Bu saçmalamak değil Hakk ediyor sen kimsin ki bana bi zahmet diyorsun benim anne kadar olabilse keşke bilmediğiniz o kadar çok şey var kiHıı saçmaladığınızı kabul ediyosunuz yani.. O da bişey..
Siz sorunuzun cevabını kendiniz veriyorsunuz zatenBana kalirsa kayinvalidenin etrafinda patlamaya hazir bomba gibi geziyorsunuz. Bir sey dese de cildirsam diye bekler gibi... Ne var yani "birlikte sokeriz" gibi laflarda, yununde yardim istemesinde... Insan gibi soyleyemiyor musunuz anlamadiginizi, ya da isiniz oldugunu? Kadin genc gelinim var, birlikte yapariz herhalde diye dusunuyor belli ki. Ne bilsin kadin arkasindan hakaretleri giydiriyor boyle basit seyler icin. Hic mi insan icine cikmadiniz, hic mi size "hadi kizim sen de sunu yap, yardim et" gibi laflar edilmedi? Nedir bu asiri mesafeniz, sendromunuz anlamiyorum. Sanki sokaktan gecen adam evinin isini gordurecekmis gibi asiri tepkiler. Dedigim gibi, bir maruzatiniz varsa, insan gibi soylersiniz, anlar veya anlamaz. Gelip de boyle basit, gunluk meselelerden insanlarin insanligina kadar laf uzatmaniza gerek yok. Azicik insanligi siz ogrenin. Anlattiginiz meseleler cok bos beles meseleler. Su laflarinizi duyan da sanir ki kadin fitne, fesat sokuyor, iftira filan atiyor da bu laflari ediyorsunuz. Neymis, o da kendi kaynanasina hava yapiyormus. Yapsin. Gul gec, alla alla.
O kapasiteye sahip bir kadın olmamış bir şeyi olmuş gibi gösterecek kadar iğrenç biri ve ben onun bu yüzünü gördükçe iğreniyorum gün geçtiBana kalirsa kayinvalidenin etrafinda patlamaya hazir bomba gibi geziyorsunuz. Bir sey dese de cildirsam diye bekler gibi... Ne var yani "birlikte sokeriz" gibi laflarda, yununde yardim istemesinde... Insan gibi soyleyemiyor musunuz anlamadiginizi, ya da isiniz oldugunu? Kadin genc gelinim var, birlikte yapariz herhalde diye dusunuyor belli ki. Ne bilsin kadin arkasindan hakaretleri giydiriyor boyle basit seyler icin. Hic mi insan icine cikmadiniz, hic mi size "hadi kizim sen de sunu yap, yardim et" gibi laflar edilmedi? Nedir bu asiri mesafeniz, sendromunuz anlamiyorum. Sanki sokaktan gecen adam evinin isini gordurecekmis gibi asiri tepkiler. Dedigim gibi, bir maruzatiniz varsa, insan gibi soylersiniz, anlar veya anlamaz. Gelip de boyle basit, gunluk meselelerden insanlarin insanligina kadar laf uzatmaniza gerek yok. Azicik insanligi siz ogrenin. Anlattiginiz meseleler cok bos beles meseleler. Su laflarinizi duyan da sanir ki kadin fitne, fesat sokuyor, iftira filan atiyor da bu laflari ediyorsunuz. Neymis, o da kendi kaynanasina hava yapiyormus. Yapsin. Gul gec, alla alla.
Gitmesi gereken bir düğün olamaz mı?Bu saçmalamak değil Hakk ediyor sen kimsin ki bana bi zahmet diyorsun benim anne kadar olabilse keşke bilmediğiniz o kadar çok şey var ki
Ben hasta yatarken kadın beni bırakıp düğüne gitti kendi annem baktı sizce kime saygı duymalıyım anneme mi yoksa
Sende hastasın ama düğünede gitmem gerek diyen birine mi
Bilmiyorum ben mi çok biliyorum bilmeden biliyor gibi davranıyorum yok ben çok mu zaman ötesiyim anlamadım ki ne zaman bir konu paylaşsam konu bana patlıyor engelleniyorum bu paylaşımda da üyeliğim silinir heralde nede olsa mimli hissediyorum kendimiAaaa kk da gelin tasliyolar bi yasima daha girdim:)))
Valla ben kvyi masum bulamadim..
"Gelsene bi" dese bile alinmam ben yanii..
Ama "bi zahmet" sitemkar bir sozdur..
Ve hicte oyle "rica" ile denk degil.
O "bi zahmet"in altinda yatan bana gore "saat kac oldu ne bu uyku in asaga cabuk" ve baya laf vurdurmaktir bu yani..
Ben kendim de birine laf carpicaksam misal "bi zahmet kendini topla" derim atiyorum..
Rica etmek cok baska bir sey.
Sabah sabah böyle bir üstünlük taslama ne ya
Telefon açar açmaz
' bi zahmet aşağıya gel'
. insan bi günaydın der
Hey Allah ım ya sıkıntılarım bitti. bide senin sıkıntını çekiyorum
Evet gitmesi gerekiyor gelinini yatağa mahkum bırakıp kendi tarafından gerek benim tarafımdan gelenleri bırakıp gitmesi gerekiyor nede olsa hiç tanımadığı yeğeninin kivre senin dayı kızının bilmem nesine gitmesi gerekiyor haklısınızGitmesi gereken bir düğün olamaz mı?
Bunlar gerçekten büyütülecek şeyler değil.
Evet gitmesi gerekiyor gelinini yatağa mahkum bırakıp kendi tarafından gerek benim tarafımdan gelenleri bırakıp gitmesi gerekiyor nede olsa hiç tanımadığı yeğeninin kivre senin dayı kızının bilmem nesine gitmesi gerekiyor haklısınız
Yaşlı dediğiniz kadın 45 yaşındaeski konularını bilmiyorum ama bazı şeyleri de tölere etmek görmezden gelmek gerek.
Ben rahatsız olduğumda mesela kv farklı yerde oturmasına rağmen yardıma geleyim ütünü falan yapayım. yemeğin var mı demiştir..
ya da annem de aynı şekilde.
bazı şeylerde yardımlaşmak önemlidir.
size hizmetçi muamelesi yapmıyorsa yaşlı kadın tek üstesinden gelemediyse sizden yünler için yardım istemiştir. büyütmeye gerek yok.
ya da saydırıp seviyeyi indirmeye gerek yok. sanki sizin tavrınız ve yaklaşımızdan anlamıyor mu sevilmediğin,saygı duyulmadığını...
tatlı dille herşeyi anlatabilirsiniz.. istemiyorsanız da söylersiniz.
Sabah sabah böyle bir üstünlük taslama ne ya
Telefon açar açmaz
' bi zahmet aşağıya gel'
. insan bi günaydın der
Hey Allah ım ya sıkıntılarım bitti. bide senin sıkıntını çekiyorum
Yaşlı dediğiniz kadın 45 yaşında
Sevmediğimi sevmeyeceğimi
Hatta nefret ettiğimi oğlu için katlandığımı da biliyor
Bilmek bir işe yaramıyor
Uygulama yok kadın azarlamak istiyor
Siz biliyorsunuz ki
Mesela öğrencisiniz sınavdan zayıf alırsanız kalacaksınız bile bile zayıf alıyorsunuz
Bu kadın da öyle
Bile bile damarıma basıyor
Bir düşünün isterseniz evde misafir var ve siz misafiri bırakıp gidiyorsunuz ahlak kurallarına bile aykırı siz kalkmış ölümde düğünde diyorsun uz kaldıki ben ayaklı hasta değilim kendilerinin bencilce yaptığı konuşmaları yüzünden sakat kaldım yaşam fonksiyonlarımı yitirdimduyan da ölüm döşeğinde sizi bıraktı sanır.
anneniz de varmış gitmiş düğüne...
bir söz var bilmem bilir misiniz ... ölüm de düğün de insanla olur.. kalabalıkla olur. sevdiklerinle olur.
abartmayın.
Siz buna insanlık diye bilirsiniz ama bana göre değil en basitPeki kadın insanlik dışı nasil bir faaliyet gösteriyor?
25 yaşındayım eşimde 29 - kız olmadan anne olmuş eşim annesini biliyor bu yüzden ayrılmıyor yanından söyledim ayrılma reddesine geldim ama yokal kocanı evini taşı o zaman..
kv den 45 yaşındaysa sen de 20li yaşlardasın demek ki oğlu da..
25 yaşındayım eşimde 29 - kız olmadan anne olmuş eşim annesini biliyor bu yüzden ayrılmıyor yanından söyledim ayrılma reddesine geldim ama yok
iyi de damdan düşme gibi anlatırsan bizde o kadarını anlarızİhtiyaç duyuyor evet millet e benı hüküm sahibiyim bakın dicek
Ya benim derdim başımdan aşkın çekemiyorum tek bir lafını bile işte burada paylaşıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama herkes onu haklı göstermeye çalışıyor
25 yaşındayım eşimde 29 - kız olmadan anne olmuş eşim annesini biliyor bu yüzden ayrılmıyor yanından söyledim ayrılma reddesine geldim ama yok
14 yaşında evlenmiş çocukluğunu yaşamadan anne sorumluluğu yüklenmiş yıllarca bilgisizce n dediyse çevresi onaylamışkız olmadan anne olmuş ne demek?
bi de senin asıl sorunun kaynana değil ki eşin zaten.ama ona yüklenmek zor tabii o yüzden annesini hedef seçmişsin gibi.
ebru abla benim anladığımhala bişey anlayamadım ben.