• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

bugün ben de hiç harcamadım kızlar, nişanlım şehir dışında. ben de bütün gün yatak keyfi yaptım:KK23:

Ben harcadım :(
54tl sebze-meyve (pazara çıktık)
8.85tl 2 tane düzenleyici kapaklı sepet, paket lastiği, halı fırçası
15tl sigara
65tl çocuğa pijama (2 tane takım 1 tane tek alt aldım. Boyu uzadı sıpamın evdekiler küçük gelmeye başladı)
30tl yemek (çok denedim ama vazgeçiremedim) :(

Kızlarrr geldim?
Cumartesi kv.me gelmek için 33 tl otobüs parası
20 tl de bugün gideceğim kişi için Bebek hediyesi toplam 53 tl harcadım
Bugünde gün parası 100tl verdim,dönüş biletimi kayınpederim aldı sağolsun ;pazar günü harcamam 100 tl

Ben harcadım :KK43:
15tl sigara
65tl çocuğa pijama (2 tane takım 1 tane tek alt aldım. Boyu uzadı sıpamın evdekiler küçük gelmeye başladı)
30tl yemek (çok denedim ama vazgeçiremedim) :KK43:

Canım sigara hariç gerisi ihtiyaç zaten olacak ama ah o sigara :'(

Kızlarrr geldim?
Cumartesi kv.me gelmek için 33 tl otobüs parası
20 tl de bugün gideceğim kişi için Bebek hediyesi toplam 53 tl harcadım
Bugünde gün parası 100tl verdim,dönüş biletimi kayınpederim aldı sağolsun ;pazar günü harcamam 100 tl

Süper canım senin gün sıran ne zaman :KK49:

S
Ben harcadım :KK43:
15tl sigara
30tl yemek (çok denedim ama vazgeçiremedim) :KK43:
15 liraya ne sigarasi canım o ya yoksa 2 paket mi diyecem de 7.5 liraya sigarada kalmadı sanırım o_O:KK14:

Ya aklıma ne geldi özellikle koni sahibi yesa yesa diyorum ki şahsen ben çok sık buraya giremiyorum faceden veya whatsaptan bi grup mu kursak daha aktif oluruz diye düşünüyorum :KK17:
Benimkisi sadece bi teklif aklıma geldi fikir alayim dedim :KK59:

Ben harcadım :(
15tl sigara
30tl yemek (çok denedim ama vazgeçiremedim) :(

Hangi sigarayı içiyorsun canım sen ya... Ben de kullanıyordum eskiden... Camel soft içerdim... Sordum bu gün 8 TL dediler... Sigara içer gibi her gün 8 TL atacağım kenara inşallah :-)

İyi akşamlar...bugün hiç harcamadım. Ama dünün hesabını vereyim:)
3 ip aldım 18.75 ,
süt,et,sigara aldım 27₺
Bozuklar kumbaraya gitti. haftalıktan 50 lira kaldı. (haftalık veriyo bizim beyy:))))

Borca girmiştim ya cuma günü. Daraldım..iyisimi ben o 50 ye bir 50 daha katıp borcun bi kısmını kapatayım. Geriye 164 kalır. Onuda haftaya cumartesi üzerini eşime tamamlatır kapatırım inşallah.
Mart ayı alacak verecek kalmasın ki yesa yesa liste yaparsa rezil olmayalım;))

Bende varım kizlaaaaar bugün 0 tl harcadimmm

Bugünkü harcama
56 dışarıda kahValtı
5 otopark
190 fırın
6 ikili priz
8 tatlı
50 benzin

Back