Yeterince hippi olsaydı evlenmek istemezdi bence
Size hiçbir şey söylemeden ev alıp hazırlık yapması, ailesini getirmesi kısmı bana saçma geldi. Evlilik gibi bir konuda emrivaki yapan bir insan nasıl bir eş olurdu bilemedim. Bu hippi bipolar olabilir mi acaba diye düşündüm bi an.
Şu closure dedikleri ilişkiye son noktayı koyma, içini dökme konuşması yaşanırsa unutacağınızı düşünüyorsunuz ama bu genelde böyle olmuyor. Tam bir bitiş için içimizdekileri karşı tarafa söylememiz şart değil hatta çoğu durumda bu konuşma bitirmeyi zorlaştırabiliyor bile. Kendinizi kandırmayın, 17 senedir unutamamışsınız adamla bir iki saat konuşunca mı unutacaksınız? O konuşmalar sürekli kafanızda dönecek bence ve evliliğinizi de olumsuz etkileyecek.
Bir de şunu anlayamıyorum, ben 2 sene önceki sevgilimi bile şu an beğenmiyorum ay böyle ilişkiler nasıl yaşamışım çocukmuşum diye düşünüyorum
Hiç mi değişmedi iki taraf da hala aşık olabiliyorsunuz? Bana o kişiye aşık olmak değil de geçmişe duyulan özlem gibi geliyor bu. Büyük aşk yaşadığım aşkından yataklara düştüğüm ilk sevgilimle geçen konuştuk da bu malı nerden bulmuşum dedim asjsjjs Bence salın hippiyi zaten yaşlanmış kırışmış amaann