• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir tatil meselesi

Otel tatilini bu kadar gözünüzde büyütmeyin bence bizim gittiğimiz otel yüzde elli kapasiteyle doluydu, restaurant kısmına maskesiz girmek yasaktı camekanlar arkasından yemek seçimi yaptık çalışanlar tabaklara koyup verdi bize ve gerçekten herkes birbirinden uzak duruyordu, ne plajı ne havuzbaşı kalabalıktı günde üç kez her yemek öncesi de ateşimiz ölçüldü. Ayrıca gayet covid servisinde görevli olan doktor arkadaşım ve eşi de ki o da sağlıkçı benzer bi otelde tatil yaptılar. Bi tık fazla para verdik o kadar ama çok güzel bi üç gün geçirdik, dikkat edenlere söylüyorum merak etmeyin bizim canımız da kıymetli her tatile giden sorumsuz davranmıyor, bu evde oturanların saldırmaları duyar kasmaları da artık biraz rahatsız edici olmaya başladı bana göre. Paranız varsa gayet dikkat eden bi tesis bulup corona açısından güvenli bi tatil yapabilirsiniz.
Sizce bizler paramız olmadigi için mi tatile gitmiyoruz ?
Duyar mı kasıldı ben göremedim
?
O zaman saglik bakani da duyar kasıyor (!) " zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın " diyerek.

Ben gittim. Fırsat bulursam yine gidicem. Kimseyle muhatap olmadığım insan görmediğim butik otel buluyorum, girişimi geç yapıyorum bütün gün odayı havalandırtıyorum. Zaten çarşafı havlusu pis otele hiç güvenmem onları internetten araştırıyorum. Uzak ama kimsesiz noktalarda denizime giriyorum. Sakin kafa tatili, kuş sesleri tavuk sesleri cırcır böceği. Marketten atıştırmadık alıp kendim yiyecek hazırlıyorum. İçeceğimi her şeyimi alıp taşıyorum. Buz çantasıyla taşıyorum. kendi sandalyemle kendi havlumla. O gürültülü müzikler birbirini avlamaya çalışan tipler yok. Gece olunca yaldızları görebildiğim bir balkona oturup içeceğimi yudumlarım doğayı dinlerim, hele dolunay varsa değmeyin keyfime. Denize vuran yakamozlar, denizin kahkahası of...
Sabah da işletmenin kendi ürünlerinden hazırladığı köy kahvaltısını yerim mis gibi doğala yakın. Yıllardır bu şekilde insandan uzak noktalarda tatil yaparım. Kavgası gürültüsü sıfır.

Sizce bizler paramız olmadigi için mi tatile gitmiyoruz ?
Duyar mı kasıldı ben göremedim
?
O zaman saglik bakani da duyar kasıyor (!) " zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın " diyerek.
hatta bence saglık bakanının da parası yok ondan evde oturun dıyordur :KK70:
bızde evde parasızlıktan oturuyoruz ondan kıskanıp saldırıyoruz :KK70: hatta parasızlıktan duyar kastık sanırım

gercekten cok ılgınc sen goruyorsun allahım dıyesım geldı

Merhaba hanımlar...
Biliyorum bu Corona zamani yapılacak en saçma şey tatile gitmek. Hepinize sonuna kadar katılıyor ve asla da gitmek istemiyorum....

Ama eşim işi gereği koronanin çıktığı dönemde bile aşırı yoğun çalıştı, sonrasında da öyle gece gündüz çalışıyor. Sürekli telefonu çalar, aylardır deliksiz uyku uyumuyor sürekli iş halinde yani..
Son bir aydır da izin almak istiyorum bir hafta bir yerlere gidelim diyordu. Şimdi ise haftaya izin alacak.

Bu dönemde asla otel tatili yapmam, ne kendim ne de ailem adına kalabalığa girmek istemiyorum. Ancak ona kiralık villa tarzı yerler gosterdim, yer olarak Türkiye'nin her bir denizini araştırdım. En son karavan kiralayalim dedim hepsine bir bahane. Niyeti bir otelde kalmak aslında da diyemiyor bana. Sinirlerim bozuldu en son. Dedim ne yapiyorsan yap, nereye gidiyorsan git, ben gelmiyorum.

O istiyor ki armut pissin ağzına düşsün, düşen o armutta tam ağzına layık olsun. Çok yoğun olduğunu biliyorum, çok çok bunaldı farkındayım ama bu kadar da herseye yok hiç birşeyi arastirmama halı beni çıldırtıyor.

Ne yapayım? Uyayim mi ona? Yoksa dediğimden donmeyeyim mi? En olmadı sen ayarla biz sana uyarız mi diyeyim, ne diyeyim ben :KK43:
Şuan oğlum çok küçük ve bazi hassasiyetleri var o hassasiyetler olmasa küçük falan demem kampa gideriz ama şartlarımız uygun değil. Kamp kadar zevk veren hiç bir tatil byasamadim . Manzarayı ben seçerim.

Benim kardeşim ve eşi doktor. Bizden daha rahatlar onlar psikolojik açıdan :)) doktordan doktora değişiyor demek ki.. bizimkiler acilci, bazen korona acilde de.oluyorlar. ama sıkıntıları yok şükür...
Her insan ayni değil, çevremdeki sağlıkçılar cok yoruldu ve psikolojik açıdan bitmiş durumdalar

Back