- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
- Konu Sahibi Zaman su misali
-
He siz tecavüz oldu bir de üzerine hamile kaldım mı zannettinizAdetim gecikti
Ağır uykuda bile mümkün değil de mi evet pco varsizi böyle düşündüren nedir??yanı yabancı bı yerde kaldım olabılır mı??kaldıgınız yerde size uyurken boyle bıseye cesaret edebılecek bırı mı vardı??mumkun degıl hıssetmemenız..hele de ilk ılıskıdeadet gecıkmenız olabılıe ve pco oldugunuzu soylemıssınız gayet normal bence
Takıntılı bir yapım var aynen böyle düşündüm test bile yaptım negatif gördümHe siz tecavüz oldu bir de üzerine hamile kaldım mı zannettinizİçiniz rahat olsun kesinlikle
Ya dedigim gibi ölüm uykusuna yatmadıysan bana göre hissetmemen imkansız kesin hissedersin o kadar derin mi uyuyorsun ki şüphelerin varNasıl ya uyanmaz mıydım önceden ilişkiye girmedim
Ben basimda bomba patlatsalar uyanmam eşim yanıma yanastigi an hissediyorum birde ilk olucaksa kesinlikle hissedersin çünkü imkansız birşey ya rüya gormussundur hem sabah uyandigin zaman hiç gelmese hafif leke olurdu kan gibi o da olmadıysa sabah ağrı olurdu azcikYa bayramda bir yerde kaldık bekarım alkol ilaç gibi bir şey almadım normal bir uykuda ama uykum biraz ağır tabi şüphem var bir erkek gelip benle ilişkiye girse hisseder uyanır mıyım yoksa rüyalanma gibi olup hissetmez miyim? Yardım edinn?
Aslında çok derin değil takıntılıyım yaYa dedigim gibi ölüm uykusuna yatmadıysan bana göre hissetmemen imkansız kesin hissedersin o kadar derin mi uyuyorsun ki şüphelerin var
Yeminle dalga değil ağladım bileTatlı tatlı cevaplar vermissiniz de ağam bizimle eğleniyir bence hanımlar
Başka bir yerde uyuyup regl olmayınca acaba tecavüze mi uğradım diye düşünür mü normal bir insan
Dalga değilse daha vahim bence durumYeminle dalga değil ağladım bile
düşünce yapınız değişik ama nasıl desem ben bekar olup adetım gecıkse hıc aklıma gelmez yabancı bı yerde kaldım bırı bana tecavuzmu ettıAğır uykuda bile mümkün değil de mi evet pco var
Ben ölüm uykusundaymisim gibi uyurum ben bile duyarımYa dedigim gibi ölüm uykusuna yatmadıysan bana göre hissetmemen imkansız kesin hissedersin o kadar derin mi uyuyorsun ki şüphelerin var
Rüya görmedim gibi hatırlıyorum leke fln da olmadı ama takıntılıyım ya pireyi deve yapıyorum sürekli ama kendime kabul ettiremiyorumBen basimda bomba patlatsalar uyanmam eşim yanıma yanastigi an hissediyorum birde ilk olucaksa kesinlikle hissedersin çünkü imkansız birşey ya rüya gormussundur hem sabah uyandigin zaman hiç gelmese hafif leke olurdu kan gibi o da olmadıysa sabah ağrı olurdu azcik
Gittim aslında ama olmuyor kafada bitirmem lazım o zaman başka takıntım için gitmiştimBence bir psikoloğa gidin bu düşünceniz aşırı aşırı saçma .
Kız deli misin tövbeler olsunTakıntılı bir yapım var aynen böyle düşündüm test bile yaptım negatif gördüm
Yok güvenli akraba evi ama yabancı birileri de kaldıdüşünce yapınız değişik ama nasıl desem ben bekar olup adetım gecıkse hıc aklıma gelmez yabancı bı yerde kaldım bırı bana tecavuzmu ettıkaldıgınız yer guvendıgınız bıryer mı degıldı anlayamadım neden böyle dusundugunuzu??
Gülünecek halde takıntı yapıyorum farkındayım ama kafamı kemiriyorKız deli misin tövbeler olsunRahatla biraz. Yok hayatım için rahat olsun
Hiicc takma pireyi de deve etme cinsel ilişki ha diyince olan birşey değil illaa kiiii hissedersin bebek meselesine gelince tek sefer ilişkide hamile kalan insan sayısı 100 de 1 imkansız yani canım bunlarRüya görmedim gibi hatırlıyorum leke fln da olmadı ama takıntılıyım ya pireyi deve yapıyorum sürekli ama kendime kabul ettiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?