• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

ben bugün iş yerinde kahvaltı için 6 tl harcadım. tabi diğer günlere de yatırım yaptım.bu hafta başka birşey almam kahvaltı için. ama arabanın yakıt ışığı yandı yanacak yakıtı eşime yıkayım bari en azından benden çıkmasın :KK70::KK70:

yarın pazar var inşallah çok birşey harcamadan pazardan çıkabilirim. ama bende haklı değil miyim siz söyleyin bi marka adını vermiyorum yeni sezon ürünü olan bi pantolon daha mağazaya gelmeden pazarda buldum ki normalde asla pazarda satılmaz. eminim şimdi mağazada açılış fiyatı en az 39,90 tl falan olacak ben 10 tl ye aldım. hatta 2 tane farklı renk aldım. sizce de akıllı bir alışveriş olmamış mı?

Aaa ağlamak istiyorummmmm dışarı adım atmak para.
Bugün Toplam 262 tl harcadım.

Bugün 378 liraya yarım altin aldım oğluma kitap aldım 15 tl yol parası carsiya gidis 1.5 verdim esimle gorustum disarda donus yol parası ve yemek kocamdan oldu bu ayki altını aldiysam bi çeyrek veya 1 grm altın parası biriktirmek hedefim bidaha ki ayin 20 sine kadar

yaz bakalım nereye gitti bu paralar :)
:) 75 tl taksitim vardı.
16 tl pazar a harcadım.
Hamileyim kullandığım ilaçlar bitmişti 66 tl eczane.
50 tl benzin aldım
5 tl otopark
Annem dışarda yiyelim dedi 40 tl de yemek derken bu ay daha dışarı cikmamaliyim :)

Bu ay bende hic para koyamadim kenara kv borç verdik bendeki parayı da misafirlerim geldi alışverişe harcadim:( çeyreği geçtim gram bile alamiycam:KK61:

Kızlar ne alemdesiniz önce harcamaları yazalım sonra geçmişi bi okuyalım :KK49:

dolmuş= 2,50
metro + aktarma = 1,95 olmak üzere toplam

4,45:KK55:

İyi akşamlar...bugün hiç harcamadım. Ama dünün hesabını vereyim:)
3 ip aldım 18.75 ,
süt,et,sigara aldım 27₺
Bozuklar kumbaraya gitti. haftalıktan 50 lira kaldı. (haftalık veriyo bizim beyy:))))

Borca girmiştim ya cuma günü. Daraldım..iyisimi ben o 50 ye bir 50 daha katıp borcun bi kısmını kapatayım. Geriye 164 kalır. Onuda haftaya cumartesi üzerini eşime tamamlatır kapatırım inşallah.
Mart ayı alacak verecek kalmasın ki yesa yesa liste yaparsa rezil olmayalım:KK66:)

canım ip nedir ben anlamadım onu ?:KK51:

borç ödemek de güzeldir :nazar:

aynen 1 mart 31 mart arası artık birikim bildirimi de yapacağız :eek:

canım ip nedir ben anlamadım onu ?:KK51:

borç ödemek de güzeldir :nazar:

aynen 1 mart 31 mart arası artık birikim bildirimi de yapacağız :eek:

Canım supla örüyorum. Hani şu örgü ipinden yapıyolarya artık tabak altlarına,renkli renkli...tanesine 10 istediler,bana 8 tane lazım
E madem birikim yapcam,tüm gün nette,yada temizlikte geçireceğime oyalanırım hem dedim,başladım
Yanlız ben ondada acele etmişim. 4liralık onun ipi. Benim burdaki yüncüde o marka yok diye başka marka aldım 6 liradan 18 lira..halbuki bugün merkezden alabilirdim daha uyguna.

ayyy,ben hamileykende içmiştim yaa...
Bende birkaç haftadır en ucuzunu içmeye başladım sanıyordum. 7.50.
Bende ondan alayım o Zaman. 50 kuruş fazlasını atarım hiç değilse kumbaraya
Ne nalet bi illet bu,düşmanımı bile istemem başlasın....

Aynen katılıyorum. Hamile kalınca (tabi kısmet olursa) eşimi de ikna edip bıraktırabilirsem bir daha başlamayız diye umuyorum. İlk hamileliğimde eşime bıraktıramadım. O içtikçe nasıl geliyordu kokusu. Doğumdan sonra da daha emzirme döneminde başladım tekrar...

Bende bidahakine LD alayım ozamn 2 tl kar :KK76::KK71:

haydi kızlar topik uğurlu gelsin de bırakın şu sigaraları :KK71:

Canım supla örüyorum. Hani şu örgü ipinden yapıyolarya artık tabak altlarına,renkli renkli...tanesine 10 istediler,bana 8 tane lazım
E madem birikim yapcam,tüm gün nette,yada temizlikte geçireceğime oyalanırım hem dedim,başladım
Yanlız ben ondada acele etmişim. 4liralık onun ipi. Benim burdaki yüncüde o marka yok diye başka marka aldım 6 liradan 18 lira..halbuki bugün merkezden alabilirdim daha uyguna.

anladım canım iyi düşünmüşsün bence de, neyse artık bundan sonra o uygun olan yerden alırsın ne olacak :KK68:

ben bugün iş yerinde kahvaltı için 6 tl harcadım. tabi diğer günlere de yatırım yaptım.bu hafta başka birşey almam kahvaltı için. ama arabanın yakıt ışığı yandı yanacak yakıtı eşime yıkayım bari en azından benden çıkmasın :KK70::KK70:

yarın pazar var inşallah çok birşey harcamadan pazardan çıkabilirim. ama bende haklı değil miyim siz söyleyin bi marka adını vermiyorum yeni sezon ürünü olan bi pantolon daha mağazaya gelmeden pazarda buldum ki normalde asla pazarda satılmaz. eminim şimdi mağazada açılış fiyatı en az 39,90 tl falan olacak ben 10 tl ye aldım. hatta 2 tane farklı renk aldım. sizce de akıllı bir alışveriş olmamış mı?

aynen canım kesinlikle katılıyorum bir de ihtiyacın varsa daha ne olsun :KK68:

Bu ay bende hic para koyamadim kenara kv borç verdik bendeki parayı da misafirlerim geldi alışverişe harcadim:KK43: çeyreği geçtim gram bile alamiycam:KK61:

Olsun ya,marttan başlarız bizde:)
Bende durdum durdum bu saatte çıktım markete..neyse 16 lirayla kurtardık bu kez

evet kızlar zaten İLK BİLDİRİM 31 MART GÜNÜ YAPILACAK

1 MART 31 MART ARASINDA BİRİKİMLERİ YAZACAĞIZ :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hade inşallahh...225 lira tutuyo aylık benimki. Daha ucuz sigarada yok yani,en ucuU bu kadar yapıyo
Bundan sonra her sigara içmemizde 200 lirayı yaktığımızı düşünelim iyisimi biz. Belki işe yarar zamanla:))

aynen öyle bırakınca da her gün sigara içiyormuş gibi kumbaraya atılabilir o para:KK55:

@anka_misali öyle yapıyor mesela değil mi ankacığım :KK70:

Sadece sigara almakla bitmyo ki...içmeyenlerden fazla duş almak zorundayız,daha fazla parfüm sıkmak,daha fazla tül yıkamak,daha sık dr kontrolü...daha kötüsü evlatlarımızdan çalınan zaman ve para demek

Bugünkü harcama:
4,75tl yemek
2tl ekmek
Çok şükür bu kadar :))

Back