- 15 Mart 2010
- 458
- 3
- 35
düşündükçe karışıyor herşey...annesi biliyor abisi biliyor dost dediği arkadaşlarıyla tanıştım..nasıl olabilir?nasıl bir iş bu
dostu o yokken bana SENİ ÇOK SEVİYOR SANA ÇOK DEĞER VERİYOR SANA BAKARKEN GÖZLERİ PARLIYOR BEN ONU HİÇ BÖYLE GÖRMEDİM.KIRMAYIN ÜZMEYİN BİRBİRİNİZİ DEMİŞTİ
of Allah'ım
az önce ilk tanıştığımızda msn'in deki fotografa baktım sol elinde yüzük vardı.
çok aptalım ben hastalığımdan dolayı gelgitler oluyo hatırlayamıyorum bazı şeyleri.şimdi gözümün önüne geldi memleketine abisinin düğünü için gitmişti halay çekerken bi fotografını görmüştüm yüzüğü görünce kızmıştım o da öylesine taktığını hayatında biri var sansınlar diye taktığını söylemişti
Allahım hatırlamak bile doğruluğunu kanıtlıyor
dostu o yokken bana SENİ ÇOK SEVİYOR SANA ÇOK DEĞER VERİYOR SANA BAKARKEN GÖZLERİ PARLIYOR BEN ONU HİÇ BÖYLE GÖRMEDİM.KIRMAYIN ÜZMEYİN BİRBİRİNİZİ DEMİŞTİ
of Allah'ım
az önce ilk tanıştığımızda msn'in deki fotografa baktım sol elinde yüzük vardı.
çok aptalım ben hastalığımdan dolayı gelgitler oluyo hatırlayamıyorum bazı şeyleri.şimdi gözümün önüne geldi memleketine abisinin düğünü için gitmişti halay çekerken bi fotografını görmüştüm yüzüğü görünce kızmıştım o da öylesine taktığını hayatında biri var sansınlar diye taktığını söylemişti
Allahım hatırlamak bile doğruluğunu kanıtlıyor
Son düzenleme: