birbirimizin yildonumlerini kutlayalim kac yillik evliyiz tarihleriyle

24 temmuz 2003 tarihinde evlendim.:asigim: 5 sene bitecek 2,5 ay sonra sanki dün evlenmişim gibi.ne kadar çabuk geçiyor zaman kafamçokkarıştı

Merhabalaaar bizde bu ayın sonunda tam 4 seneyi doldurucaz 29-05-2004 herkese mutlu sağlıklı ömürler diliyorum sevdikleriyle beraber.

benimde yakında evlilik yıldönümüüüm vaaar..08.06.2007 de evlendik. bir yıl olucak inşallah. Allah herkesi yuvasında mutlu kılsın.

canim ay ne guzel benim dogum gunum ayni gun.simdiden kutlarim canim ogun malum yogun olucam yazamam giremezsem diye.nice mutlu yillara canim

05.08.2001 amaniiinnnn 7 senemize giriyoruzzz Bu kadar zaman ne çabuk geçmis :asigim: Daha dün evlenmisim sanki a.s.

Biz bu sene 10 yili doldurduk (Allah nazarlardan saklasin, amin yerimseniben)

Evlilik yil dönümümüz 02.05.1998 idi

MassALLAH ablacigim Allah saglikli mutlu uzun omurler nasip etsin..Evlendiginizde 2 yasindaymisim bennaniknanik

amin canım ....sen daha gençsın be canım ben evlendıgımde 17 sındeydım o yuzden bu kadar uzun gıbı gözukuyor ama ben çok mutluyum a.s.
ALLAH herkesın yuvasına saglık huzur bol muhabbetler versın :asigim::asigim::asigim:

17 gun sonra 4 bitiyo 5. yilimiza giriyoruz
12.06.2004
daha dun gibi inanamiyorum.....

SELAM KIZLAR BU KONUYU ACMAKTA COK MUTLU OLDUM EVLILIK YILDONUMLERINIZI EKLERKEN YANLARINADA KISA KISA NOTLAR DUSMUSSUNUZ :COK MUTLUYUM DUN GIBI DAHA BIR COK GUZEL KELIMELER INANIN SIZLERIN YERINE BENDE COKKKKKKKKKKK MUTLU OLDUM:NE BUYUK BIR HEDIYEDIR INSANIN DUNYADA ESIYLE MUTLU OLMASI :KIMILERIMIZ KIYMETINI BILMEZ:AMA INAN HEM DILERIM ALLAHIMIZDAN DUNYADA VE AHIRETTE MUTLULUK VER YAARABBI DIYE:::NE MUTLUKI PEK COGUNUZ BUNA ERISMIS ALLAH BOZMASIN HEPINIZIN YILDONUMUNU KUTLUYORUMMM:COKKKKKKKKKKK MUTLU OLUN KIZLAR SIZ HERSEYIN EN GUZELINE LAYIKSINIZ::LUTFEN MUTLU OLAMIYANLAR ICINDE DUA EDIN :a.s.

Biz 21 Aralık 1996 yılında evlendik.
Bir kaç ay sonra 12 yılımız bitecek.
Allaha çok şükür her zaman huzurlu bir yuvamız,
sevgi ve saygı dolu bir beraberliğimiz oldu. Bazen çocuklara
bakmasam nasıl geçti bunca yıl diyecek oluyorum.
Allah herkese mutlu evlilikler nasip etsin inşallah.

slm arkadaşlar
benimde 1 eylül 2007 daha 9 aylık evliyimyerimsenibenyerimseniben

selam kızlar ben 28Eylül 1995 te evlendim.kısmet olursa ölmez sağ kalırsak 13. yılımızı kutluyacağız.daha çooooooooooooook var bitmezzzzzzz.

kızlar burda hepinize sağlık dolu mutluluk dolu
evlilikler diliyorum rabbim tatlı yuvalarınızı bozmasın
mutluluklarınızın her daimini dilerim
bende 09.08.1997 de 11 senelik yaşlı bir gelin olacam:roflol:

a.s. arkadaşlalr Allah herksi bi yastıkta kocatsın inşl
ben eşimle 2002 sözlendim
2003 te nişanlandık
2004 de evlendik
temmuz 19 da 4 yılımız dolacak:asigim: Şenizama sanki dün gibi ne cobuk geçmiş 4sene
inşl bu yıldönümümüzü hamiş olarak kutlarım çok güzeeeeeel olur vaala sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…