Hepinize öncelikler çok teşekkür ederim ama beni vicdansız kalpsiz diye görmeyin...Onu oyalayan hayatını çalan bir insan değilim..ona saygım o kadar fazla ki biran olsun onu incitmek istemem
Yazmayı unutmuşum sevgilimle çok fazla ayrılık noktasına geldik ve hepsinde beni kaybetmekten korktu.Ben sadece kafamı toplayabilmek için zaman istedim...eğer onu gerçekten seviyorsam onsuz yapacağıma inanmıyorsam ona koşarım tekrar dedim..
Geçen ay yine böyle bir sürece girdik.O bana kırılsada kızsa da belli etmez.Bana "bu zamanı benden isteme eğer istersen sonucundan korkuyorum..benden gideceğini biliyorum demişti."
o istediğim zamandan bu yana hep yanımda oldu hala birlikteymişiz gibi davrandı.Bende hep kızdım kendimden uzak tuttum.Böyle yapınca beni kendinden soğuttuğunu düşündüm..aramız iyice açılmaya başladı.
Ona hep dediğim birşey vardı bizim bir geleceğimiz yok.Evet seviyoruz ama ilerde sorunlarımız çıkıcak.Sana bunları yaşatmaya hakkım yok, geleceğini senden almaya hakkım yok diyordum.
O da seninle herşeye varım ben diyordu..
geçen salı günü akşamı bir msj çektim..ben senin gibi sevemiyorum.yapamıyorum yazdım.ardında salak gibi seni hayatımda kaybetmek istemiyorum arkadaşım olamaz mısın yazdım..nasıl bir ruh haliyle yazdığımı inanın bilmiyorum
yazdıktan sonra pişman oldum zaten..
ve o...hayatımız boyunca bana bir kere bağırmamış kızmamış o...o kadar çok kızdı ki...ve herşeyin bittiğini anladı...beni kırmamak için sustu..o gece evine hiç gitmemiş...inanın o günden sonraki 2 gün ağlamaktan beter oldum.her yastığıma başımı koyduğumda özledim seni nerdesin diye sayıkladım..rüyalarımda o...gözümü kapattığım her saniye o vardı karşımda...dayanamadım evine gittim...evi yerle bir etmiş eli sarılıydı..gözleri şişmiş resmen ölü gibiydi..sessizce oturuk ilk önce..konuşamadım hiç birşey...sonra hala sevgisini anlatmaya çalıştı..saatler sonra duramadım çünkü anlattıkça o gözlerinden yaşlar akıp gidiyordu...dayanamadım kalktım sarıldım...seni çok özledim dedim..öyle bir sarıldı ki bana anlatamam
...o gün onsuz yapamayacağımı anladım...
Eğer cesaretimi toplayabilirsem size korkularımı da anlatabilirim...sadece desteğinizi bekliyorum çünkü çok farklı nedenlerim var hayatımı yaşantımı değiştiren şeyler var her geçen gün tükeniyorum...