- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
Kaza yapmanıza kv sebep oldu yani?Araç kullanırken kp kullandığı araca müdahele edip dikkat etsene diyor
Kp sinir ediyor oda o dalgınlık ile fren yerine gaza basıyor
Bu kadarına pes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaza yapmanıza kv sebep oldu yani?Araç kullanırken kp kullandığı araca müdahele edip dikkat etsene diyor
Denedim çalıştırmıyor hastasın diyorupsss cok asabıyız yaf.. az sakin ol..
ya cok cektın ya cok tahammülsüzsün yada çokmu küçüksün..
oh anacım sendede cene saglam su yazımı yazana kadar 3 tane msj yazdın
Valla bacım kocanın anası.. biyere kadar çekersin sonra malesef sınırlarını koyacaksın ama böyle değil.. yada işe gir çalış sende..
Kadın düzelmesi gerektiğini bilmek istemiyor ki
Geçen paylaşomımda da onun arkadaşları üç harflileri var demiştim
Yeriştirmişler bak benim ona dağın başında koyunlardan başka insan görmemiş dediğimi
Dün dönderip aktarıp söyledi
Söyledi ama hiç düşünüp neden bu bana böyle dedi dememiş sadece söylediğimi söylüyor onuda hangi maksatla söyledi anlamış değilim ya
Bilmiyor ki bu sadece bir olay örneği olduğu için söyledim daha neler var kadın herşeyi biliyor bir ermişim demiyor diyorda ipleyen yok ermiş gibi davranmıyor çünkükadına yetiştiren 3 harfliler mi ? açıp burayı okumuş olamaz mı? bana daha mantıklı geldi
Araç kullanırken kp kullandığı araca müdahele edip dikkat etsene diyor
Evet bilgisizce direksiyon hakimiyetini almaya çalışıyor çok biliyor ya aracı kenara çekecekmiş sürücü bilmiyor zaten ne yapması gerektiğiniKaza yapmanıza kv sebep oldu yani?
Bu kadarına pes
Bilmiyor ki bu sadece bir olay örneği olduğu için söyledim daha neler var kadın herşeyi biliyor bir ermişim demiyor diyorda ipleyen yok ermiş gibi davranmıyor çünkü
sakiiiiiiiiiiinn... ay içim kıyıldı..Denedim çalıştırmıyor hastasın diyor
Oda bahane annesinin işini yapayım diye eve mahkum ediyor
Yapmıcam insan gibi rica etsin insan gibi muamele görsün
yanı arkadas dogru söyluyor ne üc harflısı Allah askına. pc de geçmişine bakıp eşin güzeeel güzel okuyup aktarmıştır.beynel gerçekten senin ruh sağlığın gitmiş ne 3 harflisi ne yetiştirmesi,kocan söylemiştir .
kadına yetiştiren 3 harfliler mi ? açıp burayı okumuş olamaz mı? bana daha mantıklı geldi
Ben gerekli kelimeyi söylüyorum onun çocukça alaycı konuşmalarına dayanamaz kalbini kırarım diye
Ama o emri vaki cümleler kuruyor evet ikiside kısa ve öz çoğu zaman yani kadında çene yayı var
İllallah ediyor artık herkes telefon trafiğinden bir kadar çok konuşuyor ki telefonla konuşurken yanındakine de cevap verebilme kapasitesine sahip hak veriyorum bazen kp adam üç yıldır emekliliği geldi emekli olmuyor
Sebep evde olursa bu kadına dayanamam ben kendi ağzı ile söyledi
Kadın beni dinlemiyor ki iletişim olsun kendi söylemek istediğini söylüyor bana kulak tıkıyorkonuyu çok fazla parça parça anlatmışsınız, okuyan herkes sadece ''bi zahmet aşağı gel gı'' cümlesine tepkilisiniz sanıyor, yavaş yavaş anlatıp anca 10 sayfada içinizi dökebildiniz. Kayınvalidenizle de iletişiminiz bu şekildeyse kötü olmanız normal.
Az önce sözle müdahale etti dediniz şimdi direksiyonu tutmaya çalıştı diyorsunuz.Evet bilgisizce direksiyon hakimiyetini almaya çalışıyor çok biliyor ya aracı kenara çekecekmiş sürücü bilmiyor zaten ne yapması gerektiğini
Önce adamı sözlü müdahele ediyor kp kızdırıyorAz önce sözle müdahale etti dediniz şimdi direksiyonu tutmaya çalıştı diyorsunuz.
Siz kazadan sonra psikolojik tedavi aldınız mı?
Baya etkilenmişsiniz.
Kin besleme ye bile değmez birine kin beslemekBence sorun sizde.
Kin besliyorsunuz resmen.
Kadın beni dinlemiyor ki iletişim olsun kendi söylemek istediğini söylüyor bana kulak tıkıyor
Çok komik gelebilir dün İspanak kavur dedi o ıspanağa kavrulmuş soğan koyar ıspanağı ateşe almaz diyorum ki her zaman yaptığın gibi mi yoksa bunuda pırasa gibi mi yapayım kadın hala ıspanağı ayrı pişir pırasayı ayrı diyor herşeyde üç kez beklerim
Üç kez anlattım sorumu en son patladım beni dinle y onu soruyorum böyle mi olacak dedim millet güler alaycı şekilde baktı biraz utanç biraz kızgın he gı öyle olacak dedi
Kadın sadece kendi dilini biliyor
Bilsin bilmek ona yetmiyor göstermek lazım ama ona benim terbiyem müsade etmiyor burda da böyle aşağılayıcı cümleler kurmak istemezdim sinirlerime Dokunuyor kadınbu kadının 3 harflileri herşeyi biliyorsa buradan ona g.zekalı vb..şeyler dediğini bilmeyecek mi?
kaynana senin psikolojini fena bozmuş
Bilsin keşke her duyduğuna gerçek anlamlarını yükleye bilse ona bile kendi düşüncelerini iliştiriyorbu kadının 3 harflileri herşeyi biliyorsa buradan ona g.zekalı vb..şeyler dediğini bilmeyecek mi?
kaynana senin psikolojini fena bozmuş