evınız varya bu yeter ıste en zoru ev almak ıkı kısı mı calısıyorsunuzcanım benim çok birikimim yok. Ama ödememiz çok
7 yıldır ev ve 5 yıldır araba kredisi ödüyoruz. Ev şubatta bitti. Yeni araba aldık. Öteki arabanın ki haziranda bitecek.
Şu anda aylık 3500 lira kredi ödüyoruz.
Tatil için ayrı bir birikim yapıyoruz
Her ay oğluşa bir gram altın alıyoruz.
Kenarda 10 bin lira paramız olsa yeter bize.
Evet çok şükür evimiz var. O da birikim sayılırevınız varya bu yeter ıste en zoru ev almak ıkı kısı mı calısıyorsunuz
Kredi kartı derdi bizde de var. İçinde 2000 TL taksit var şu anda. Biraz da harcama yapınca bayağı yüklü geliyorbu arada bende borcumuz oldugu halde yınede bırıktırmeye calısıyorum borc hıc bıtmıyo hele su kredı kartları yokmu
GünaydınM maviduvar1
kuzum hayırlı sabahlar öncelikle..
sence bebeğe hemen oda yapmak hazırlamak mantıklı mı_?
aklımız odalara kaydı da ..
büyüyen yatak dolap şifonyer vs. takımı..
sen ne kadar süre aynı odada yatırdın yavrucunuuu
Günaydın
Biz doğmadan önce oda takımı almıştık. Şirinyer, 2 kapılı dolap, büyüyen yatak
Yaklaşık 3 yaşına kadar öyle yattı. Sonra tek kişilik minder alıp yatağı büyülttük. Okula başlayana yani 6 yaşına kadar da öyle kullandı.
Okula başlayınca Genç odası aldık. Baza, çalışma masası, kitaplığı 3 kapaklı dolabı var. 5 yıldır bunu kullanıyor.
7 aylıkken ayırdım ben.yani oda yapmak mantıklı diyorsun..
peki kaç yıl aynı odada yattınız beraber_?
bir de mobilya ne marka idi papatycaım?
7 aylıkken ayırdım ben.
7 aylık olana kadar yanımızda küçük bi yatakta yattı. Kraft marka idi. Üstünde tül filan olan yataklardan
Bebek odasının bi markası yoktu. Bebek mağazalarından almıştık. Şimdiki odası Bellona.
Biz ayrı oda yaptık ve hiç pişman olmadık. Kıyafetleri eşyaları düzenli idi. Oyuncakları filan. Biz aktif kullandık.
Ben biriktirip biriktirip harcıyordum. Yani küçüklükten beri biriktiririm. Ama kesin kararı eylül ayında verdim. Eylül ayından beri ciddi birikimler yapmaya başladımkızlar ne zamandır para bırıktırıyosunuz ve baya oldumu bırıkımınız
kızlar ne zamandır para bırıktırıyosunuz ve baya oldumu bırıkımınız
Canim ne kadar birikirse o kadar iyi. Malum önümüz yaz..gezmesi memleketi derken birsey kalmaz ekimde bizim..son 2 birikim ayı bencebiz evleneli 2 yıl olacak agustosta
bu sure zarfında düğün borcu (yaklaşık olarak ne kadar bilemedim) ve esimin kyk borcunu ödedik (yaklaşık 8 - 10 bin civarı)
düğün altınları eski arabayı ve az bir şey de birikmişi koyup sıfır araba aldık
şimdi de ev için peşinat biriktirmeye çalışıyoruz ama daha çoooook uzun zamanımız var sanırım önümüzde...
ınsallah evınızıde alırsınız bızde ev pesınatı bırıktırmeye basladık bakalım hayırlısıbiz evleneli 2 yıl olacak agustosta
bu sure zarfında düğün borcu (yaklaşık olarak ne kadar bilemedim) ve esimin kyk borcunu ödedik (yaklaşık 8 - 10 bin civarı)
düğün altınları eski arabayı ve az bir şey de birikmişi koyup sıfır araba aldık
şimdi de ev için peşinat biriktirmeye çalışıyoruz ama daha çoooook uzun zamanımız var sanırım önümüzde...
kredı kartını tam sıfırlıyoruz yıne aynı kartsız yasayamıyoruz su anda tek maas anca yetıyor ayrıca 1700 kredı oduyoruz bu yılın sonunda bıtecek ınsallah...Evet çok şükür evimiz var. O da birikim sayılır
Evet ikimiz de çalışıyoruz.
Kredi kartı derdi bizde de var. İçinde 2000 TL taksit var şu anda. Biraz da harcama yapınca bayağı yüklü geliyor
Biz gezmeyi çok seviyoruz. Kartta da genelde uçak bileti otel ücreti vs oluyor. Çok eşya hastalığımız yok. Benim kıyafet masrafım oluyor haliyle.
bende hemen hemen 1 ay olcak borc ıcınde bırıkım yapıyorum fena sayılmaz kumbaramın durumu zorlada olsa esımden alıyorum:)))))Ben biriktirip biriktirip harcıyordum. Yani küçüklükten beri biriktiririm. Ama kesin kararı eylül ayında verdim. Eylül ayından beri ciddi birikimler yapmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?