smsyh;
geçen gün annemin içine doğdu mı nedir anlamadım otururken birden erkek arkadaşın var mı dedi benim de boşluğuma geldi yok, olsun mu dedim. yaşın geldi dedi.sanırım yavaş yavaş söyliycem ama ne diycem bilmiyorum bide 2 günce yok demiştin hemen nerden buldun derse:26:
wenddy;
yazdıklarına katılıyorum, nedense imkansızlar ve acılar insana cazip olan..
mutsz;
aynı kaderi paylaşmak kötü
hayatında insan eğer sizin için ikinz için geleceğiniz için şimdi birşey yapamıyorsa ilerde yapıcaktır diye asla beklemeyin bi insan 7sinde neyse 70inde de o oluyor. Bence sizi kaybetmenin korkusunu verin ona..ben geçmişimde hatamda bunu yapamadım ve hep üzüldüm..
Vizeleri atlatalım planlar yapalım derken; 1 haftadır çok aksi davrandım sanırım sınavların stresi falan herşey üstüme geldi.O da 2 gündür bana karşı soğuk davranıyor yani mesajlara falan yine sıcak samimi yazmaya çalışıyor ama soğukluğu hissedebiliyorum.
Bugün plan yapmıştık beraber mantı açıcaktık (canı çekmiş annesinin yemeklerini özledi sanırım
) dünde bana hediye aldığını söylemişti:78:
gitmek için hazırlanırken bi anda telefonda birbirimize patlarken bulduk.
çok agresif çok aksi biri oldum srekli herşeyi yanlış anlıyorum bi anda parlıyorum ve kendimi sakinleştiremiyorum ne yapıcam böyle