Biri sizi canı bilir ve sizi her şeyden çok severse....

Sevgiliniz hediyeler alıyor,size sürprizler hazırlıyor,en kötü anınızda yanınızda oluyor,dünyadaki en değerli kişi olduğunuzu hissetiriyor...Bunlar çok güzel şeyler evet doğru her kızın sevgilisinden görmek isteyeceği yapmasını bekleyeceği şeyler.Ama sizin sevgi diliniz,sevgilinizden beklediğiniz şeyler bunlarmı acaba.
Yazar Garry Chapman bir kitabında sevginin dili olduğunu yazmış ve bunu insanların yaşadıkları olaylardan örneklerle savunmuş.Onay sözleri,nitelikli beraberlik,hizmet davranışları,armağan alma,fiziksel temas.Her insanın sevgi dili farklıdır ve eğer karşılıklı iki kişi aynı dilleri konuşursa yada karşısındaki kişinin dilini öğrenip ona göre sevgisini gösterirse sevdiğini ve sevildiğini anlar demiş.Kocasının bu yemeği senin kadar güzel yapan yok,bu kıyafet sana çok yakışıyor gibi onay sözlerini sevgi gösterisi olarak düşünen bayana armağan alarak sevgisini göstermeye çalışan kocanın çabasının hiç bir işe yaramayacağını kadının zamanla kocasının kendisini sevmediğini düşünmesine engel olamayacağını söylemiş yazar.Aynı şekilde birinci sevgi dili nitelikli beraberlik olan eşiyle beraber bişey yapmak olan birisinin fiziksel temasla sevgisini göstermeye çalışan birisinin çabasıda boşunadır.

İlk sevgilinizin boyu kısa,çok çirkin,okumamış,kültürsüz... ne kadar kötü şey varsa onda toplanmış olabilir. Dışardan bakıldığında bu kız bu çocukta ne bulmuş denilebilir.Aşık olurken hangimiz aşık olacağımız kişiyi işine, yaşına, eğitimine, davranışlarına göre seçip ben bu adama aşık olucam deme hakkına sahibizki.İlk sevgilinden başlarda sadece hoşlanmıştın daha sonra aşık oldun neden çünkü;o senin istediğin sevgi dilini konuşarak,sevgisini gösterdi sevgisine inandın ve onun için kalbinde ayırdığın sevgi deponu hep dolu tuttun tutmanı sağladı ve zamanla aşık oldun.Sana belki bir kere bile hediye almamıştır ama senin için daha önemli olan fiziksel temasla hissettirmiştir sevgisini.Şimdiki sevgilin sana hediyeler alıyor sürprizler hazırlıyor ama senin ayırdığın depoyu doldurabiliyormu acaba?Sevgilinin herşeyi yapması sana özel olduğunu sen beklemeden hissettirmesi mi hoşuna gidiyor yoksa zor bir aşk için mücadele etmek onu etrafına kabullendirmeye çalışmakmı?

İlk sevgilini hayatında olmasını isteseydin 8 ay onun dönmesini beklemezdin emin ol.Sen ondan ayrı bir hayat yaşamaya karar verdin ve yolunu ayırdın.Onun olmasını isteseydin zaten olurdu.Ondan sonraki kişi senin beklentilerini karşılıyormu bu şekliyle senin sevgi deponu dolu tutabilecekmi onu düşün bence.

Bende zor aşkları severim zor aşklar için savaşmayı tercih ederim.Tüm dünyanın karşı çıkacağı birini sevmek yada benden hoşlanmayan biri için mücadele etmek hep daha çekici gelmiştir bana.Şu anki sevgilinin yaptıkları benim için sevgi göstergesi olamazdı çok yapmacık gelirdi.Sırf beni ezmek için yapılmış gibi düşünürdüm.O çok lüks restorantta gitmektense beraber rahatça sarılıp oturabilecegimiz rahatça öpebileceğim bi yerlerde olmayı tercih ederdim.Böyle birisininde erkek arkadaşım olmasını istemezdim.

Bence bir az ayrı kalmayı dene ama tamamen ayrı ol kafanı topla ve düşün.Bu kişi olmasını istediğin kişimi.Artısıyla eksisiyle tart öyle karar ver.Eminim çoğu kişi bulmuşun işte böyle birini daha ne istiyosun allahtan belanımı diyecek senin beklentin bunlarmı acaba karşındakinden.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Hepinize öncelikler çok teşekkür ederim ama beni vicdansız kalpsiz diye görmeyin...Onu oyalayan hayatını çalan bir insan değilim..ona saygım o kadar fazla ki biran olsun onu incitmek istemem
Yazmayı unutmuşum sevgilimle çok fazla ayrılık noktasına geldik ve hepsinde beni kaybetmekten korktu.Ben sadece kafamı toplayabilmek için zaman istedim...eğer onu gerçekten seviyorsam onsuz yapacağıma inanmıyorsam ona koşarım tekrar dedim..
Geçen ay yine böyle bir sürece girdik.O bana kırılsada kızsa da belli etmez.Bana "bu zamanı benden isteme eğer istersen sonucundan korkuyorum..benden gideceğini biliyorum demişti."
o istediğim zamandan bu yana hep yanımda oldu hala birlikteymişiz gibi davrandı.Bende hep kızdım kendimden uzak tuttum.Böyle yapınca beni kendinden soğuttuğunu düşündüm..aramız iyice açılmaya başladı.
Ona hep dediğim birşey vardı bizim bir geleceğimiz yok.Evet seviyoruz ama ilerde sorunlarımız çıkıcak.Sana bunları yaşatmaya hakkım yok, geleceğini senden almaya hakkım yok diyordum.
O da seninle herşeye varım ben diyordu..
geçen salı günü akşamı bir msj çektim..ben senin gibi sevemiyorum.yapamıyorum yazdım.ardında salak gibi seni hayatımda kaybetmek istemiyorum arkadaşım olamaz mısın yazdım..nasıl bir ruh haliyle yazdığımı inanın bilmiyorum yazdıktan sonra pişman oldum zaten..
ve o...hayatımız boyunca bana bir kere bağırmamış kızmamış o...o kadar çok kızdı ki...ve herşeyin bittiğini anladı...beni kırmamak için sustu..o gece evine hiç gitmemiş...inanın o günden sonraki 2 gün ağlamaktan beter oldum.her yastığıma başımı koyduğumda özledim seni nerdesin diye sayıkladım..rüyalarımda o...gözümü kapattığım her saniye o vardı karşımda...dayanamadım evine gittim...evi yerle bir etmiş eli sarılıydı..gözleri şişmiş resmen ölü gibiydi..sessizce oturuk ilk önce..konuşamadım hiç birşey...sonra hala sevgisini anlatmaya çalıştı..saatler sonra duramadım çünkü anlattıkça o gözlerinden yaşlar akıp gidiyordu...dayanamadım kalktım sarıldım...seni çok özledim dedim..öyle bir sarıldı ki bana anlatamam...o gün onsuz yapamayacağımı anladım...

Eğer cesaretimi toplayabilirsem size korkularımı da anlatabilirim...sadece desteğinizi bekliyorum çünkü çok farklı nedenlerim var hayatımı yaşantımı değiştiren şeyler var her geçen gün tükeniyorum...

insan kaybedince anlıyor bazı değerleri ..
sanırım eski sevgiliniz sizi taşıyacak kadar güçlü cesaretli değildi bu yüzden gitti.
sevgilinize korkularınızdan bahsettiniz mi suan ne durumdasınız..?

Canim senin bize anlatmadigin cok sey var ama erkek arkadasinin durumuna cok üzüldüm ya böyle ask adami kalmismi bu dünyada?Sorunlarin yada korkularin nedir bilemem ama yazik etme iliskinize,böyle birini bir daha zor bulursun.Özledigine göre sende birseyler hissediyorsun demek.Lütfen karsindakinin degerini onu kaybetmeden anla cünkü sonra hersey cok gec olabilir.Ben sahsen imrendim senin bu iliskine,ALLAH tamamini erdirsin ne diyeyim.

Sağolun
Şuan aramız iyi..ama ne yazık ki ben korkularımdan vazgeçemiyorum beynimi kemiriyorlar resmen

Sağolun
Şuan aramız iyi..ama ne yazık ki ben korkularımdan vazgeçemiyorum beynimi kemiriyorlar resmen

ne gibi korkular oldugunu bilmedim için pek bişe diyemicem ama onunla paylaşmayı denesen belkii içini rahatlatır

canım ona anlatmaya çalıştım ama olsun ben hep senin yanındayım ne olursa olsun dedi..
ama onu yarı yolda bırakmak istemiyorum

Bize anlat istersen belki bir çıkış noktası buluruz.yardımcı oluruz.

canım ona anlatmaya çalıştım ama olsun ben hep senin yanındayım ne olursa olsun dedi..
ama onu yarı yolda bırakmak istemiyorum

üzücü bi olay yaşansa da onun değerini anladıysan sevginden eminsen artık asıl sorununu aşmışsındır..

birlikte olduktan sonra aşarsınız inşallah tüm sorunları takma kafana zamana bırak...

Nasıl başlayacağımı bilmiyorum...öncelikle kendimi ifade edemezsem kusuruma bakmayın..
şu an 22 yaşındayım bundan 3 yıl önce bana akciğer kanseri teşhisi konuldu..
ve açık açık doktor aileme 5 yıl ömür verdi.Allahıma çok şükür şuan ayaktayım. ama bu düşüncelerden kurtulamıyorum..hastalığım hala devam ediyor 2 kür kemoretapi aldım ve saçlarım geçen gün elimde kaldı o kadar üzüldüm ki..Kızlar korkum şu ,bir gün geldiğinde onu yarı yolda bırakmak onu üzmek..çünkü ben gidersem eminim hayata küsücek..çünkü bana son dalımsın demişti..
şuan tüm hayatını bana göre kuruyor herşeyi ama herşeyi...
onu incitmekten kırmaktan üzmekten çok korkuyorum

söyledim anlatmaya çalıştım...hep yanındayım dedi...ama ben ona bunu yaşatmak istemiyorum..bazen öyle şeyler düşünüyorum ki

canımm yaa Allah sağlıklı uzun ömürler versin... sen moralini bozma en önemlisi bu iyileşirsin inşallah ikiniz de hayata küsmeyin birbirizin tutunacak dalı olun

Canim ya cok üzüldüm cok gecmis olsun.Yazdiklarini okudugumda sok oldum resmen,derdinin böyle birsey oldugu aklimin ucundan bile gecmezdi,ALLAH acil sifalar versin.
Erkek arkadasini bir kez daha takdir ettim canim.Unutmaki ülkemizde sirf cocugu olmadigi icin karisini bosayan erkek sayisi hicte az degil.ALLAHin sevgili kuluymussunki böyle biriyle karsilasmissin.
Sorununa gelince:kendimi erkek arkadasinin yerine koyuyorum,onun yerinde ne yapardim diyorum ve aklima sadece su geliyor:bende böylesine tutku ile sevdigim biriyle gecirecegim 20 günü baska biriyle gecirecegim 20 yila tercih ederdim.Önemli olan zaman dilimin uzunlugu degil,o zaman dilimini ne sekilde gecirdiginizdir.ALLAHtan ümit kesilmez,kendini sakin birakma.Sapasaglam gördügümüz insanlar birden vefat ederlerken hasta ve ölecek gözüyle bakilanlarin daha uzun yillar yasadigini görmüstür bu dünya.Lütfen kendine ve erkek arkadasina dikkat et,böyle bir sevgi kolay kazanilmiyor.Umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun canim.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için.Umarım herşey ikimizin birlikte geçireceği mutlu bir hayatı için olur.

sıkıntılarımı üzüntülerimi burdan sizinle paylaşabilir miyim?beni dinler misiniz?o kadar içime kapandım ki çevremde hiç kimseyle konuşamıyorum artık..Uzağımdaki birine yazmak anlatmak paylaşmak daha kolay geliyor

Elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz canim hepimiz.
Ama merak ettigim birsey var,annen baban bu duruma nasil yaklasiyorlar?

allahtan acil şifalar diliyorum sana.Moralini yüksek tut çok önemli bu.Dinleriz tabiki neden dinlemeyelim

tabiki de bize yazabilirsin dertler paylaşıldıkça azalıyor..
öncelikle hasta olupta kendiniz yerine başkasını düşünmeniz çok güzel
herkesin arayıp bulamadığını siz bulmuşsunuz ve bunu hastayım diye elinizin kenarıyla itmeyin lütfen
kimilerinin bir ömür arayıp bulamadığı mükemmel erkeğe sahipsiniz
aklınıza kötü şeyler getirip sakın bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…