Bir Zahmet aşağıya gel gı

Kv yi al birlikte terapiste gidin :) sıkıntı büyük.
Ben o kadınla tek başına bir yere gitmem kanser ediyor beni
Yolda tanıdık tanımadık herkese laf atıyor saatlerce ayakta dikiyor beni ayak üstü çok durmamam gerektiğini bile bile

Bilsin keşke her duyduğuna gerçek anlamlarını yükleye bilse ona bile kendi düşüncelerini iliştiriyor

bence gelin-kaynana el ele verin bi doktora görünün ikinizin de kutusunda büyük hissediyorum

beynel ciddiyim kendin için bir doktora git,çok yıpranmışsın olmadık şeylere inanmaya başlamışsın.

bence gelin-kaynana el ele verin bi doktora görünün ikinizin de kutusunda büyük hissediyorum

beynel ciddiyim kendin için bir doktora git,çok yıpranmışsın olmadık şeylere inanmaya başlamışsın.
Ya inanmıyorum ama gerçekten de öyle benim kocamla konuştuğumu anneme neler söylediğimi kime ne söylersem kadının dilinde o zaman kimse beni sevmiyor mu

Sabah sabah böyle bir üstünlük taslama ne ya
Telefon açar açmaz
' bi zahmet aşağıya gel'
. insan bi günaydın der
Hey Allah ım ya sıkıntılarım bitti. bide senin sıkıntını çekiyorum
Konu açmayımı bilmiyorsun arkadaş :)düzgün anlatta milleti tekrar tekrar sordurma ,kimmnerde nezaman kime ????ne diyim ben şimdi :)

Eşiniz anlatıyordur, kapıyı dinliyordur, ses aşağıya iniyordur , burayı okuyordur.
Oyle periyle cinle ( euzunillahimineşşeyranirracimbismillahirrahmanirrahim) olacak işler değil bunlar.
Siz bari inanmayın, inanmış gibi yapmayın, ağzınıza almayın böylesi birşeyi.
...

Belliki yakın oturmanız ve anlayışlarınızın farklı olması çok bunaltmış sizi. Beynel bu şekilde hayat geçmez.
Hem hastasınız hem de bu kadının yaptıklarını düşünüp iyice sinirleniyorsunuz. Yazık değil mi size ?
Neden bir uzman desteği almıyorsunuz ? İnanın çok rahatlarsınız ?

Eşiniz demiş ya " bu senin imtihanın" yok efendim öyle değil, çok biliyor o.

Ayırsın evleri, uzaklaştırsın sizi ordan bakalım imtihan falan kalıyor mı bu konuda ?

Onun sunduğu bir hayat bu , imtihan böyle olmaz. Bu tercih.

İyi de bu kv özel bir konu değil ki altlı üstlü oturan nerede ise tüm kaynanalar yapar bunu; kabullenin bazı şeyleri ya da biriktirmeyin içinizde.

O an söyleyin kavga ediyorsanız da edin;

Ayrıca da kendisine gelmediklerini ya da sizin eve gelenin kim olduğunu anlayınca rahatsız olmasınlar diye kendi kapısını kapatmış; meraklı kv demesinler diye

bunlar sizi yıpratıyor; zaten sağlık sorunlarınız da varmış uzmandan destek alın; kv niz cahil olabilir; onun yaşantısı bu kadar olabilir; ama siz önünüze bakın o artık değişmez.

Gitsin; hem sevmiyorsunuz hem dert ediyorsunuz.

Bağımsız olmaya başlarsanız daha huzurlu olacaksınız; ben kv mi doğum yapacağım hafta memlekete düğüne gönderdim; hatta eşim gidip zorla çantasını hazırlattı.

Ne kadar uzak o kadar huzur; kaza o gün olmamış ki niye gitmesin ki ayrıca da size de güzellikle söylemiş.

Beni etkilemese bakıcam önümede etkiliyor
Ne kadar hoş gmrülüsünüz ya
Kadın ın ziline basan eden yok kapıyı açıyorum kardeşim abla biziz diye bağırıyor
Kadın bile bile kapıyı açıyor yüzlerine kapatıyor
Bunun anlamı nedir biliyor musunuz
(s.... Gidin evimden suratınıza kaçtır kapı örtüorum hala geliyorsunuz)
Kadının ilk kapı kapatması değil
Ama ziyanı yok benim aileme anşatamadığım karaktersiz karakterini ailem bu hareketleri ile onu çok iyi tanıyor artık

Hayır; onun anlamı "yine gelinin ailesi gelmiş; ben bunlarla muhatap olmayım"dır.

Ya "aa hoş geldiniz; ben de üstüme bir şey geçirip geliyorum dese ve size damlasa; bir cümle konuşturmasa sizi daha mı iyi.

Ona gelmemişler; ona da alınmayacaklar; en fazla gülersiniz "kız senin kaynana bizi beğenmedi kapıyı kapadı der.

Olaylara iyi yönünden bakın; çünkü ordan taşınacağınız; kayınvalidenizin de bu yaştan sonra değişeceği yok gibi.

Kazanın haftası benim annem kız kardeşim onların yaptıklarının bedelini ödemek zorunda değil benim annem kal hastası şeker hastası ve yazın ortasında ramazanda siz hep iyi düşünmek istiyorsunuz ve gerçekleri görmezden geliyorsunuz

Hiç kimse inanmasa bile ben muhakkak o kadından birgün hakkım olan huzuru alacam ama bu dünyada ama ahirette

Bana yaptıkları yaşattıkları hiç kabul edilecek şeyler değil
Kabul edemiyorum sadece sineye çekmiş gibi görünmeye çalışıyorum
Kendi anneme de kızıyorum zamanında bıraksaydı beni kendi halime o zaman bu kadar gevşek laubali hareketler sergileyemezdi
Kazada kafama darbe alınca hafıza kaybı yaşadım hala da yaşıyorum
O yönetti hep iyimser konuşturdu beni aklım başıma geldikçe kızıyorum ama o nerden bilecektiki kadının böyle olduğunu hiç anlatmadım ki kazadan önce birşey

Kaynananın bu kadar cahil olduğunu terbiyesiz olduğunu bilmiyorduk dedi yengem
Benim 3 yaşındaki torunum bile oyun çocuğu ayakkabılarımızı yalan yanlış dizer oyununa bakar diyor
Sorsan bide edep haya timsali kadın

Önceden kırmamak için kırılırdım
Şimdi kadının böyle anlamsız benlik duygularını görünce yaptığı hataları kafasına Çakar gibi yüzüne vuruyorum kadın gülüyor ağlayacak haline

Şimdi bana 10 yaşında bir i bana bunu yanlış yapıyorsun dese ve yanlış olsa oturur günlerce düşünürüm

Çocuğu azarlama için felan değil ben neyi nerde yanlış yapmışım diye ama kadının içi geniş doldur doldur yine birşey yok

İyi de o annen bu kv den

Sen de annen sana gel yardım et dese gidersin kv ye gitmiyorsun. annen başında iken gitmiş; ama senin bunları kafandan atmanın tek yolu profesyonel yardım.

Eşin seni o evden uzaklaştıramayacak ve sen kv ile birlikte gerçekten kötü hasta olacaksın; şimdiden tedbiri al.

Kadının kültürü ayak üstü konuşmaya müsait sen ondan bile şikayetçisin zira; duramıyorum diyorsun; durma o zaman karşıdakine de kv de dersin; hastayım malum ayakta duramıyorum hadi gidelim ya da sizin konuşmanız uzun ise ben gideyim diye.

Sen bir şey demeyip kendini doldurursan bu hayat geçmez; önünde uzuuuun yıllar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…