Bana kalirsa kayinvalidenin etrafinda patlamaya hazir bomba gibi geziyorsunuz. Bir sey dese de cildirsam diye bekler gibi... Ne var yani "birlikte sokeriz" gibi laflarda, yununde yardim istemesinde... Insan gibi soyleyemiyor musunuz anlamadiginizi, ya da isiniz oldugunu? Kadin genc gelinim var, birlikte yapariz herhalde diye dusunuyor belli ki. Ne bilsin kadin arkasindan hakaretleri giydiriyor boyle basit seyler icin. Hic mi insan icine cikmadiniz, hic mi size "hadi kizim sen de sunu yap, yardim et" gibi laflar edilmedi? Nedir bu asiri mesafeniz, sendromunuz anlamiyorum. Sanki sokaktan gecen adam evinin isini gordurecekmis gibi asiri tepkiler. Dedigim gibi, bir maruzatiniz varsa, insan gibi soylersiniz, anlar veya anlamaz. Gelip de boyle basit, gunluk meselelerden insanlarin insanligina kadar laf uzatmaniza gerek yok. Azicik insanligi siz ogrenin. Anlattiginiz meseleler cok bos beles meseleler. Su laflarinizi duyan da sanir ki kadin fitne, fesat sokuyor, iftira filan atiyor da bu laflari ediyorsunuz. Neymis, o da kendi kaynanasina hava yapiyormus. Yapsin. Gul gec, alla alla.