Bir Zahmet aşağıya gel gı

Teyzemin konuşma dili öyle demekki şiveli..
Kızma ya yazık. Ne bileyim sorunlumusunuz normaldede ama , ben annemle kaynana-gelin ilişkisinde olduğuım için çok anlamıyorum

Bu kadın doktorlarla mühendisler le oturup kalktım diye hava atıyor daha doğru düzgün nasıl konuşacağını bilmiyor tek amacı insanlara hava atmak zaten buradaki amacıda kv yanında kendi kaynanalığını ispatlamak ama yemedi

Telefon konuşmasını siz yapsaydınız keşke şuan ses tonu nu belirleyecek bir imge bulamıyorum
Valla ses tonunu bilmem de siz burada kendisine acik acik hakaret yaziyorsunuz.
Kendinize bakin bir de bence. Ele avuca gelir bir sey deseniz hadi yine eyvallah, ses tonu bilmemne diye kendinizi savunuyorsunuz. "Bi zahmet asagiya gel gi" ne kadar sert, ne kadar asagilayici soylenebilir ki Allah askina? Sizin kullandiginiz tabirler daha saygisiz, biraz kendinize cevirin aynayi.

yalnız konu sahibi kaynanadan kibarlık beklerken 3 sayfadır baya baya sıvadın kadına ve biz hala bişi anlamadık
Neyi sıvadım ya ben ölüyorum midemin ağrısından kırk kere lavaboya çıktım gece kadın hava atacam diye kina yeli kinayeli bir zahmet aşağı gel gı diyor

Sabah sabah günaydın der bi insan kadın insan dışı bir varlık zaten

bence hisleri kuvvetli kadının ,arkasından gerizekalı diyen gelinine günaydın dememesi çok normal ...Ben olsam suratına bakmam ..Bu nasıl bir üsluptur ya ,yüzüne gık diyemezsiniz burda cengaver ..Salla salla yel oluyo ,iyi oluyo gııı ...

Sabah sabah nasıl bi sinir yüklüsün yahu, dur bi sakinleş.
Buna bile sinirin bozulduysa altında cokca sebep olmalı, bilmediğim icin sadece konuna yorum yapacagım buzdagının görünen kısmına

Bi zahmet demiş hani biz '-misin?' Diyoruz o bi zahmet diyor aslında aynı kapı.
Belki bi ihtiyacı olmustur sana olur ya.

Ben aynayı kendime çevirdiğim için oldu zaten bu yaşadıklarım hiçbir şeyini kaldıramıyorum artık tek avuntusu da burada defalarca engellensemde konuyu açıp birazda olsa kendimi rahatlatmak

çokta kaynanalık bir söz deil bence bi zahmet aşağıya gel...ama tabi herkesin kendi düşüncesi...

İhtiyaç duyuyor evet millet e benı hüküm sahibiyim bakın dicek
Ya benim derdim başımdan aşkın çekemiyorum tek bir lafını bile işte burada paylaşıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama herkes onu haklı göstermeye çalışıyor

İniver canım ne olacak gençsin.
Sabah sabah buna takılıp canını sıkma.

onun yanındada kendi kaynanası varda senin üzerinden ona kaynanalık şovumu yapmaya çalışıyo

Neyi sıvadım ya ben ölüyorum midemin ağrısından kırk kere lavaboya çıktım gece kadın hava atacam diye kina yeli kinayeli bir zahmet aşağı gel gı diyor
Neden çağırdı aşağıya?

sabahın köründe kime ben hüküm sahibiyim diyecek kadın ya.
daha b.kunu yememiş kargalara mı ?

bu ne kin bu ne öfkedir.? belki cidden ihtiyacı olan bir durum oldu size. siz kendi annenize g.zekalı diyor musunuz?
eşinizin annesine diyorsunuz?

ne kadar sevmeseniz de birine bu söylemler çok ağır ve yakışıksız.
herkes üslubunu bilecek...

çokta kaynanalık bir söz deil bence bi zahmet aşağıya gel...ama tabi herkesin kendi düşüncesi...
Kendi kaynanası nın yanında bana emri vaki bi zahmet aşağıya gel yani yeter uyuduğun hadi yoksa evi başına yıkacam diyor ses çıkarıyor felan

Ha bu arada bu kadın herşeyi biliyor benim burada sizlere yorumlarımı da onun üç harflileri var rüyasında görüyor

Ne görüyorsak onu söylüyoruz. Burası pohpohlanma kulübü değil ki her konuya ah canım vah canım sen haklısın diye yorum yapalım. Kayınvalidenin söylediğinde bir sıkıntı görmedik çoğumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…