- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
Çok akıllı ve olgun bir genç kızsın tedavini ihmal etme saçların bir dönem dökülür ama tedavini bitirirsin inşallah hepsi daha güzel çıkar ne güzel ailen senin yanında sevdigin insan sana değer veriyor hepsi geçiçek emin ol sadece dua et ve sevdiklerinin gözlerinin içine bakarken mutlu ol onlarda senden alıyordur o enerjiyi mutlaka ..
ALLAH yardimcin olsun canim,emini forumdaki bircok üyenin dualarindasindir,moralini bozmamaya calis
Allah şifanı tez zamanda versin canım kısa zamanda toparlarsın inşl...son yaşadığın olayı okuyunca etkilendim baya bende bir ara senin gibiydim nefes alamama durumlarım vardı dersin ortasında olsun otobüste olsun kendimi dışarıya atardım çok kötü birşey canım çok çokkkk zor
Amin çok teşekkür ederim.zor çok zor ve her gün dahada zorlaşıyor sanki.
Az önce duşa girmiştim saçlarım yine elimde kaldı kemoterapiyi bırakmıştım neden hala dökülüyor sizce normal mi bu
hiç bilmiyorum ki canım doktoruna sordunmu hiç?
bende MR çektirmiştim başım dönüyor diye ,çarşıya alışveriş merkezlerine gidemiyorum fazla başım dönmeye başlıyor hemen ...sende nasıl başladı rahatsızlık?
canım ben akciğer kanseriyim önce parça parça akciğerimi aldılar bütün ciğere yayılınca hepsini aldılar. küçük ve kötü huyluydu daha yeni beyne metastaz yaptığını öğrendim.
son günlerinde beynim sanki yerinden çıkacakmış gibi ağrıyordu unutkanlık başlamıştı bazen denge kaybıda oluyordu yorgunluktan demiştim hep kendime ama diğer hastalığım için kontrole gitmiştim dağılma var mı diye bu ortaya çıktı.
nefes alamam problemim ciğerden kaynaklanıyor
umarım canım senin ciddi birşeyin yoktur
canım çok sağol. Bu insanları hiç anlamıyorum neden böyle şeyler yaparlar ki.
sınıf arkadaşımda da senin anlattığın gibi bir durum oluyor derste nefes alamıyorum deyip çıkıyordu doktor psikolojik olduğunu söylemişti bir ssürü doktora gitmiş muayene olmuş ama hiçbirşey bulamamışlar.
canım belki seninde üzüntü stres birleşince böyle olmuştur
Sanada Allahım şifa versin
canim Allah yardimcin olsun tez zamanda sifa versin.....Allah insana kaldiramayacagi yuk vermezmis...