Ben sizi de anlıyorum eşinizi de. Çevremde güvenli turizm sertifikalı otellerde tatil yapıp evine dönen, mesafeli yaşama dikkat eden insanlar var, hiçbirinden de corona haberi almadık çok şükür.
Biz de Mart ayından beri evdeyiz, bayramda dahi tek anne baba ziyareti yaptık, evimize döndük. Yazlık var ama gitmiyoruz, çünkü halk plajlarındaki kalabalığı, umursamazlığı göze alamıyoruz. İş de var, home ofis çalışıyoruz ancak şehirden ayrılmamız yasak, şirket kuralları gereği.
Hal böyle olunca, baktık depresyona girmeye 5 var, böyle daha çok hasta olacağız.
Tüp bebek tedavisinde dinlenme evresine geçerken bir tatil yapalım dedik, doktorumuz da onayladı. %25 kapasite ile hizmet veren bir resort’a bakıyorum, fiyatlar 1 hafta için 12k civarı. Şahsen ben gidip kafamı dinleyeceğim. Eşiniz de villada, evde kalmak istememekte bence haklı, hizmet edilmek istiyor. Aksi görüşte olanlara da saygım var. Ama İstanbul gibi büyük bir şehirde insanlar toplu taşımada kapalı bir vagonda yeri gelip 1 saat seyahat ederken sorun olmuyor da otel restoranında 15dk, açık havada yemek yerken mi oluyor? Havuz kullanmayın, denizler zaten öyle aman aman tehlikeli değil. Otel kalabalık olmadığından deniz de sakin. Bence markete gidip alışveriş yapmak daha tehlikeli bunun yanında.