birbirimizin yildonumlerini kutlayalim kac yillik evliyiz tarihleriyle

aramizda en kidemli arkadaslarmiz simdiye kadar yazanlardan<sirasiyla .1-burbuk
burbuk--1990 yılında evlendim yani 18 sene oldu. 2-esyn -
11 Haziran 1990............18 yıla gidiyoruz, 3--melis93 4..samyeli34 5..misni -
:hooray:

ne guzel aramizda bizden kidemli ablalarimiz var.hani derlerya tecrube mi edineceksiniz yoksa tecrubelerlemi tecrubeleneceksiniz.sizler onumuzde bize yol gosterici isiklar olun ablalarimiz.aramizda taze gelinlerde var ay kiyamamm ay allah cumlemize uzun saglikli yillar dilerim eslerimizle rabbim kimsenin yuvasini bozmasin.bu arada ben not aliyorum yildonumlerinizi insallah tek tek kutlayabilirim sizleri cok optumm

24 temmuz 1999
inanmiyorum ya ne kadar çabuk geçiyor zaman, daha dün gibi hatirliyorum dügünümü
Allah herkese saglik, mutluluk, huzur versina.s.

ban gelince kızlar
25/ 09/2000 nişan,
13/10/2000 nikah
8yıl olmuş maşallahh maaaaaşşaaalllaahhh bize nazar degmez inşallahhhh

merhaba arkadaşlar 27 haziran 2004 nikah 15 ağusos 2004 düğün fisfisfis bizimde 4 sene bitmek üzere ::hooray:

arkadaslar bende 24 aralik 2001 nisanlandim,29 mart 2002 nikah,7 agustos 2002 de de dügünüm oldu.bu sene 6 yilim doluyo masallah

Temmuz 20 de insaa Allah bizde 8.yilimizi kutlayacagim Rabbim nasip,kismet ederse...

7/20/2000 askimla birlestigimiz gundur buguna.s.

Rabbim herkese evinde mutlu,saglikli,huzurlu yasamasini nasip etsin,,,::a.s.

herkesın yıldönümünü kutlaım allh nıce mutlu yılla nasip etsın inşllh bnımde 1999da evlendım haziranın 5 i tam 10 sene olcak herkese mutluluk dılerim

arkadaslar hepınıze ömür boyu mutluluklar dılerım...........bende evlenelı 12 yıl oldu.17.08.1996..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…