birbirimizin yildonumlerini kutlayalim kac yillik evliyiz tarihleriyle

aysima81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.009
16
43
selam kizlar oncelikle ben yazayim esimle iki sene nisanlilik agustosun 10 dada bes yili dolduracagiz.burdan birbirimizin yildonumlerini kutlariz bu vesileyle

cumleten nıce mutlu hayırlı yıllara ınşaallah.dun 14 yılımızı bıtırdık.15/05/1994

bence evlilik cok buyuk bir yapidir .cok buyuk bir ozveri sabir ve sayamiyacagim bircok niteliklerden olusuyo.aslinda hem zor hem kolay.sizleri burdan kutluyorum tekrar.

cok teşekkur ederım senın ve cumle muslumanlarımızda ınşaallah.evet evlılık zor olmasına ragmen bır o kadarda kolay aslında sanırım sorunlar daha cok cahıllıkleten kaynaklanıyor

cok teşekkur ederım senın ve cumle muslumanlarımızda ınşaallah.evet evlılık zor olmasına ragmen bır o kadarda kolay aslında sanırım sorunlar daha cok cahıllıkleten kaynaklanıyor

bende katiliyorum bazen cahillikten bazende bir cok sebeplerden.allah kimsenin yuvasini bozmasin.ve bozulanlara allah sabir versin onceki cektiklerini unuttursun ikici sanslarinda yuzleri gulsun insallah

ALLAH ım herkese daha nıce mutlu yıllar versın inşallah.
bende eylulde 4 seneyı dolduracagım inşallah..

12 haziran 1990
18 yıl olacak yani:dance:
kıdemliyim yani.........sırnaşık şey

12/05/1999 bende 9 yıllık evliyim.ve birçok şey ögrendim.yani evlilik bir okul gibi bişey arkadaşlar.insan neler görüyor neler.....

3 ay olcak inş :dance:

daha yıldönümümüz yok yani:) 01.03.08:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…