- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
Kendi kaynanası nın yanında bana emri vaki bi zahmet aşağıya gel yani yeter uyuduğun hadi yoksa evi başına yıkacam diyor ses çıkarıyor felan
Ha bu arada bu kadın herşeyi biliyor benim burada sizlere yorumlarımı da onun üç harflileri var rüyasında görüyor
İhtiyaç duyuyor evet millet e benı hüküm sahibiyim bakın dicek
Ya benim derdim başımdan aşkın çekemiyorum tek bir lafını bile işte burada paylaşıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama herkes onu haklı göstermeye çalışıyor
Yün yıkıyor ben yünden anlamamki ayrıca biliyor yani yapmayacağımı yapmadığımı daNeden çağırdı aşağıya?
Ben kolay kolay hakaret eden bir insan değilim aşağılamam da kimseyi ama bazen böyle uç noktaya gelirsiniz kaçacak gidecek yeriniz olmaz böyle bir çıkmazdasınız çıkmak için saçmalar durursunuz ya işte öyle bir şeysabahın köründe kime ben hüküm sahibiyim diyecek kadın ya.
daha b.kunu yememiş kargalara mı ?
bu ne kin bu ne öfkedir.? belki cidden ihtiyacı olan bir durum oldu size. siz kendi annenize g.zekalı diyor musunuz?
eşinizin annesine diyorsunuz?
ne kadar sevmeseniz de birine bu söylemler çok ağır ve yakışıksız.
herkes üslubunu bilecek...
Yün yıkıyor ben yünden anlamamki ayrıca biliyor yani yapmayacağımı yapmadığımı da
Dünden de sinir oldum zaten ben Soba sökecem beraber sökeriz dedi tesadüf eşim vardiya değişmek zorunda kaldı
Eşime söyledim bize sobaya geldi biz sobayı sökerken pişkin pişkin gülerek aşağı Yün indirdi işim gücüm var senin yününlemi uğraşacam
Hıı saçmaladığınızı kabul ediyosunuz yani.. O da bişey..Ben kolay kolay hakaret eden bir insan değilim aşağılamam da kimseyi ama bazen böyle uç noktaya gelirsiniz kaçacak gidecek yeriniz olmaz böyle bir çıkmazdasınız çıkmak için saçmalar durursunuz ya işte öyle bir şey
Eski konularını da okudum pek sorun göremedim.Yün yıkıyor ben yünden anlamamki ayrıca biliyor yani yapmayacağımı yapmadığımı da
Dünden de sinir oldum zaten ben Soba sökecem beraber sökeriz dedi tesadüf eşim vardiya değişmek zorunda kaldı
Eşime söyledim bize sobaya geldi biz sobayı sökerken pişkin pişkin gülerek aşağı Yün indirdi işim gücüm var senin yününlemi uğraşacam
Bilakis ben haklı olduğumda haklılık payım verildiği zaman hiç üstelemem çünkü ne anlatmak istedigimi karşı taraf anlamış der kapatırım ama bu şekilde konu uzadıkça uzuyor çünkü haklı olduğumu bir yerden göstermeye çalışıyorumBurda yazdığın şey sonucunda herkes yorum yapıyor. Ne yasadıgını, nasıl biri oldugunu bilemeyiz elbette. Fakat bu aslında onu haklı göstermek değil seni biraz daha yatıstırmak. 'Evet haklısın, öyle laf mı olur ne biçim insan bu kaynana değil mi işte!!' desek iyice körüklenip kendini dolduracaksın. Halbuki gayet normal 3 kelime. Canını sıkma
5 sayfa oldu ama anlayan en fazla 3 kişi.neden çağırmış?önemli bişey mi varmış?anlamadık ki.
kullanılan cümlede bişey yok ama ses tonunu da duymadığımız için bişey diyemiyoruz.öyle sinirli girdiniz ki konuya daha başından anlamadık.
Kendi kaynanası nın yanında bana emri vaki bi zahmet aşağıya gel yani yeter uyuduğun hadi yoksa evi başına yıkacam diyor ses çıkarıyor felan
Ha bu arada bu kadın herşeyi biliyor benim burada sizlere yorumlarımı da onun üç harflileri var rüyasında görüyor
Hastalığımı bahane etmiyorum bahane edilecek durum yok her yaşadığım acıya eşim şahit öyle ki sabah uyardı asi gelme yaşananlara imtihan demekki sağlığın ile imtihan oluyorsunEski konularını da okudum pek sorun göremedim.
Senden biraz hizmet bekliyor anlaşılan.
Sende hep hastalığını bahane ediyorsun.