Bir Zahmet aşağıya gel gı

Sırf yorum yapmış olmak için yorum yapıyorsunuz anlamak için değil üzgünüm yorum yapan arkadaşlara da teşekkür ederim

k.validem de 15 yaşında anne olmuş ve ben bunu bildiğim için ona birşey demiyorum.yani 14 yaş daha çocukluk çağı ve o yaşta evlenip sorumluluk yüklenen bir insanın cahil olması,kendine göre gariplikleri olması çok normal değil mi? kendi 14 yaşını düşün ve bence bu kadar bencil,öfkeli davranma.yani bir çocuk başka bir çocuğa neyi ne kadar öğretebilir ki? k.validem hep şöyle der;ilk iki çocuğumun ablası gibiydim ben onlarla büyüdüm çok yanlışlar yaptım ama son çocuğumda anneliği öğrendim.

evet geniş ruhlu değilsin,maalesef.

sizin onu sevmediğiniz kadar,o da sizi sevmiyor.ve bunun için, size karşı böyle davranıyor.etkiye,tepki meselesi...

En azından sizin kv olgunluk gösterip yanlışlarını kabulleniyor
Kadın ben de yanlış yok ben bilirim ben söylerim ben yaparım ben haklıyım beni dinler bana sorar herkes kafasını yaşıyor
Sizin gibi düşünebilir miyim
Ben o kadar erdemli davranıp hoş göremiyorum hoş görmemi beklemiyor boyun eğmemi istiyor

sizin onu sevmediğiniz kadar,o da sizi sevmiyor.ve bunun için, size karşı böyle davranıyor.etkiye,tepki meselesi...
Ona sorsanız beni kızı yerine koyuyor
Kazada benim öleceğime ölmüş olmama değil oğlunun yuvası dağılacağı için ağlıyor o kadar çok seviyor beni

Sabah sabah böyle bir üstünlük taslama ne ya
Telefon açar açmaz
' bi zahmet aşağıya gel'
. insan bi günaydın der
Hey Allah ım ya sıkıntılarım bitti. bide senin sıkıntını çekiyorum

şunları dert etmenize gülüyorum neden mi bu dünyada ne dertler var ne sıkıntılar neden bu kadar şükürsüzüz...

Malesef arkadaşım demekki kv çocukluktan anneliğe adım atmış..
çocuk gelin. kendını yetiştirmeye fırsat bulamamış olabilir. odda Kv den aynısını yaşamış olabilir neler yaşadın neler cektın burdan kımse bılemez. Onunda gözünden bakmak lazım belkı onun sevıyesıne ınmek lazım ama tahammulun kalmamış oda senin çeker kapasiten tabiki. kimseye kızma burda anlattığın kadarına yorum yapılıyor cunku..
Böyle rahatlıkla cagırıyorsa demekkı onceden defalarca bu durumlar yaşanmış sesın cıkmamıs. onada normal geliyo gıı
üzülme , takma.. düzeltemezsın az az konusmaya calıs bırden dökme içini bukez hiç anlamaz seni..
bu arada indinmi aşağı ne istiyormuş merak ettim de

şunları dert etmenize gülüyorum neden mi bu dünyada ne dertler var ne sıkıntılar neden bu kadar şükürsüzüz...
Ben çok şükrediyorum bana bu kadına dayanma tahammül etme gücü verdiği için
Öte yandan ben dualar ile yaşıyorum
3 kez ölümle burun buruna geldim saniyeler geçmeden yoğun bakımda yaşadığım gördüklerim gözlerime yansıyanlar da ayrı
Çok şükür binlerce hamd u senalar olsun
Herşeyin bir aması olduğu gibi aralar var işte hayat ta

haklısınız bende son 1 aydır ağır durumlar yaşıyorum ama şükrediyorum tabıkı ağlıyorum krizler geçiriyrm ama elden bişey gelmiyor kı işte

Her seferinde ters tepkimi alır hiçbir zaman evet demedim
Tabi ilk başlarda yaptığım aman amanları saymazsak çok sürmedi iç yüzlerini öğrenmem
İnmedim inmemde benim işim gücüm var onun çenesi ile uğraşamıcam
Eşimin gündüz vardiyasında evi temizleyeceğimi biliyor işimin arasında gidip işine mi bakıcam çok yüz buldu evden çıkın deselerde kurtulsam demezler ki deseler bile eşim çıkmaz asgari ücret ile kiraya mı gidecem ev varken der

Canım sağol..
Anlatımda problem olunca şunu düşündüm.
Aslında kayınvalide de kendisi gibi o zaman..
Kısa cümleler kuruyor.
İletişimleri böyle demek ki..

üzülme , takma.. düzeltemezsın az az konusmaya calıs bırden dökme içini bukez hiç anlamaz seni..
bu arada indinmi aşağı ne istiyormuş merak ettim de
Kadın düzelmesi gerektiğini bilmek istemiyor ki
Geçen paylaşomımda da onun arkadaşları üç harflileri var demiştim
Yeriştirmişler bak benim ona dağın başında koyunlardan başka insan görmemiş dediğimi
Dün dönderip aktarıp söyledi
Söyledi ama hiç düşünüp neden bu bana böyle dedi dememiş sadece söylediğimi söylüyor onuda hangi maksatla söyledi anlamış değilim ya

Bencilce konuştu diye nasıl sakat kaldınız anlamadım.

Canım sağol..
Anlatımda problem olunca şunu düşündüm.
Aslında kayınvalide de kendisi gibi o zaman..
Kısa cümleler kuruyor.
İletişimleri böyle demek ki..
Ben gerekli kelimeyi söylüyorum onun çocukça alaycı konuşmalarına dayanamaz kalbini kırarım diye
Ama o emri vaki cümleler kuruyor evet ikiside kısa ve öz çoğu zaman yani kadında çene yayı var
İllallah ediyor artık herkes telefon trafiğinden bir kadar çok konuşuyor ki telefonla konuşurken yanındakine de cevap verebilme kapasitesine sahip hak veriyorum bazen kp adam üç yıldır emekliliği geldi emekli olmuyor
Sebep evde olursa bu kadına dayanamam ben kendi ağzı ile söyledi

upsss cok asabıyız yaf.. az sakin ol..
ya cok cektın ya cok tahammülsüzsün yada çokmu küçüksün..
oh anacım sendede cene saglam su yazımı yazana kadar 3 tane msj yazdın
Valla bacım kocanın anası.. biyere kadar çekersin sonra malesef sınırlarını koyacaksın ama böyle değil.. yada işe gir çalış sende..

kadına yetiştiren 3 harfliler mi ? açıp burayı okumuş olamaz mı? bana daha mantıklı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…