BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Günaydın kızlar. Bu ara hiç para harcamadim sıfır harcama. Ama yarın annemle kayınvalideme anneler günü hediyesi alcam bakalım ne kadar gider :)

Bence bu aralar nakitte kalmalı. Altın ve dövizin gidişatına bakılmalı. Eğer daha da artacak gibi bir yönde izlenim verirse alabilirim ben. Ama şuan değil

Altin ne kadar yükselmiş öyle ve sanırım dahada yükselecek ne yapmalı bilemedim nakit dursa harcarim diye korkarım bakalım hayirlisi

kızlarrrr gıren yok pek fazla foruma heralde... dun esım 50 lıra verdı 15 ıne kadar ıdare edecegım sımdılık bozukluklarla ıdare edıyorum ekmek falan alıyorum amac 50 lıradan 30 unu kumbaraya atmak bakalım artık bıde hergun mutlaka hıc atmasam 1 lıra yada 2 lıra muhakkak atıyorum ıstıkrarlı bı sekılde bırıktırecegım ınsallah... 1 ay olmak uzere para bırıktırmeye baslayalı.

Maşallah canım. Bereketli birikimler olsun :)

ben altın almıyorum dolar aldım fazla almadgım ıcın etkılemıyo 30 dolar yaptırdım
Eğer uzun vadede dokunmayacaksan altın en mantıklısı. Getirisi de iyi oluyor o sürede. Geçmiş yılların grafiklerine baktım. :) dolar ise daha kısa vadeli. Onda sürekli al sat yapmak lazım. Doların ne zaman ne olacağı belli olmuyor çünkü

daha sımdılık yenı basladım 70 dolar aldım sade altın alınacak gıbı degıl en fazla 2 sene bırıktırecegım sımdılık mıktar az ama bıkac ay sonra borc bıtecek yuklu mıktarda bırıktırecegım ev pesınatı yada araba degıstırmek ıcın altın bı dusse dusmuyor ıste

Mart sonlarında ben islam memişin lafını demiştim altın düşecek düğün zamanı tekrar artacak diye. Şimdi de aynı kişinin söylediği bir söz var eğer bu siyasi çalkantı devam ederse altının gramı 136 ları bulacak. Dolar da 3.10-315 leri görecek diye bir açıklaması oldu.

Bunları takip etmek lazım. Ekonomistlerin dedikleri bir bir çıkıyor. Ekonomistleri dinlemek lazım aslında.

Cumartesi pazar böyle oluyor canım pek giren olmuyor :)

Selam kizlar

Ben dün anneme ayakkabı aldım bi de harçlık vereceğim geziye gidecek orada harcasin

Kv ye de hali alacağız sanırım bilemedik ne yapsak diye ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…