Cevremde hic bir saglikci tatile gitmedi. Ve hicbirinin psikolojisi iyi degil. Nasil her insan bir değilse, bu sağlıkçılar icinde geçerli. Herkes her konuda ayni derecede hassas olmayabilir. O sağlıkçı arkadaşlarınızın ve çevresinin problemi. Gördüyseniz ve bu durumdan rahatsizsaniz uyarmalısınız.Çok haklısınız ama çevremde bir sürü doktor ve hemşire var. Hepsi bayramını yaptı, tatilini yaptı. Her haftasonu dışarıdalar. Daha bu sabah tatil yolundan hikaye paylaşan vardı. Tüm sağlıkçılar tatilde olunca da vakalar arttı biz emek veriyoruz boşa gidiyor diye sikayetlenmeleri perhiz ve lahana turşusu ilişkisine dönüyor.
Dediğiniz gibi bu tamamen insani olarak hassasiyete bağlı tıpkı sigara içen sağlıkçılar olduğu gibi tatile gidenler de benim çevremde yadsınamaz seviyede.Cevremde hic bir saglikci tatile gitmedi. Ve hicbirinin psikolojisi iyi degil. Nasil her insan bir değilse, bu sağlıkçılar icinde geçerli. Herkes her konuda ayni derecede hassas olmayabilir. O sağlıkçı arkadaşlarınızın ve çevresinin problemi. Gördüyseniz ve bu durumdan rahatsizsaniz uyarmalısınız.
Bozcada ve Akyaka çok popüler herkes sakin deyip gitmiş özellikle bayram fotoları eskiyi aratmıyordu Akyaka da denize girecek adım atacak yer kalmamış
Ben sitem etmemistim kendime atifta bulunmustum.Tatile gitmek gitmemek tercih.Bunalimdan ölmezsiniz zirâ bu illet nefessizlikten öldurebilir..Cok sevgiler ❣Ne yapsın insanlar, bunalımdan ölsün mü? Villa tutup kendi arabalarıyla giderlerse riskli değil tatil.
Cevremde hic bir saglikci tatile gitmedi. Ve hicbirinin psikolojisi iyi degil. Nasil her insan bir değilse, bu sağlıkçılar icinde geçerli. Herkes her konuda ayni derecede hassas olmayabilir. O sağlıkçı arkadaşlarınızın ve çevresinin problemi. Gördüyseniz ve bu durumdan rahatsizsaniz uyarmalısınız.
Akyakaya giriş çıkışları kapatıyorlar sık sık çok aşırı kalabalık ..Bozcada ve Akyaka çok popüler herkes sakin deyip gitmiş özellikle bayram fotoları eskiyi aratmıyordu Akyaka da denize girecek adım atacak yer kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?