- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
altın genelde düşmüyor ki iniş çıkışla devam edip sürekli yükseliyor. en mantıklısı gram ceyrek yarım ata bilezik filan yapabilmek
4,5çok düşük gerçektenBiraz uzun yazacam okursaniz sevinirim Apartmanda birinin evine hırsız girmiş bende kara kara dusunuyodum çünkü aldığım altınları evde sakliyodum dün gittik bozdurduk 3000 kusur tuttu çeyrek ve yarım vardı sonra ziraat bankasına gidip vadeli hesap actirdik 4.5 faiz oranı var sonra ablamla konuştum madem faize girdin 4.5 çok düşük bi oran dedi denzbank veya ing bank daha yüksek faiz verir aylik olarak dedi ziraat deki parayı 32 gün sonra çekip denizbanka yatirsam ne yapsam bilemedim okuyanlar yorum yapar fikir verirseniz çok işime yariyacak
Evde tutmamakla iyi yapmissiniz eve bi hirsiizin girmesi butun emeginizi yok edebilirdiBiraz uzun yazacam okursaniz sevinirim Apartmanda birinin evine hırsız girmiş bende kara kara dusunuyodum çünkü aldığım altınları evde sakliyodum dün gittik bozdurduk 3000 kusur tuttu çeyrek ve yarım vardı sonra ziraat bankasına gidip vadeli hesap actirdik 4.5 faiz oranı var sonra ablamla konuştum madem faize girdin 4.5 çok düşük bi oran dedi denzbank veya ing bank daha yüksek faiz verir aylik olarak dedi ziraat deki parayı 32 gün sonra çekip denizbanka yatirsam ne yapsam bilemedim okuyanlar yorum yapar fikir verirseniz çok işime yariyacak
Bencede iyi yapmışsınız. Benim fazla bilgim yok ama arkadaşlar sanki daha yüksek yuzdeler soylemislerdi.Biraz uzun yazacam okursaniz sevinirim Apartmanda birinin evine hırsız girmiş bende kara kara dusunuyodum çünkü aldığım altınları evde sakliyodum dün gittik bozdurduk 3000 kusur tuttu çeyrek ve yarım vardı sonra ziraat bankasına gidip vadeli hesap actirdik 4.5 faiz oranı var sonra ablamla konuştum madem faize girdin 4.5 çok düşük bi oran dedi denzbank veya ing bank daha yüksek faiz verir aylik olarak dedi ziraat deki parayı 32 gün sonra çekip denizbanka yatirsam ne yapsam bilemedim okuyanlar yorum yapar fikir verirseniz çok işime yariyacak
Vade gününde parayı ceksem bi sorun olmaz demi sizce en mantiklisi veya en karlisi diyim hangi bankadir4,5çok düşük gerçekten
Daha yüksek faizli bankaya başvurabilirsin vade gününde git bankaya Çek paranı
Ben akbank tan aldım yüzde 9faizli.Vade gününde parayı ceksem bi sorun olmaz demi sizce en mantiklisi veya en karlisi diyim hangi bankadir
Harika vallanisan birikimi için patlattığım kumbaram buydu kızlar inşallah kaçamak yapmadan yine biriktirebilirim bu kadar
Valla super sonuçta ev için yaptıkları birikim olarak sana dönecektir..iyi yapmışsın. .işteyince oluyor. İnşallah yine bu kadar biriktirirsin..hatta fazlasını. .nisan birikimi için patlattığım kumbaram buydu kızlar inşallah kaçamak yapmadan yine biriktirebilirim bu kadar
900 küsür türk parasıHarika valla
Kaç ayda biriktirebildin bunları maşallah
Kaç para var burada merak ettim cnm
Haklısın cnm. Amin inşallahValla super sonuçta ev için yaptıkları birikim olarak sana dönecektir..iyi yapmışsın. .işteyince oluyor. İnşallah yine bu kadar biriktirirsin..hatta fazlasını. .