BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Ooo ooo çok güzel valla canimm bence dene baktın olmadı satarsin :)

Ooo ooo çok güzel valla canimm bence dene baktın olmadı satarsin :)

Neyi satıyor yesacım?
Bunların hiç bir getirisi yok..
Yok parasına adam kullanıyorlar...
Yüzlerce yapacaksın da 10 lira falan kazanacaksın...
Ama müşterin olacak evde kendin yapacaksın onların kazancı çok...
Gerçi onun için de ticaret şansı olacak insan da...
Neyse o değil de dolar alınır mı şimdi ne dersiniz..

Aynen ben de düşünüyorum da şimdi 100 dolar alsam 3 TL olsa 300...
Yazın en fazla çıkacağı 3.5 o da getireceği 50 TL
O 50 lira da iyi. Kim veriyor şu zamanda 50 lirayı bize. Mümkünse işyerleri utanmasalar 750 lira vericek de işte o paraya da kimse çalışmaz diye

Ya ben de niyeyse döviz gicikligi var altın hastasiyim ben altın almak istiyorum ama döviz değil :)

Ya ben de niyeyse döviz gicikligi var altın hastasiyim ben altın almak istiyorum ama döviz değil :)

Ben de hiç almadım aslında... Altın şu an çok pahalı... Uzun vadede olsa neyse de bana yazın lazım... Çok zarar ederim... Tl olarak kalsa harcıyorum... Şimdilik açılmayan kumbaralardan aldım onun içinde ama aklım sürekli orda açıp harcasam rahatlayacağım

Sakin açma canım bende aldım yapıyorum şu an. Bi tanesini açtım yeni başladım buna. En büyük boylardan almıştım içinden sonra 820 tl çıktı sadece 1 tl atıyorum.

Merhabaaa hanimlar :)
Kaç gündür yazamıyorum
Cuma gunu sadece 19 tl harcadım. Dışarıda yemek yedim 1 tabak salata 1 kahve.

Cumartesi hiç harcamadim mm :) derken aklıma geldi kk ödedim 711 tl

Bugün de aktara gittim bir şeyler aldım 31 tl harcadım.

Anladım canım benim o durum kotuymus o zaman

Evet canım şu an tam dolar almalık 2.92 falan 3.11 olacak kısa zamanda yesa1 demişti dersin

Ben hesap actirmak istiyorum ama kesinti çok evde de hiç somut olarak tutmadık o yüzden manyak gibi tl tutuyoruz altın bi düşsün hepsini altına Yatiracagiz

1 tabak salata 1 kahve 19 lira mi yaaaaa

Hayat ne kadar pahalı yaaaa :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…