Ben o kadınla tek başına bir yere gitmem kanser ediyor beniKv yi al birlikte terapiste gidin :) sıkıntı büyük.
Bilsin keşke her duyduğuna gerçek anlamlarını yükleye bilse ona bile kendi düşüncelerini iliştiriyor
Keşke herşey burada yapılan yorumlar kadar kolay olsaGiz hele bi bah hele ana abu yimek soyle yapak olumu gari gii diyeydin anlasirdiniz nolmuski ya
Keşke herşey burada yapılan yorumlar kadar kolay olsa
Ama yorumunuz bana tebessüm ettirdi
Ya inanmıyorum ama gerçekten de öyle benim kocamla konuştuğumu anneme neler söylediğimi kime ne söylersem kadının dilinde o zaman kimse beni sevmiyor mubence gelin-kaynana el ele verin bi doktora görünün ikinizin de kutusunda büyük hissediyorum
beynel ciddiyim kendin için bir doktora git,çok yıpranmışsın olmadık şeylere inanmaya başlamışsın.
500.000 olduğuna iddiaya girerimbence gelin-kaynana el ele verin bi doktora görünün ikinizin de kutusunda büyük hissediyorum
beynel ciddiyim kendin için bir doktora git,çok yıpranmışsın olmadık şeylere inanmaya başlamışsın.
Ya inanmıyorum ama gerçekten de öyle benim kocamla konuştuğumu anneme neler söylediğimi kime ne söylersem kadının dilinde o zaman kimse beni sevmiyor mu
Konu açmayımı bilmiyorsun arkadaş :)düzgün anlatta milleti tekrar tekrar sordurma ,kimmnerde nezaman kime ????ne diyim ben şimdi :)Sabah sabah böyle bir üstünlük taslama ne ya
Telefon açar açmaz
' bi zahmet aşağıya gel'
. insan bi günaydın der
Hey Allah ım ya sıkıntılarım bitti. bide senin sıkıntını çekiyorum
3 harfli değil de kocan bu işin içinde gibi.[/QUOTE
Kocamda da var bazen bir şey söyleyebikirmiyim derim
Birşey isticem mesela yok yapamam der
Ne söyliceğimi bilmeden sonra bende kızarım tamam yok birşey derim
Ya şaka yaptım söyle der söylerim bazen yağar bazen yapmaz
Korkmuyorum bu kadın hacı hoca ile yatıyor ama bana sökmez onun hacı hocalığı Rabbim bana yeter
Hastalığımı bahane etmiyorum bahane edilecek durum yok her yaşadığım acıya eşim şahit öyle ki sabah uyardı asi gelme yaşananlara imtihan demekki sağlığın ile imtihan oluyorsun
Evet haklı hem beden hem akıl
Ya nasıl hak verwbikiyorsunuz bu kadın benim zilime basılıyor benim misafirim meraklı meraklı kapıyı açıyor sonra misafirlerimin yüzüne kapıyı çarpıyor ve bu kişi benim kız kardeşim yengem nasıl bir açıklaması olabilir görmek istemiyorsan da bırak onlar çıkınca kapat bu kadar
Bu saçmalamak değil Hakk ediyor sen kimsin ki bana bi zahmet diyorsun benim anne kadar olabilse keşke bilmediğiniz o kadar çok şey var ki
Ben hasta yatarken kadın beni bırakıp düğüne gitti kendi annem baktı sizce kime saygı duymalıyım anneme mi yoksa
Sende hastasın ama düğünede gitmem gerek diyen birine mi
Beni etkilemese bakıcam önümede etkiliyorİyi de bu kv özel bir konu değil ki altlı üstlü oturan nerede ise tüm kaynanalar yapar bunu; kabullenin bazı şeyleri ya da biriktirmeyin içinizde.
O an söyleyin kavga ediyorsanız da edin;
Ayrıca da kendisine gelmediklerini ya da sizin eve gelenin kim olduğunu anlayınca rahatsız olmasınlar diye kendi kapısını kapatmış; meraklı kv demesinler diye
bunlar sizi yıpratıyor; zaten sağlık sorunlarınız da varmış uzmandan destek alın; kv niz cahil olabilir; onun yaşantısı bu kadar olabilir; ama siz önünüze bakın o artık değişmez.
Beni etkilemese bakıcam önümede etkiliyor
Ne kadar hoş gmrülüsünüz ya
Kadın ın ziline basan eden yok kapıyı açıyorum kardeşim abla biziz diye bağırıyor
Kadın bile bile kapıyı açıyor yüzlerine kapatıyor
Bunun anlamı nedir biliyor musunuz
(s.... Gidin evimden suratınıza kaçtır kapı örtüorum hala geliyorsunuz)
Kadının ilk kapı kapatması değil
Ama ziyanı yok benim aileme anşatamadığım karaktersiz karakterini ailem bu hareketleri ile onu çok iyi tanıyor artık
Kazanın haftası benim annem kız kardeşim onların yaptıklarının bedelini ödemek zorunda değil benim annem kal hastası şeker hastası ve yazın ortasında ramazanda siz hep iyi düşünmek istiyorsunuz ve gerçekleri görmezden geliyorsunuzGitsin; hem sevmiyorsunuz hem dert ediyorsunuz.
Bağımsız olmaya başlarsanız daha huzurlu olacaksınız; ben kv mi doğum yapacağım hafta memlekete düğüne gönderdim; hatta eşim gidip zorla çantasını hazırlattı.
Ne kadar uzak o kadar huzur; kaza o gün olmamış ki niye gitmesin ki ayrıca da size de güzellikle söylemiş.
Kaynananın bu kadar cahil olduğunu terbiyesiz olduğunu bilmiyorduk dedi yengemHayır; onun anlamı "yine gelinin ailesi gelmiş; ben bunlarla muhatap olmayım"dır.
Ya "aa hoş geldiniz; ben de üstüme bir şey geçirip geliyorum dese ve size damlasa; bir cümle konuşturmasa sizi daha mı iyi.
Ona gelmemişler; ona da alınmayacaklar; en fazla gülersiniz "kız senin kaynana bizi beğenmedi kapıyı kapadı der.
Olaylara iyi yönünden bakın; çünkü ordan taşınacağınız; kayınvalidenizin de bu yaştan sonra değişeceği yok gibi.
Kazanın haftası benim annem kız kardeşim onların yaptıklarının bedelini ödemek zorunda değil benim annem kal hastası şeker hastası ve yazın ortasında ramazanda siz hep iyi düşünmek istiyorsunuz ve gerçekleri görmezden geliyorsunuz
Hiç kimse inanmasa bile ben muhakkak o kadından birgün hakkım olan huzuru alacam ama bu dünyada ama ahirette
Bana yaptıkları yaşattıkları hiç kabul edilecek şeyler değil
Kabul edemiyorum sadece sineye çekmiş gibi görünmeye çalışıyorum
Kendi anneme de kızıyorum zamanında bıraksaydı beni kendi halime o zaman bu kadar gevşek laubali hareketler sergileyemezdi
Kazada kafama darbe alınca hafıza kaybı yaşadım hala da yaşıyorum
O yönetti hep iyimser konuşturdu beni aklım başıma geldikçe kızıyorum ama o nerden bilecektiki kadının böyle olduğunu hiç anlatmadım ki kazadan önce birşey