birbirimizin yildonumlerini kutlayalim kac yillik evliyiz tarihleriyle

valla en kıdemlınız ben oluyorum galıba
mutlulugunuz huzurunuz saglıgınız daım olur ınşallaha.s.a.s.
14 mart 1984 yanı 25 yılımız bız o gunu altın yılı olarak kutladık eşımle :1hug::asigim:

bende 25/10/2006 nişanlandım 25/11/2006 da evlendım ıyıkı evlenmısım dunyalar tatlısı kızım oldu evlılık yıldonumumu kızımla bırlıkte kutladık allah herkese hayırlısını nasip etsinnn ömür boyu mutlu etsınn

sizden sonra herhalde benim 27ağustos 1987 de ben evlendim herkese mutluluklar dilerimŞeniz

en taze gelin benim:sm_cool: 30-03-2008 yani daha 2 ay oldu. tüm arkadaşlara nice mutlu seneler diliyorum.mutlu yuvalarınız hiç bozulmasına.s.

MassALLAH ablacigim Allah saglikli mutlu uzun omurler nasip etsin..Evlendiginizde 2 yasindaymisim bennaniknanik

en taze gelin benim:sm_cool: 30-03-2008 yani daha 2 ay oldu. tüm arkadaşlara nice mutlu seneler diliyorum.mutlu yuvalarınız hiç bozulmasına.s.

cok guzel bi evlilik hayatin olur insallah canim.bier yastikda yaslanin insallahh ayyyyyyyy ne guzel ozlemisim cicim aylarini ahh.en yeni evlenen sensin guzelim

allah herkezi mutlu etsin.kizlar birbirimizin yildonumlerini kutlamayi unutmayalim

vayy yeni gelinler,kıdemli gelinler herkesler burdaymış..nice nicesine eşiniz ve yavrularınızla inşallah.
11.07.2004 ten beri hayata eşimle devam ediyoruz.

30.07.2006 ........2 yıl bitecek inş.hayırlısı ile.hepinizin evlilik yıldönümleri kutlu olsun nice yıllara....

ooooooo bende ne zaman evlendiğini unutanlardanımkafamçokkarıştı

17 temmuz 1988 de evlendim temmuzda 20. yılıma giricem inşallah nasıl geçti anlamadan of yaşlandım artık yeni evlenenlere mutluluklar dilerim rabbim herkesi bir yastıkta kocatsın:1hug:

25.07.2004, Allah hepimizin yuvasını mutlu kılsın, Nice Mutlu Senelere Arkadaşlar

benimde yakında evlilik yıldönümüüüm vaaar..08.06.2007 de evlendik. bir yıl olucak inşallah. Allah herkesi yuvasında mutlu kılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…