- 20 Kasım 2019
- 3.780
- 4.976
- Konu Sahibi muptelazeze
Bu ne roman denemesi mi ? İnanılmaz sıkıcı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayal bile edemedim şu olayı demek ki uzun boylu biri kpnusahibi arastiralimBelimi kavradi, kafasını boynuma sokup uzun uzun depoladı kokladı...
Hunharca güldümSiz kocanizi aldatmayı aklıniza koymuşsunuz. ki kocaniza" hippiyle buluşup 17 yılın hesabını soracam."deseniz kocanız," ben senin yanındayım ,içinde kalmasın bulusabilirsin ,benim arabayla git "der heralde.bu rahatlık o yüzden .
Ay çok merak ettim benimle de hiç denk geldiniz mi gerçi ben isim degistirdim iki kez amaSiz saf saf yazmiyorsunuz, ben ciddiyim sadece. Ama esas uyeligimden yazmadigim icin sizinle burda tamamen yabanci gibi konusmak komik geliyor. Gerci aktif uyeligimle de uzun suredir girememistim buralara, ama cok ozlemisim, ama konuya uzun suredir forumdan baya baya tanidigim isimlerin yazmasi da degisik bir hismis
Ben hippiler gibi ani yasayabilecek kadar rahat bir ailede buyumedim, kucuklugumden beri sorumluluklarimj bilerek buyudum ama icimde bir hippi varmis sanieim onunla aciga cikti. Giyim tarzj olarak hippilere bende yakinimdir, hatta esim de beline kadar uzun saclari filan olan biri,sadece biraz daha realist ve hayatta kalma kariyer yapma konusunda disiplinli yetistirildigimiz icjn hippi yasam tarzjni benimseyemedik diye olmadik muhtemelen. Ama koca coluklu cocuklu insanlar olduk, esim de bende hala gozumuzde jonn lennon gozlukleri, kafamizda bandana, barlarda sabahlamayi, kamp yapmayi, karavan yasantisini cok severiz ve firsat buldukca yapmaya calisiriz. Benim sorunum onunla daha cok yarinindusunmeden yasamakla ilgiliydi. Ben hicbir zaman o sekilde gunu bitiren bir insan olamadim.Peki yani siz bu hippi yaşam tarzına rağmen nasıl aşık oldunuz bu kadar? Hippinin ne oldugunu bilmiypdum acıp baktım acıkcası bir hippi olmayan biri böyle bir tipe aşık olamaz gibi geldi bana. Ve uyumsuzlukta olur o kıyafetleri giymesi upuzun saç sakal falan size hitap ediyor muydu?
Yok sex hayatı kötü olan arkadaş konuyu açtı.konuyu açanın arkadaşı böyle biriymiş ve bununla övünerek anlatiyormis.sexten sonrada kokuyor diye de ekliyormus. Çok da mutluymuş konu ilgisiz ve isteksiz kocaBununla övünmüş mü. Adssgagah
Kendinizi kandırmaya devam.Öyle olsaydı evlenirdiniz.ama icimde bir hippi varmis sanieim onunla aciga cikti.
Yok ben sizden epey daha eskiyim, buralara da uzun suredir ugramadigim icin sizinle tanismamisiz.2002 yada 2005 uyelerinden olabilirim sanirjm. Ama son 1-2 yildir pek aktif degildimBiz sizinle konuştuk mu forumda daha önce?
Ben yeni düştüm buraya.Yok ben sizden epey daha eskiyim, buralara da uzun suredir ugramadigim icin sizinle tanismamisiz.2002 yada 2005 uyelerinden olabilirim sanirjm. Ama son 1-2 yildir pek aktif degildim
O cok uzun segil, ben fazla kisayimHayal bile edemedim şu olayı demek ki uzun boylu biri kpnusahibi arastiralim
Hunharca güldüm
Ay çok merak ettim benimle de hiç denk geldiniz mi gerçi ben isim degistirdim iki kez ama
Yine seks hikayesi mi yazıyorsun Feridun abi?Belimi kavradi, kafasını boynuma sokup uzun uzun depoladı kokladı...
Allah kurtarsınBen yeni düştüm buraya.
Depoladı deyince şimdi siz son bir defa görüşünce yine koklar,depolarsanız bir 17 yıl daha götürür sizi bence.
Şaka bir yana,görüşmeyin.Yaşlanmış,buruş buruş olmuş zaten.Olsaydı zamanında olurdu.
Yine seks hikayesi mi yazıyorsun Feridun abi?
Ne malum canım. Yönetim üyenin geçmişine kefil olamaz yaKonu gerçekmiş.İkinci üyelik alınmış izinle.
Yok o ondan değil. O başka bişey.Ama esim, haklisin, gercek olamayacak kadar modern ama hem turk hem de gercek yani umudu kaybetmeyin kizlar