BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Anneler günümüz kutlu olsun..haftasonu çok gezdik kızlar. .hafta ici iyi gidiyor haftasonu fena..Bugün evde duralım dedim ..Çocuklar göl kenarında bisiklet sürmeye gidelim diye ısrar ettiler..ama çok eğlendik. .malesef evdeki bütün işler kaldı..

Tüm anneler, anneler gününüz kutlu olsun

Bugün eski çeyrek aldım 196dan.
Yenisi 199muş
Altın çıldırmış Kızlar
Yapacak birsey yok düğünler, doğumlar yaklasıyor.
Çok şükür

epeyidir birikim falan yapamıyorum kızlar. Hatta biriktirip hesaba attığım paralardan 1000 TL harcamışız bile çok üzüldüm. Yani nisan ayındaki birikimim yalan oldu. Nereye gitti farkında bile değilim. Bir ara her harcadığımı yazıyordum ona biran önce tekrar başlamam lazım. Çok kızdım kendime
Bundan sonra fiyata bakmadan biriktirdiğimle altın alıcam zaten uzun vadeli düşünüyoruz.

tuh canım ya kötü olmuş o zaman bundan sonra her gün senden harcama özeti bekliyoruz :)

en guzelı cnm gram ceyrek yarım elıne ne gecerse almak en mantklısı

Canım bizimde öyle oluyor..haftasonu gezme yemek derken bir süru para harcamışiz. .ben dolar alıyorum en azından bozdururken az az bozduruyorsun. .altında öyle..yoksa nakit olunca harcaniyor bizde de..
önceden olmazdı cnm ya bir anda farkında bile olmadan kaçmış ipin ucu, bu yüzden yeniden altına devam diyorum
tuh canım ya kötü olmuş o zaman bundan sonra her gün senden harcama özeti bekliyoruz :)
Ne güzel okudukça gaza geliyordum. Zaten bir kaç gün uzak kaldım ya buralardan ondan oldu hep. Bundan sonra yine hergün burdayım cnm
en guzelı cnm gram ceyrek yarım elıne ne gecerse almak en mantklısı
gerçekten öyle cnm yoksa harcanıp gidiyor

kızlar bi hesaba oturdum bu ay toplam gider ( yayla kirası ve dolap ücreti hariç) 5077 tl ..
toplam gelir ise 4700 biriktirdiğim 450 tl yi de eklersem anca kapanıyor...
en azından kenarda varda borcu kapatabileceksin canım oda olmasa ekside olacaktın

ben bu ay ıcın cuzdanda bozuk para bırıktırıyorum ordan cıkan bozukluklarla hedefım ceyrek almaktı ama ıcınden kullanmaya basladm belkıgram alabılırm bı umut

Kizlarrr bugun oglumun 2 kumbarasi vardi birini kendim icin ayirdim icine sadece 1 er lira ve 50 kuruslar atiyorum diger kutudada kagit paralar var kumbarayi orta yere koydum devamli esimle gorup para atalim diye bugun yag ve un aldim bimden 9 lira daha harcamalar olacak gibi

Ben 15 gundur takip edemiyordum 1 aylik parayi 15 günde yemisiz bursaya gezmeye gittik kapali carsidayken bomba patladi o uzuntuyle ye paralari bidahami gelcen dedim

Bugün harcama sabah 1 ekmek

Bi de akşam is cikisi market 17 20 tl arasi verdik sanırım

Yarın belki 0 harcama olur

Vadeli hesap kullanan var mi acaba kullansınlar hangi bankayı kullanıyor bilgi paylasirsaniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…