Ay kafam iyice karıştı pazartesi yüksekten mi satıyorlar hafta başı oldugu icin miAma genelde hafta içi. Dediğin gibi pazartesi yüksekten satıyolar. Biraz dikkat edince demekki
Ay kafam iyice karıştı pazartesi yüksekten mi satıyorlar hafta başı oldugu icin mi
İşte firmalar bazı ürünler verip (tarçın,ıhlamur, boncuk vs) psketleme işi ysptırıyor. Katlama işi de davetiye katlama işi. Annem sarma işini yapmak istedi bir iki sipariş aldı sonra fısss.. Ama okul güzelmiş. Ya da bir şirketle filan anlaşmak
Ooo ooo çok güzel valla canimm bence dene baktın olmadı satarsin :)
Aynen ben de düşünüyorum da şimdi 100 dolar alsam 3 TL olsa 300...Dolar için bende kararsızım ya :/
O 50 lira da iyi. Kim veriyor şu zamanda 50 lirayı bize. Mümkünse işyerleri utanmasalar 750 lira vericek de işte o paraya da kimse çalışmaz diyeAynen ben de düşünüyorum da şimdi 100 dolar alsam 3 TL olsa 300...
Yazın en fazla çıkacağı 3.5 o da getireceği 50 TL
Ya ben de niyeyse döviz gicikligi var altın hastasiyim ben altın almak istiyorum ama döviz değil :)
Sakin açma canım bende aldım yapıyorum şu an. Bi tanesini açtım yeni başladım buna. En büyük boylardan almıştım içinden sonra 820 tl çıktı sadece 1 tl atıyorum.Ben de hiç almadım aslında... Altın şu an çok pahalı... Uzun vadede olsa neyse de bana yazın lazım... Çok zarar ederim... Tl olarak kalsa harcıyorum... Şimdilik açılmayan kumbaralardan aldım onun içinde ama aklım sürekli orda açıp harcasam rahatlayacağım
Ben kağıt paraları atıyorum... Küçük bir şey benimki... Açmam inşallah bakalım...Sakin açma canım bende aldım yapıyorum şu an. Bi tanesini açtım yeni başladım buna. En büyük boylardan almıştım içinden sonra 820 tl çıktı sadece 1 tl atıyorum.
Neyi satıyor yesacım?
Bunların hiç bir getirisi yok..
Yok parasına adam kullanıyorlar...
Yüzlerce yapacaksın da 10 lira falan kazanacaksın...
Ama müşterin olacak evde kendin yapacaksın onların kazancı çok...
Gerçi onun için de ticaret şansı olacak insan da...
Neyse o değil de dolar alınır mı şimdi ne dersiniz..
Merhabaaa hanimlar :)
Kaç gündür yazamıyorum
Cuma gunu sadece 19 tl harcadım. Dışarıda yemek yedim 1 tabak salata 1 kahve.
Cumartesi hiç harcamadim mm :) derken aklıma geldi kk ödedim 711 tl
Bugün de aktara gittim bir şeyler aldım 31 tl harcadım.
Canım şu an dolar almalık bence altın yüksek alınmaz zaten :)Dolar için bende kararsızım ya :/
Bugünü 0 harcama ile bitirenler
1. Yesa1
2. Sinemciq
Yok mu arttiran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?