- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
altın alınmalımı
ben altın almıyorum dolar aldım fazla almadgım ıcın etkılemıyo 30 dolar yaptırdımAltin ne kadar yükselmiş öyle ve sanırım dahada yükselecek ne yapmalı bilemedim nakit dursa harcarim diye korkarım bakalım hayirlisi
Maşallah canım. Bereketli birikimler olsun :)kızlarrrr gıren yok pek fazla foruma heralde... dun esım 50 lıra verdı 15 ıne kadar ıdare edecegım sımdılık bozukluklarla ıdare edıyorum ekmek falan alıyorum amac 50 lıradan 30 unu kumbaraya atmak bakalım artık bıde hergun mutlaka hıc atmasam 1 lıra yada 2 lıra muhakkak atıyorum ıstıkrarlı bı sekılde bırıktırecegım ınsallah... 1 ay olmak uzere para bırıktırmeye baslayalı.
amın hepımızın canım:)Maşallah canım. Bereketli birikimler olsun :)
Eğer uzun vadede dokunmayacaksan altın en mantıklısı. Getirisi de iyi oluyor o sürede. Geçmiş yılların grafiklerine baktım. :) dolar ise daha kısa vadeli. Onda sürekli al sat yapmak lazım. Doların ne zaman ne olacağı belli olmuyor çünküben altın almıyorum dolar aldım fazla almadgım ıcın etkılemıyo 30 dolar yaptırdım
daha sımdılık yenı basladım 70 dolar aldım sade altın alınacak gıbı degıl en fazla 2 sene bırıktırecegım sımdılık mıktar az ama bıkac ay sonra borc bıtecek yuklu mıktarda bırıktırecegım ev pesınatı yada araba degıstırmek ıcın altın bı dusse dusmuyor ısteEğer uzun vadede dokunmayacaksan altın en mantıklısı. Getirisi de iyi oluyor o sürede. Geçmiş yılların grafiklerine baktım. :) dolar ise daha kısa vadeli. Onda sürekli al sat yapmak lazım. Doların ne zaman ne olacağı belli olmuyor çünkü
Mart sonlarında ben islam memişin lafını demiştim altın düşecek düğün zamanı tekrar artacak diye. Şimdi de aynı kişinin söylediği bir söz var eğer bu siyasi çalkantı devam ederse altının gramı 136 ları bulacak. Dolar da 3.10-315 leri görecek diye bir açıklaması oldu.daha sımdılık yenı basladım 70 dolar aldım sade altın alınacak gıbı degıl en fazla 2 sene bırıktırecegım sımdılık mıktar az ama bıkac ay sonra borc bıtecek yuklu mıktarda bırıktırecegım ev pesınatı yada araba degıstırmek ıcın altın bı dusse dusmuyor ıste
kızlarrrr gıren yok pek fazla foruma heralde... dun esım 50 lıra verdı 15 ıne kadar ıdare edecegım sımdılık bozukluklarla ıdare edıyorum ekmek falan alıyorum amac 50 lıradan 30 unu kumbaraya atmak bakalım artık bıde hergun mutlaka hıc atmasam 1 lıra yada 2 lıra muhakkak atıyorum ıstıkrarlı bı sekılde bırıktırecegım ınsallah... 1 ay olmak uzere para bırıktırmeye baslayalı.
Euro hakkında bilgim yok canım. Daha çok altın ve dolarla ilgilendiğim için. Euro hakkında da bir şey dememiş ekonomistler :)Bensendetutuklukaldim canim uzun vadede euro nasıl olur sence