Merhaba hanımlar...
Biliyorum bu Corona zamani yapılacak en saçma şey tatile gitmek. Hepinize sonuna kadar katılıyor ve asla da gitmek istemiyorum....
Ama eşim işi gereği koronanin çıktığı dönemde bile aşırı yoğun çalıştı, sonrasında da öyle gece gündüz çalışıyor. Sürekli telefonu çalar, aylardır deliksiz uyku uyumuyor sürekli iş halinde yani..
Son bir aydır da izin almak istiyorum bir hafta bir yerlere gidelim diyordu. Şimdi ise haftaya izin alacak.
Bu dönemde asla otel tatili yapmam, ne kendim ne de ailem adına kalabalığa girmek istemiyorum. Ancak ona kiralık villa tarzı yerler gosterdim, yer olarak Türkiye'nin her bir denizini araştırdım. En son karavan kiralayalim dedim hepsine bir bahane. Niyeti bir otelde kalmak aslında da diyemiyor bana. Sinirlerim bozuldu en son. Dedim ne yapiyorsan yap, nereye gidiyorsan git, ben gelmiyorum.
O istiyor ki armut pissin ağzına düşsün, düşen o armutta tam ağzına layık olsun. Çok yoğun olduğunu biliyorum, çok çok bunaldı farkındayım ama bu kadar da herseye yok hiç birşeyi arastirmama halı beni çıldırtıyor.
Ne yapayım? Uyayim mi ona? Yoksa dediğimden donmeyeyim mi? En olmadı sen ayarla biz sana uyarız mi diyeyim, ne diyeyim ben
Merhaba hanımlar...
Biliyorum bu Corona zamani yapılacak en saçma şey tatile gitmek. Hepinize sonuna kadar katılıyor ve asla da gitmek istemiyorum....
Ama eşim işi gereği koronanin çıktığı dönemde bile aşırı yoğun çalıştı, sonrasında da öyle gece gündüz çalışıyor. Sürekli telefonu çalar, aylardır deliksiz uyku uyumuyor sürekli iş halinde yani..
Son bir aydır da izin almak istiyorum bir hafta bir yerlere gidelim diyordu. Şimdi ise haftaya izin alacak.
Bu dönemde asla otel tatili yapmam, ne kendim ne de ailem adına kalabalığa girmek istemiyorum. Ancak ona kiralık villa tarzı yerler gosterdim, yer olarak Türkiye'nin her bir denizini araştırdım. En son karavan kiralayalim dedim hepsine bir bahane. Niyeti bir otelde kalmak aslında da diyemiyor bana. Sinirlerim bozuldu en son. Dedim ne yapiyorsan yap, nereye gidiyorsan git, ben gelmiyorum.
O istiyor ki armut pissin ağzına düşsün, düşen o armutta tam ağzına layık olsun. Çok yoğun olduğunu biliyorum, çok çok bunaldı farkındayım ama bu kadar da herseye yok hiç birşeyi arastirmama halı beni çıldırtıyor.
Ne yapayım? Uyayim mi ona? Yoksa dediğimden donmeyeyim mi? En olmadı sen ayarla biz sana uyarız mi diyeyim, ne diyeyim ben
Niye linc yiyeceksiniz ki tabi ki gidersiniz avm ye gitmekten hatta markete gitmekten hatta balkonda oturmak komşuyla kahve icmek ne kadar tehlikeliyse otel de o kadar tehlikeli iyi yapmissiniz dikkat ederek mesafeye uyarak maske vb korunucaz .Kimse hapishanede yasamicak çünkü bunun suresi net degil evde stres olanin korkanin bagisikligi zayifliyor kapıyor kaldi ki hepimiz kapicaz.Biz üç günlük otel tatili de yaptıkLinç yemek istemiyorum ama yaz başı villa tatilinde iki bebeyle çok yorulmuştum, otel tatili de iyi geldi. Maske hijyen mesafeye uymaya çalıştık, otel de dikkatli sayılırdı bana göre. Covid olmadan döndük , bence otel tatili olabilir
Katılıyorum.Biz üç günlük otel tatili de yaptıkLinç yemek istemiyorum ama yaz başı villa tatilinde iki bebeyle çok yorulmuştum, otel tatili de iyi geldi. Maske hijyen mesafeye uymaya çalıştık, otel de dikkatli sayılırdı bana göre. Covid olmadan döndük , bence otel tatili olabilir
Merhaba hanımlar...
Çok doğru bizde villa kiralamayı düşündük ama çevremizden villa tatili sonrası gidip korona olan bi kaç kişi oldu hemen bu fikrimizden vaz geçtikVillalar şu dönemde otellerden yoğun. Oturun evinizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?