Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aglamak istiyorum
- Konu Sahibi SURELLA27
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ev alacak tazminatı mı olurdu?Belki de beklentiniz çıkmadığı için bu dusuncelere girdiniz , 5 yıl olmayan kocayı beklemek üstelik aldatilmisken... Dava acsaydiniz şuan ev alacak tazminatınız olurdu.
tam olarak kim kime ev alacak tazminat veriyor bi söyler misiniz?
yahu en kötü ev 3 milyondan başlıyor. tazminat alsa alsa en baba alan 100-200 bin alıyor, geneli 30-40 bin liralar filan alıyor, çoğu onu da almıyor. kaldı ki bu kadın aldatılalı seneler seneler olmuş 6 ay geçince o sebeple boşanman, tazminat alman gibi durumlar yok. son 6 ay içinde elinde tazminatlık bir kanıt var mı bilmiyoruz bile, neyin tazminatı? neden bahsediyorsunuz siz?
üzerlerinde evlilikten sonra edinilmiş mal varsa ancak onun yarısını alabilir, o da varsa. çocuk için bağlanacak nafaka da tutacağı bir evin kirasını ödemez %90 ihtimalle. bağlanan nafakalar memur olup 50-60 bin maaşı olan adamlara anca 10 bin filan gibi asgari ücretli görüyorsa en fazla 3-5 bin. o da kira değil faturaları bile ödemez.
kayınvalide ile otururken bu kadının geçimini kim sağlıyordu yazmamış ama sanıyorum o zamanlar eş/eş ailesi geçimlerini sağlıyormuş
şu anda da sanıyorum kendi babası sağlıyor, durum öyle gösteriyor. kadın paradan ilginç şekilde bahsetmemiş. eşyadan odadan bahsetmiş, halbuki 5 senedir boşansa çoktan düzeni olabilirdi (ama tabi çocuğa anneannesi bakacaktı ya da kreşe verip ekstra ekstra saatler çalışacaktı ki kreş parası da verebilsin) fakat kadın, saatler çok uzun çalışmak için diyor. vay anasını.
kısacası konu sahibinin az bulunur bir dünya görüşü ve yaşam tarzı var. 5 sene kocan sevgilisiyle kalsın sen k.valide ile otur, evi kim geçindiriyor belli değil sonra git çocuğunla babanın evinde yaşa hala boşanma ama iş bulmakta derdin saatler olsun...
Destan yazmışsın okuyamayacagim, örnek olarak söylemişim ev alacak tazminat diye ! 5 yıl önce 300 bine de ev alınıyordu ayrıca !ev alacak tazminatı mı olurdu?
tam olarak kim kime ev alacak tazminat veriyor bi söyler misiniz?
yahu en kötü ev 3 milyondan başlıyor. tazminat alsa alsa en baba alan 100-200 bin alıyor, geneli 30-40 bin liralar filan alıyor, çoğu onu da almıyor. kaldı ki bu kadın aldatılalı seneler seneler olmuş 6 ay geçince o sebeple boşanman, tazminat alman gibi durumlar yok. son 6 ay içinde elinde tazminatlık bir kanıt var mı bilmiyoruz bile, neyin tazminatı? neden bahsediyorsunuz siz?
üzerlerinde evlilikten sonra edinilmiş mal varsa ancak onun yarısını alabilir, o da varsa. çocuk için bağlanacak nafaka da tutacağı bir evin kirasını ödemez %90 ihtimalle. bağlanan nafakalar memur olup 50-60 bin maaşı olan adamlara anca 10 bin filan gibi asgari ücretli görüyorsa en fazla 3-5 bin. o da kira değil faturaları bile ödemez.
kayınvalide ile otururken bu kadının geçimini kim sağlıyordu yazmamış ama sanıyorum o zamanlar eş/eş ailesi geçimlerini sağlıyormuş
şu anda da sanıyorum kendi babası sağlıyor, durum öyle gösteriyor. kadın paradan ilginç şekilde bahsetmemiş. eşyadan odadan bahsetmiş, halbuki 5 senedir boşansa çoktan düzeni olabilirdi (ama tabi çocuğa anneannesi bakacaktı ya da kreşe verip ekstra ekstra saatler çalışacaktı ki kreş parası da verebilsin) fakat kadın, saatler çok uzun çalışmak için diyor. vay anasını.
kısacası konu sahibinin az bulunur bir dünya görüşü ve yaşam tarzı var. 5 sene kocan sevgilisiyle kalsın sen k.valide ile otur, evi kim geçindiriyor belli değil sonra git çocuğunla babanın evinde yaşa hala boşanma ama iş bulmakta derdin saatler olsun...
Kayınvalide yanındayken çocuğa baksaydı da çalışıp biriktirip kendı evınıze çıksaydınız en azından bundan sonra rahat hissederdiniz . Yıllar hep çöp olmuş gecmıs gitmiş .
evinde bile 1 dk beklenmicek birini 5 sene nasıl anasının evınde bekledınız iyi sabr varmış . Bundan sonrası güzel olsun sizin ve çocuğunuz için .
evinde bile 1 dk beklenmicek birini 5 sene nasıl anasının evınde bekledınız iyi sabr varmış . Bundan sonrası güzel olsun sizin ve çocuğunuz için .
Böyle hissetmeniz normal ev üstüne ev olmuyor şuan çok fazla elemeden bir işe girin ailnizin yaninda para bitiktirin yaza doğru da 1+1 ailenize yakın bir eve geçin bir işe girince fırsatları belki daha iyi görürsünüz yada ailenizn çevresi varsa onlarda iş bakabilir ve biran önce bosanin
iyi de 5 yıl önce de ev alınacak kadar tazminat alınmıyorduDestan yazmışsın okuyamayacagim, örnek olarak söylemişim ev alacak tazminat diye ! 5 yıl önce 300 bine de ev alınıyordu ayrıca !
hukukta sebepsiz zenginleşme diye bir kavram var, tazminat alıp zengin olacak -yani ev alacak- kadar bir tutar elde etmek hayal, kocanız Acun filan değilse...
boşanıp da donuna kadar al
boşan adamı süründür gibi şeyler çok istisnai haller hariç bir uygulaması olmayan durumlar
o yüzden kadınlara boşan tazminat al vs. diye akıl vermeyi mantıklı bulmuyorum adamın geliri de yoksa neyin tazminatı?
aman diyim okumayın bunu da...okursanız mantıklı, geçerli önerileriniz filan olur Allah muhafaza.
Evet benimde aslinda düşüncem.bu sekilde ama elim.kolum bağlı. Ailem canim.cigerim dediğiniz gibi yine yakın olmak istyorum ama.kendi düzenim olması cok.daha iyi olur. İs bakiyorum görüşmeye gidiyorum ya karsimdakileri gozum tutmuyor yada saatler çok geç oluyor kızıma ayırmak vakit bulamıyorum busefer. Kaldim böyle arada sanki sıkışmış gibi hissediyorum
Boşanmak isteyen birinin iş seçme şansı yoktur bana göre. Şu ana kadar boşanmamakta da ayrı konu çünkü ortada koca diye bir şey yok.
Ayrıca eşinizin pisikoloji bozuk falan değil sadece size karşı bozuk davranış sergilemiş. Psikolojik sorunları olan adam gidip başka kadınlarla birlikte yaşamaz, zaten karşı tarafta böyle birini kabul etmez. Bu yüzden kendinizi kandırmayı bırakın, bir iş bulup çalışmaya başlayın.
Hicbirseyde dikiş tutturamiyior gibiyim. Ne gercekten soyle sevildim ne soyle ayakları üstünde durabildi. Kendimi suan çok aciz hissediyorum. İçimi buraya dökmek istedim. Kimseye anlatamamda bu dusuncede olduğumu hissettiğimi. En iyisi burasi dedim
Böyle hissetmeniz normal çünkü hayatınızı düzene sokacak hiçbir karar verememişsin. Size hiç bir yararı olmayan bir adama dönmesi umut bağlamış 5 senenizi çöp etmişsiniz.
Bu kadar şeyin üzerine işi de yokmuş, ayrılmak için daha neden bekliyorsunuz ?adam üstelik başkasıyla mı yaşıyor?şanslısınız ki yanınızda bir aileniz var,k.v bile bırakmamış sizi..sizin ve kızınızın ayrı odası olması gerek,erkek kardeşinizle bir odada yaşam olmaz..acaba kayın validenin evi varmıydı? Varsa keşke torununa verse..Calismiyordu kendisi hala çalışmıyor gerci ne tazminat ne nafaka ödemeye durumu var öyle.diyim Size. Kayimvalidem işte yollarda eline gectikce yolluyor. İs bakıyormuş ama hala ortada birsey yok
Nasıl yani 5 yıl nikahlı kaldığın adam sevgilisiyle keyif yaparken sen de onun anasıyla yaşayıp hiçbir şey yapmadan yaşadın mı? Nasıl düşünce sistemin var? Yani hayatın akışına aykırı ya hu! Biraz gurur hissetmedin mi biraz miden bulanmadı mı?
Bu 5 yıl da o sözde eşini 500 kere boşayıp 500 kere çekip gitmeli 500 kere de işe girmeliydin! Ne psikolojisi bozuk? adam hayatını yaşıyor asıl senin psikolojin iyi değil.
Bu 5 yıl da o sözde eşini 500 kere boşayıp 500 kere çekip gitmeli 500 kere de işe girmeliydin! Ne psikolojisi bozuk? adam hayatını yaşıyor asıl senin psikolojin iyi değil.