Bir Zahmet aşağıya gel gı

Denedim çalıştırmıyor hastasın diyor
Oda bahane annesinin işini yapayım diye eve mahkum ediyor
Yapmıcam insan gibi rica etsin insan gibi muamele görsün

beynel gerçekten senin ruh sağlığın gitmiş ne 3 harflisi ne yetiştirmesi,kocan söylemiştir .

kadına yetiştiren 3 harfliler mi ? açıp burayı okumuş olamaz mı? bana daha mantıklı geldi
Bilmiyor ki bu sadece bir olay örneği olduğu için söyledim daha neler var kadın herşeyi biliyor bir ermişim demiyor diyorda ipleyen yok ermiş gibi davranmıyor çünkü

Araç kullanırken kp kullandığı araca müdahele edip dikkat etsene diyor
Kp sinir ediyor oda o dalgınlık ile fren yerine gaza basıyor

konuyu çok fazla parça parça anlatmışsınız, okuyan herkes sadece ''bi zahmet aşağı gel gı'' cümlesine tepkilisiniz sanıyor, yavaş yavaş anlatıp anca 10 sayfada içinizi dökebildiniz. Kayınvalidenizle de iletişiminiz bu şekildeyse kötü olmanız normal.

Bilmiyor ki bu sadece bir olay örneği olduğu için söyledim daha neler var kadın herşeyi biliyor bir ermişim demiyor diyorda ipleyen yok ermiş gibi davranmıyor çünkü

olur mu öyle şey? nasıl herşeyi bilebilir? söyleyen birisi var. 3 harfilerin söylediğine inanıyor olamazsınız heralde..

Denedim çalıştırmıyor hastasın diyor
Oda bahane annesinin işini yapayım diye eve mahkum ediyor
Yapmıcam insan gibi rica etsin insan gibi muamele görsün
sakiiiiiiiiiiinn... ay içim kıyıldı..
hastaysan calısamıyorsan kaynananın günlük ev işinide yapamazsın değilmi..
ama güzel güzel sakin sakin.. saygı seviye hiç bişicik kalmamış..

beynel gerçekten senin ruh sağlığın gitmiş ne 3 harflisi ne yetiştirmesi,kocan söylemiştir .
yanı arkadas dogru söyluyor ne üc harflısı Allah askına. pc de geçmişine bakıp eşin güzeeel güzel okuyup aktarmıştır.
Tamam bende inanırım 6. hisse içine doğmasına ama kk da paylaşmıssın vs tarzıda fazla be ciciş..

Bu kadına yapılabilecek bişey yok malesef.
Huylu huyundan vazgeçmez.
Sorun etmemeye bakın.

Kadın beni dinlemiyor ki iletişim olsun kendi söylemek istediğini söylüyor bana kulak tıkıyor

Çok komik gelebilir dün İspanak kavur dedi o ıspanağa kavrulmuş soğan koyar ıspanağı ateşe almaz diyorum ki her zaman yaptığın gibi mi yoksa bunuda pırasa gibi mi yapayım kadın hala ıspanağı ayrı pişir pırasayı ayrı diyor herşeyde üç kez beklerim
Üç kez anlattım sorumu en son patladım beni dinle y onu soruyorum böyle mi olacak dedim millet güler alaycı şekilde baktı biraz utanç biraz kızgın he gı öyle olacak dedi

Kadın sadece kendi dilini biliyor

Evet bilgisizce direksiyon hakimiyetini almaya çalışıyor çok biliyor ya aracı kenara çekecekmiş sürücü bilmiyor zaten ne yapması gerektiğini
Az önce sözle müdahale etti dediniz şimdi direksiyonu tutmaya çalıştı diyorsunuz.
Siz kazadan sonra psikolojik tedavi aldınız mı?
Baya etkilenmişsiniz.

Bence sorun sizde.
Kin besliyorsunuz resmen.

Az önce sözle müdahale etti dediniz şimdi direksiyonu tutmaya çalıştı diyorsunuz.
Siz kazadan sonra psikolojik tedavi aldınız mı?
Baya etkilenmişsiniz.
Önce adamı sözlü müdahele ediyor kp kızdırıyor
Daha sonra direksiyon hakimiyetini alıp aracı kenara çekeceğini söylüyor neresini anlamadınız
Önce kızdırıyor şoförü sonra direksiyon hakimiyetini almaya çalışıyor
Sürücü de o sınırle fren yerine gaza basıyor etki tepki meselesi

Kv yi al birlikte terapiste gidin :) sıkıntı büyük.

Giz hele bi bah hele ana abu yimek soyle yapak olumu gari gii diyeydin anlasirdiniz nolmuski ya

bu kadının 3 harflileri herşeyi biliyorsa buradan ona g.zekalı vb..şeyler dediğini bilmeyecek mi?

kaynana senin psikolojini fena bozmuş

bu kadının 3 harflileri herşeyi biliyorsa buradan ona g.zekalı vb..şeyler dediğini bilmeyecek mi?

Bilsin bilmek ona yetmiyor göstermek lazım ama ona benim terbiyem müsade etmiyor burda da böyle aşağılayıcı cümleler kurmak istemezdim sinirlerime Dokunuyor kadın

Ya üç yıldan beri ellememiş benim iş yapacağım gün mü geliyor aklına

Bilsin keşke her duyduğuna gerçek anlamlarını yükleye bilse ona bile kendi düşüncelerini iliştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…