• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Sorma... Geçen sene yapsaydım keşke. Şuanki artışla 50 liralık gibi bir karım oldu ama. :/

altın genelde düşmüyor ki iniş çıkışla devam edip sürekli yükseliyor. en mantıklısı gram ceyrek yarım ata bilezik filan yapabilmek

Yüksek miktarda parayı altına çevirip, altın saklamaktan korkuyorum bu yüzden vadelide tutmak bana daha mantıklı geliyor
Tabi az biraz altın olması iyidir :KK66:

Eve geldim..bugünkü masrafım 9 lira..bu aralar evde yemek yapasim yok...salata falan yapmak zor geliyor..

Biraz uzun yazacam okursaniz sevinirim Apartmanda birinin evine hırsız girmiş bende kara kara dusunuyodum çünkü aldığım altınları evde sakliyodum dün gittik bozdurduk 3000 kusur tuttu çeyrek ve yarım vardı sonra ziraat bankasına gidip vadeli hesap actirdik 4.5 faiz oranı var sonra ablamla konuştum madem faize girdin 4.5 çok düşük bi oran dedi denzbank veya ing bank daha yüksek faiz verir aylik olarak dedi ziraat deki parayı 32 gün sonra çekip denizbanka yatirsam ne yapsam bilemedim okuyanlar yorum yapar fikir verirseniz çok işime yariyacak

Biraz uzun yazacam okursaniz sevinirim Apartmanda birinin evine hırsız girmiş bende kara kara dusunuyodum çünkü aldığım altınları evde sakliyodum dün gittik bozdurduk 3000 kusur tuttu çeyrek ve yarım vardı sonra ziraat bankasına gidip vadeli hesap actirdik 4.5 faiz oranı var sonra ablamla konuştum madem faize girdin 4.5 çok düşük bi oran dedi denzbank veya ing bank daha yüksek faiz verir aylik olarak dedi ziraat deki parayı 32 gün sonra çekip denizbanka yatirsam ne yapsam bilemedim okuyanlar yorum yapar fikir verirseniz çok işime yariyacak
4,5çok düşük gerçekten
Daha yüksek faizli bankaya başvurabilirsin vade gününde git bankaya Çek paranı

Evde tutmamakla iyi yapmissiniz eve bi hirsiizin girmesi butun emeginizi yok edebilirdi

Bencede iyi yapmışsınız. Benim fazla bilgim yok ama arkadaşlar sanki daha yüksek yuzdeler soylemislerdi.

bugün annemle kermese gittik alışverişi oradan yaptık
20 tane yufka ekmek 15 TL
yarım kilo erişte 7.5 TL
domates, salatalık, kabak, marul, maydanoz, taze soğan 10 TL
BİM'de de 65 TL falan harcadık.

Eve geldik komşumuz azıcık yaprak getirmişti onu sarıp buzluğa attım bimden tüm tavuk aldım komple haşlayıp didikledim suyunu ayrı tavuğunu ayrı kaplara koyup onu da buzluğa attım. Buzluktaki fasulye ve nohut bitmiş onları az önce suya ısladım yarın haşlayıp buzluğa atıcam. Birikime hiç bir şey atamadım aksine birikimden yaptım alışverişi :KK43:

nisan birikimi için patlattığım kumbaram buydu kızlar :KK48: inşallah kaçamak yapmadan yine biriktirebilirim bu kadar

Eklentiler

• 13102453_1707203702868224_1287459621_n.jpg
    13102453_1707203702868224_1287459621_n.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 87
nisan birikimi için patlattığım kumbaram buydu kızlar :KK48: inşallah kaçamak yapmadan yine biriktirebilirim bu kadar
Valla super:KK66: sonuçta ev için yaptıkları birikim olarak sana dönecektir..iyi yapmışsın. .işteyince oluyor. İnşallah yine bu kadar biriktirirsin..hatta fazlasını. .:KK66:

Selam kızlar ben de Bayadir giremedim. Zaten bu ay da Asıri masraflı geçiyor. Anneme kayınvalideme anneler günü hediyesi aldık allahtan eşim ödedi onu.
Annemle kendime pazardan sebze meyve alışveriş yaptim 100 tl resmen meyve fiyatları uçmuş.
Bebek odasına dolaba sifonyer ve karyola cekmecelerine örtü yaptiriyorum kumaşı danteli dikimi komple 370 tl.
Bebek odasına aski yaptirdim süslü süslü 180 tl (ona feda olsun )
Annemin taksitini de ben öduyor um 120 tl de oraya vericem. Bu ay da sıfır birikim olur benim.icin. eksiklerimi borcsuz kapatabilsem yeter bu ay

@esmaa_91 bereketli günler canım..
bebek odasına örtü ve askı foto örneği yükleyebilir misin
bir de süslü askıyı nereye yaptırdın :anne::KK46:

sen de ben gibi annesine kıyamayıp destek olanlardansın ne güzel daim olsunRabb im yerini doldursun )

kzılar şu sıralar birikimden ziyade para harcamamak niyetim..
bu ayı kıtı kıtına ya da eksiye düşerek kapatacağız maalesef.

eşimle ikimizin toplamda ikişer günü var
benim bi çeyrek bi de aylık 200 eşimin 1 çeyrek bi de aylık 250 tl..
ilk aylarını paralrın biz aldık..şimdi ödemek zoruna gidiyor insnaın ki hiç bir şeye yatırıp birikim yapamaık harcandı gitti..
onun dışında karımız eşimde biriken çeyrek günü ..onu harcamadık Allah tan nakit değil..
bi tek gelecek olan benim çeyrek günümün getirisi var ..
onu da doğum masrafları vs için kullanırım sanırım..

Harika valla
Kaç ayda biriktirebildin bunları maşallah
Kaç para var burada merak ettim cnm
900 küsür türk parası
65 Euro
100 de Norveç kronu vardı cnm. Şans eseri 1 ayda birikti gelen attı birşeyler. Bu ay bu kadar birikmesi imkansız bi çeyrek alabilsem şükretcem ama yinede birikime devam :KK76:
Valla super:KK66: sonuçta ev için yaptıkları birikim olarak sana dönecektir..iyi yapmışsın. .işteyince oluyor. İnşallah yine bu kadar biriktirirsin..hatta fazlasını. .:KK66:
Haklısın cnm. Amin inşallah

Back