Biri sizi canı bilir ve sizi her şeyden çok severse....

Çok akıllı ve olgun bir genç kızsın tedavini ihmal etme saçların bir dönem dökülür ama tedavini bitirirsin inşallah hepsi daha güzel çıkar ne güzel ailen senin yanında sevdigin insan sana değer veriyor hepsi geçiçek emin ol sadece dua et ve sevdiklerinin gözlerinin içine bakarken mutlu ol onlarda senden alıyordur o enerjiyi mutlaka ..

Çok akıllı ve olgun bir genç kızsın tedavini ihmal etme saçların bir dönem dökülür ama tedavini bitirirsin inşallah hepsi daha güzel çıkar ne güzel ailen senin yanında sevdigin insan sana değer veriyor hepsi geçiçek emin ol sadece dua et ve sevdiklerinin gözlerinin içine bakarken mutlu ol onlarda senden alıyordur o enerjiyi mutlaka ..

Teşekkür ederim.Bu hayatta yapmak istediğim yaşamak istediğim sevdiklerime söylemek istediğim o kadar çok şey var ki.

canım ya takip edemesemde aklıma geliyosun dua ediyorum moralini bozma inşallah Allah sana sevdiklerinle birlikte hayırlı uzun ömürler versin...

Yazını hikaye tadında okudum...

Öncelikle Allah nazarlardan saklasın ve mutluluğunuzu daim etsin. Bir çoğumuzun geçmişte içinde kalan bir takım yaraları malesef ki var. Ama bunu ister istemez aklına getirerek, şu an hayatında bulunduğun kişiden çok kendine haksızlık etme... Seni seven, sana değer veren ve seni mutlu etmek çabalayan bu insanı zamanı geldiğinde herşeyden çok seveceğine eminim...

Herkes gibi sıradan yaşamaya çalışıyorum kaç gündür sunumum için kendime kıyafetler bakıyorum.içimde bir hevesle herşey güzel olsun istiyorum..
Ağrılarım çekilmez oldu ağrı kesici alamıyorum iğnelerle duruyorum.Başımdaki şey sanki her geçen gün büyüyormuş gibi beynim yerinden fışkıracakmış gibi oluyor..
Cuma günü okul çıkışı yine sunumum için kıyafet bakmaya çıkmıştım otobüse bindim nefes alamadım daraldım başım çatlamak üzereydi dayanamadım aniden indim hiç tanımadığım bir yerde boş boş yürüdüm nereye gittiğimi bilmeden sanki hafızamı kaybetmiştim şans bu ya telefonlarım şarjı olmasına rağmen kapanmıştı. Ne birilerine ulaşabildim ne de onlar bana telefon açılıyor sonra kapanıyordu.erkek arkadaşım sürekli merak ediyordu nerdesin diye.
İndiğim yerde öyle köhne bir yer ki insanlar tuhaf tuhaf bakıyor o halime sinirlendim beynimdeki o şey mahvetti boşaldı sinirlerim ve ağladım yol boyunca dönüp dolaşıp aynı yere gelip durdum.çok kötüydüm hiç böyle olmamıştım ne yapacağımı bilemedim.
bi kaç saat sonra kendime geldim ve birilerine sormayı akıl ettim ve buldum gideceğim yeri.
ama halimi görmeliydiniz herkes iyimisiniz diye sordu gözler kıpkırmızı olmuş dengesiz yürüyomuşum.
ve erkek arkadaşım beni buldu ve yanıma geldi ne yaptım biliyormusunuz kovdum yanımdan git dedim:KK59:
onu kırmak için demedim kötüydüm sinirliydim beni öyle görsün istemedim çünkü kendime bile tahammülüm yoktu onuda kırarım diye git dedim:KK43:
kır ama yanında durayım bırak dedi..
ama ben istemedim ve dayanamayıp gitti.
Allahım neden böyleyim neden hep yanlız kalmak istiyorum neden hep yanlız başıma savaşmak istiyorum

ALLAH yardimcin olsun canim,emini forumdaki bircok üyenin dualarindasindir,moralini bozmamaya calis:KK34:

Allah şifanı tez zamanda versin canım kısa zamanda toparlarsın inşl...son yaşadığın olayı okuyunca etkilendim baya bende bir ara senin gibiydim nefes alamama durumlarım vardı dersin ortasında olsun otobüste olsun kendimi dışarıya atardım çok kötü birşey canım çok çokkkk zor

Allah şifanı tez zamanda versin canım kısa zamanda toparlarsın inşl...son yaşadığın olayı okuyunca etkilendim baya bende bir ara senin gibiydim nefes alamama durumlarım vardı dersin ortasında olsun otobüste olsun kendimi dışarıya atardım çok kötü birşey canım çok çokkkk zor

Amin çok teşekkür ederim.zor çok zor ve her gün dahada zorlaşıyor sanki.
Az önce duşa girmiştim saçlarım yine elimde kaldı kemoterapiyi bırakmıştım neden hala dökülüyor sizce normal mi bu

Amin çok teşekkür ederim.zor çok zor ve her gün dahada zorlaşıyor sanki.
Az önce duşa girmiştim saçlarım yine elimde kaldı kemoterapiyi bırakmıştım neden hala dökülüyor sizce normal mi bu

hiç bilmiyorum ki canım doktoruna sordunmu hiç?
bende MR çektirmiştim başım dönüyor diye ,çarşıya alışveriş merkezlerine gidemiyorum fazla başım dönmeye başlıyor hemen ...sende nasıl başladı rahatsızlık?

hiç bilmiyorum ki canım doktoruna sordunmu hiç?
bende MR çektirmiştim başım dönüyor diye ,çarşıya alışveriş merkezlerine gidemiyorum fazla başım dönmeye başlıyor hemen ...sende nasıl başladı rahatsızlık?

canım ben akciğer kanseriyim önce parça parça akciğerimi aldılar bütün ciğere yayılınca hepsini aldılar. küçük ve kötü huyluydu daha yeni beyne metastaz yaptığını öğrendim.
son günlerinde beynim sanki yerinden çıkacakmış gibi ağrıyordu unutkanlık başlamıştı bazen denge kaybıda oluyordu yorgunluktan demiştim hep kendime ama diğer hastalığım için kontrole gitmiştim dağılma var mı diye bu ortaya çıktı.
nefes alamam problemim ciğerden kaynaklanıyor
umarım canım senin ciddi birşeyin yoktur

canım ben akciğer kanseriyim önce parça parça akciğerimi aldılar bütün ciğere yayılınca hepsini aldılar. küçük ve kötü huyluydu daha yeni beyne metastaz yaptığını öğrendim.
son günlerinde beynim sanki yerinden çıkacakmış gibi ağrıyordu unutkanlık başlamıştı bazen denge kaybıda oluyordu yorgunluktan demiştim hep kendime ama diğer hastalığım için kontrole gitmiştim dağılma var mı diye bu ortaya çıktı.
nefes alamam problemim ciğerden kaynaklanıyor
umarım canım senin ciddi birşeyin yoktur

anladım canım inşl rabbim şifanı verir duacınım canım...
benim rahatsızlığım biraz farklı 2007 de köyde rahatsızlandım nefes alamama şikayetiyle acile zor yetiştim...doktor doktor gezdim her hafta mutlaka hastaneye gidiyordum ama teşhisi koyamadılar gecenin bir yarısı acilleride unutmayalım o kadar alıştıkki babam bugün hangi hastaneye gidelim diye sormuşluğuda vardı yani:))
sonuçlardan ciddi birşey çıkmıyordu sen en iyisi psikiyatrist e git diyorlardı bende gittim ilaçlarını kullanıyordum sakinleştiriyordu ama devamlı değildi tekrar yine ,o zaman üniv sondaydım son yıla kadar dersin ortasında çıkmışlığım yoktur mecbur haller dışında...sıkıntı stres bir bunaltı sanki canım çıkıcak ...senin yaşadığın gibi otobüste dayanamadım bir gün indim hemen birde akşam vakti 2.öğretimdim yürüye yürüye hastaneye gittim yazdıkça o anları yaşıyorum sanki:KK43:((...bu rahatsızlığı 1,5 sene çektim çevremden birde hocaya gidin dediler bu zamana kadar hiç gitmemişim ki inanmazdım hocalara insan hasta olunca heryere gidiyor şifa Allahtan yine...hastalığımın sebebi anlaşıldı bizimle uğraşanlar varmış Allahından bulsunlar ama çok çektim varya...bir yerin ağrısa çekersin ağrını ilacını alırsın ama ben onu yapamıyordum sıkıntımdan sabahlara kadar oturduğumu biliyorum ...
bu olay birde nerdeyse 2 ay olacak nişandan ayrıldım herşey üst üste geldi baş dönmelerim baş ağrılarım başladı inşl bişey çıkmaz bakalım doktor ne diyecek...

canım çok sağol. Bu insanları hiç anlamıyorum neden böyle şeyler yaparlar ki.
sınıf arkadaşımda da senin anlattığın gibi bir durum oluyor derste nefes alamıyorum deyip çıkıyordu doktor psikolojik olduğunu söylemişti bir ssürü doktora gitmiş muayene olmuş ama hiçbirşey bulamamışlar.
canım belki seninde üzüntü stres birleşince böyle olmuştur:KK59:
Sanada Allahım şifa versin

canım çok sağol. Bu insanları hiç anlamıyorum neden böyle şeyler yaparlar ki.
sınıf arkadaşımda da senin anlattığın gibi bir durum oluyor derste nefes alamıyorum deyip çıkıyordu doktor psikolojik olduğunu söylemişti bir ssürü doktora gitmiş muayene olmuş ama hiçbirşey bulamamışlar.
canım belki seninde üzüntü stres birleşince böyle olmuştur:KK59:
Sanada Allahım şifa versin

amin cümlemize inşl canım...
galiba öyle oldu çektiğim sıkıntıların acısı yeni yeni çıkıyor heralde inşl bişey çıkmaz...
arkadaşının durumu benimkine benziyor eskisine oranla şuan iyiyim ama bazen stresli anımda nefes alamama gibi durumlarım oluyor bunlarda kalıcı diye düşünüyorum o zamanın etkilerinden heralde,ne yapalım bizde böyle yaşayacağız galiba Allah daha beterinden korusun inşl...

Her geçen gün kendimi daha yorgun hissediyorum bugün okula gidemedim.Morfin bile ağrılarımı geçirmeye yetmiyor bu nasıl bi illettir:KK14:Kendimi oyalayıp duruyorum

canim Allah yardimcin olsun tez zamanda sifa versin.....Allah insana kaldiramayacagi yuk vermezmis...

Son düzenleme:
teşekkür ederim busemavi...

sizlerden yardım istiyorum:KK59:
haziranda mezuniyetim olucak ve inşallah bende katılmak istiyorum bir sorun çıkmazsa.Şimdiye kadar ailemle hiç hayatımdaki insanları paylaşmadım.Hem benden hem onlardan kaynaklandığını biliyorum.Ama şimdi mezunda olucam o gece erkek arkadaşım beni evden almak istedi.Ama aileme nasıl söylicem bilemedim gerçi söyleyip söylememekte kararsızım.:KK14:
erkek arkadaşım çok heves etmiş çok istiyor bu bizim için çok önemli mezun oluyoruz ve herşeyin hayal ettiğim gibi olmasını istiyorum dedi.
Yardımcı olur musunuz ailemle nasıl paylaşabilirim bunu..:KK43:

ailene yani en azından annene bahsetmedin mi erkek arkadaşından bence söylemelisin rahat ol ne bilim büyümüşsün üniden mezun oluyosun erkek arkadaşının olmasını da normal karşılarlar artık diye düşünüyorum..

X