Biri sizi canı bilir ve sizi her şeyden çok severse....

tabiki de bize yazabilirsin dertler paylaşıldıkça azalıyor..
öncelikle hasta olupta kendiniz yerine başkasını düşünmeniz çok güzel
herkesin arayıp bulamadığını siz bulmuşsunuz ve bunu hastayım diye elinizin kenarıyla itmeyin lütfen
kimilerinin bir ömür arayıp bulamadığı mükemmel erkeğe sahipsiniz
aklınıza kötü şeyler getirip sakın bırakmayın

teşekkür ederim..
şuana kadar hayatımdaki insanları ailemle paylaşmadım.yanlış mı yaptım bilmiyorum ama söyleyemedim..üniversiteden mezun olucam bu sene.
babamın ön yargıları var yani dışarda iki sevgili görse hemen acayip acayip bakar..daha yaşları kaç başları kaç der..
annemde son zamanlarda biri olursa söylersin değil mi diye sorup duruyor..
yani cesaret edemedim onlara kalsa önce okul biticek sonra işim olacak ondan sonra.
tabi bu hastalıktan sonra iyice bana düşkün oldular dışarda bile sürekli rapor veriyorum her saniye:KK59:

Az çok anlıyorum seni.
Sevgi sevgide huzur,güven zor bulunan değerler
Anlatılanlardan sevgilinizin bunlara sahip olduğunu anlıyorum.
Zamana bırakın herşeyi bir gün gelecek onun sevgisi sizin sevginizi o dediğiniz aşka dönüştüreceğini göreceksiniz.
Geçmiş yavaş yavaş sizi bırakacak.
Ama zaman lazım.
Sevgi ve mutluluk sizi hiç bırakmasın..

Az çok anlıyorum seni.
Sevgi sevgide huzur,güven zor bulunan değerler
Anlatılanlardan sevgilinizin bunlara sahip olduğunu anlıyorum.
Zamana bırakın herşeyi bir gün gelecek onun sevgisi sizin sevginizi o dediğiniz aşka dönüştüreceğini göreceksiniz.
Geçmiş yavaş yavaş sizi bırakacak.
Ama zaman lazım.
Sevgi ve mutluluk sizi hiç bırakmasın..
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Allah şifa versin. moralini bozma.. hem sana her zaman moral kaynağı olacak bir sevgilin var. Allah bir ömür boyu mutlu etsin 2 nizi birlikte..

genjeo Allah acil şifalar versin.Ben piskolojinin insan üzerindeki etkisine hayatını etkilemesine çok inanırım ve şu an yanında olduğun kişi bence senin ilacın.Mutluluk var ya o mutluluk kelimesi onu yakaladın mı hayatının bir anda nasıl değişeceğini tahmin bile edemezsin .O kişi Allahın sana gönderdiği bir lütuf bence o senin mutluluk kaynağın olabilir bi izin ver birlikteliğinize sarıl sana istemediğin kadar mutluluk vereceğini yazdıklarından anladım ve sen de o mutluluğu yakalayınca çok daha çabuk iyileşirsin buna eminim mutluluk insanı iyileştirir tüm hayatını etkiler ve herkes kolay kolay mutluluğu yakalayamaz sen bu kişiye sarıl onun mutluluğunu al inan iyiki diceksin.her zaman iyi düşün iyi yasa umarım hayatını değiştirmenin senin elinde olduğunu rahatlıkla anlarsın......​

ben de eşimi çok seviyorum, elimi tuttuğu an, yüzüme baktıgı an içimi mutluluk ve huzur kaplıyo, güvende hissediyorum kendimi
ama sorun şu ki, ben ona aşık değilim, bunu o da biliyo, evlenirken de biliyodu
eski sevgilimden ailemin zoruyla ayrıldım, hala durup durup aklıma geliyo
ama o benim için dogru insan olsaydı, ailem de beni zorla ayırmazdı ondan diyorum, çünkü anne babalar bizim göremediklerimizi görüyor.
yani konunu dağıtmayayım, aklına gelse bile, o senin için dogru insan değil bence. doğru insan o olsaydı arar sorardı, hala yanında olurdu. ama yeni erkek arkadasına asık olmaman senin için sorun yaratıyosa, hayır ben gercek aşkı tatmak istiyorum diyosan, yol yakınken ondan uzaklaş

ask nasilsa bir zama sonra oluyo kardesim ,.. acikcasi kiskandim sizi iyi anlamda:) o pirlanta cocugu kacirmayin.srtinizi yere getirmez insallah.. o size butun bunlari yapyorsa gercekten cok seviyor demektir.. siz onun cicegisiniz degerini bilin...

bugün o kadar huzurlu ve mutluyum ki...barıştıktan sonra 4 gündür hiç görmemiştim bugün okulda gördüm...sabah da sizin o tarafa geliyim okula beraber gidelim olurmu demişti ama ben geç kaldığım için gidemedim:KK59:
onu gördüğüm an öyle mutlu oldum ki bana nasıl baktığını anlatamam...meleğim dedi sarıldı:KK43:
bütün gün hep birlikteydik ders aralarında taaa en alttan kattan koşakoşa benim katıma geldi..içim öyle huzurlu ki...
bir an olsun yanımdan gitmek istemedi..anlamıyorsun seni çok özledim dedi...yolda da yüzü asıldı ne olurdu şimdi eve gitmeseydin.hiç yanımdan gitmesen...sinirimden ağlıycam diyip durdu:KK43:
zor ayrıldık:kk77:ayrılırken de bana sarılıp saçlarımı alnımı öptü çok hoşuma gitti:KK59:

Bu anlattığın durum var ya, bunun tersini yaşadım ben. Aynı senin sevgilin gibi sevdim. Bana aylar sonra, hala birini unutamadığını söyledi. Bana kalırsa unutamamasındaki sebep hala onu sevmesi değil başka bir sebepti. Ama işte böyle. Çok kötü bir durumdu benim için. Hala öyle. Ayrıldık. 1 Hafta oldu, onun o cümleleri aklımdan gitmiyor. Sürekli kulağımda. Ben onu bu kadar severken nasıl olurda o benden başkasını da düşünebilir diyorum. Hislerin hakkında karar ver canım. Ama ayrılmak istersen birgün, Gözünü seviyim, başkasını unutamadım hala onu seviyorum deme çocuğa. Sakın tamam mı? Onda böylesine iğrenç bir yara açmanı haketmez çünkü o da, benim gibi. Yapamıyorum de git. Başka da tek kelime etme nolur..... :KK43:

Yazdıklarınıza çok üzüldüm..Sevilmedigini bilmek koymaz insana ama sevdiğini söyleyipte yıllar sonra sevilmediğini öğrenmek çok acı olsa gerek..

merhabalar,
öncelikle maşallah demek istiyorum :KK16: ayrıca arkadaşlara katılıyorum o kişi gelse size farz edelim kabul edip bu muhteşem delikanlıyı bıraksanız emin olun asıl sevdiğinizin değer verdiğinizin şimdiki sevgiliniz oldugunu anlamanız çok zamanınızı almayacaktır. bence çok mutlu olmalı ve böyle bir sevgiye sıkı sıkı sarılmalısınız. sevgi aşk denilen şey sadece emekle olur. ilk görüşte aşka ınanmam ben o begenidir hoşlantıdır ama aşk sevgi zamanla olacak kavramlardır. anlattıgınız kadarıyla ortada sizin için büyük emekler ugraslar söz konusu. ve sizde aynen böyle karsılık vermeye başlayın bakın ne kadar mutlu olacaksınz. çünkü siz yaptıkca karsınızdaki sizi daha da mutlu etmek isteyecektir. ayrıca sunuda sölemeden gecemeyeceğim diger kişi sizi gercekten sevmiş olsaydı oda size emek verirdi. arardı birseyler yapardı. bir arkadasım var ünv. okuyr sevgilisi ortaokul mevzunu sırf kızın ailesi karsı cıkıyor dıye cocuk suan liseyi okuyor dısardan ünv. okuyacağına da emınım. ve bunu kendı için degil sevdigi kız içi ondan ayrı düşmemek i.in sevgisine sahip cıktıgını gostermek için yapıyor.. mutlulugunnuz daim olsun :KK16::81:

İnsana hayatta güvenebileceği,sırtını dayayabileceği, birlikte ağlayıp gülebileceği eş lazım.İnan evlendikten sonra bunu daha iyi anlayacaksın.Anlayışsız saygısız insana aşık olsan ne olur olmasan ne olur değer bilmedikten sonra kendini kandırmacadır bence. Bak forumda dikkat ettiysen kadınların çoğu eşinin anlayışsızlığından saygısızlığından ilgisizliğinden muzdarip hatta aşklarının bile bittiğini söylüyorlar. Sen ilk sevgilini aklından tamamen çıkarsan ki çıkarmalısında sil baştan herşeye başlasan inanıyorumki şimdiki sevgiline aşık olursun. Hem aşk dediğin nedirki evlilik aşkla değil sevgi ve anlayışla yürür.

Evet çok haklısınız yazan herkese benimle fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
Eskide kalan kişiyi silmeye başladım hem aklımdan hemde kalbimden..
Kendime ve hayatımdaki insana acı çektirmeye üzmeye hakkım yok..
Onun içinde dileklerim hiç bir zaman kötü olmadı..Yeri geldi kendimden önce hep ona dua ettim..
Şimdi de onun için tek duam mutlu olsun ama bu sefer sevdiğine sahip çıksın beni bıraktığımı gibi seviyorum aşığım deyip yarı yolda bir başına bırakmasın

neden mutluluklarım bu kadar kısa sürüyor:KK59:
Geçen kontrole gitmiştim Annem az önce elinde raporlarla geldi.Kıvranıp durdu karşımda en sonunda aldım elinden kağıtları baktım ve beyne metastaz yaptığını öğrendim
hala elim ayağım titriyor ailemle aynı yerde duramıyorum güçlü olmaya çalışıyorum ama annemi gördükçe olamıyorum

Raporlar anneninmi seninmi üzüldüm bende şimdi ama Allah şifasını verir inşallah.

İnsana hayatta güvenebileceği,sırtını dayayabileceği, birlikte ağlayıp gülebileceği eş lazım.İnan evlendikten sonra bunu daha iyi anlayacaksın.Anlayışsız saygısız insana aşık olsan ne olur olmasan ne olur değer bilmedikten sonra kendini kandırmacadır bence. Bak forumda dikkat ettiysen kadınların çoğu eşinin anlayışsızlığından saygısızlığından ilgisizliğinden muzdarip hatta aşklarının bile bittiğini söylüyorlar. Sen ilk sevgilini aklından tamamen çıkarsan ki çıkarmalısında sil baştan herşeye başlasan inanıyorumki şimdiki sevgiline aşık olursun. Hem aşk dediğin nedirki evlilik aşkla değil sevgi ve anlayışla yürür.

kesinlikle yagmuray ın soyldeıklerıne katılıyorum derdini okuyunca kafamda yazmayı planladığım herşeyi kendisi yazmış zaten..BİKAÇ GÜNDÜR BİR DERDİM VAR DAKİ HIKAYELERI DERTLERI OKUYORUM VE COUG ESININ ILGISIZLIGI tembellıgı sorumsuzlugundan dolayı muzdarıp ve pişmanlar evlılıklerını nasıl bıtıreceklerını dusunmekteler. Bunlar sımdı sana cok uzak gelebılrı ama herkesın yasayabılecegı durumlar. evlılık oyle bı kurum kı saygı yoksa anlayıs yoksa kesınlıkle hayat ızdırap olur. Bence sen doğru kısıyı bulmussunda bunuyorsun dıyebılırım. Elindeki cocugun kıymetını bıl. Aşk tabiki çok güzel bi duygu ama sevgı saygı kalıcı hayatın olmaz ıse olmazları ve en onemlısı mutluluk senı mutlu edebılmesını bılıyorsa anlayıslıysa bı kadın bence daha ne isterki..

sonuçlar benim ne düşünüceğimi bilemez oldum..Annemin babamın gözlerinin içine bakamıyorum.Baktığım zaman kötü oluyorum.Kafamın içinde binlerce düşünce var..bir yanda ölümün soğukluğunu yakınlığını hissediyorum bir yandansa sarıl hayata yapamadıklarını yap diyemediklerini de diyorum...Yıllardır tek bir şeyle tek başıma savaş verirken şimdi bu şeyi kaldıramaz oldum..
Annem korkuyor kendime bişey yaparım diye..Sevgisini ben büyüdükten sonra gösterememiş babam ise dün gece ben uyurken başucuma geldi saçlarımı okşadı ve ağladı..
Herşeyin farkında olmak ne kadar acıymış

Kıyamam bence hiç öyle düşünme Allah bilir herşeyi hayat bitti dediğin yerde başlar ..Aklına kötü şeyler getirme okadar çok insan varki doktorun gün verdiği ama yıllarca yaşayıpda çocuk çoluk sahibi olduğu ..

Kıyamam bence hiç öyle düşünme Allah bilir herşeyi hayat bitti dediğin yerde başlar ..Aklına kötü şeyler getirme okadar çok insan varki doktorun gün verdiği ama yıllarca yaşayıpda çocuk çoluk sahibi olduğu ..

Bi çok şeyi kaldırabiliyorum yaşım 22 bu yaşıma kadar çok şey yaşadım..Hastalığımı ilk öğrendiğimde intihar etmek istedim zamanla onunla yaşamaya onun sıkıntılarını çekmeye alıştım Allah Beni demekki sınıyor dedim olacağı varmış oldu dedim ya sevdiklerime olsaydı diye düşündüm ve sevdiklerim için hep ayakta kalmaya çalıştım.Yaşadıklarımı arkadaşlarıma bile söyleyemedim çok sık burnum kanardı kimse anlamasın diye kan pıhtılaştırıcı şeyler sürerdim burnuma her ders arasında..Kimseye belli etmedim bu zamana kadar hiç birşeyi..Bu seneye kadar hiç kemoterapi almamıştım saçım dökülür herkes anlar okula bile gidemeyecek hala gelirim diye..
bi kaç kür kemoterapi aldım ve demişti geçenlerde saçım elimde kaldı korkudan bıraktım tedaviyi..
içim o kadar çok daralıyor ki

X