Rüya gibi şeyler dımı.. hani samimiyetine inanmayan biri yalan die düşüncek.. ama bize yalan söyleme gibi bi gayen olamazki..
Kendimi araya sıkıştırmak istemezdim ama örnekle daha ii olur die düşünüyorum. Bnde sevgilimden ayrıldım 15 gün oldu.. o bni %100 seviyordu. Yapamdıgı fedakarlık yoktu.(sıramama gerek yok) bnde onu okdar sevimiyodum.yetişemiodum ona sanırım..
demek istediğim şu, insana mutluyken rahat batıyor.. şuan onu onun kadar sevmiyorum gibi şeyler seni huzursuz ediyor.. o yanında olmazsa huzurun olmayacak..
Sen emrhametli bi kızsın.. yazdıklarından onu çıkardım..eski sevgilin hakkında bunları düşünüyodun.. ona karşı beslediğin sevgiden değilde ona yaptıgın haksızlıktan dolayı kendini affedimiyosun gibi düşünüyosun.. ve şundan emin ol, şuan erkek arkadaşından ayrılma kararı alırsan, eski sevgilinin aklına bile gelmeyecek.. ve sen hep hayatının pişmanlıgıyla yaşayacaksın.. hep keşke gitmeseydi diyeceksin..
Hayattan insan şansla birkez karşılaşırsın.. bu senn şansın olabilir unutma..
Olayı saptırdımmı bilmiyorum.. kısaca demek isteğim, sarıl sevgiline, kafandaki soru işaretleri ona sarılarak bulmaya çalış.. sevgi kolay bulunmaz ama kolay yitirilir unutma..