• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şüphem var yardım edin uykuda kıza zorla sahip olsa kız hisseder mi?

kesinlikle hissederdin bence. hissedilmeyecek bir acı olduğunu sanmıyorum. ya öyle bir şey olmuş olsa çamasırında olan yada başka yerlerde olan sıvıardan renginden anlarsın.
kendin de farklılık gördün mü uyandığında

ilk defa böyle ilginç şey duydum okudum

Hayır aslında hayatımda her şeyi böyle takıyorum kendime onun doğru olması için sebepler arıyorum mesela adetim gecikti göğüs bel ağrım var hamile olabilir miyim diye düşünüyorum böyle takıntılar
Pcosunuz varmış adetinizin gecikmesini buna bağlamanız gerekmez mi? Bu tip takıntılarınız var ise anksiyete vs olabilirsiniz Allah korusun yanınızda yer alan insanları da muayene bile olmadan bu tip töhmetler altında bırakmayın bence.

Gerçekten teşekkür ederim çok farklı cevaplar geldi doktora gidin diye fln içimi rahatlattınız❤
Doktora gitmek kötü bişey mi korkmayın yahu ben bekarken sırf yumurtalıklarıma, rahmime baktırmaya gitmiştim bir sorun var mı yok mu yarın öbür gün evlenicez bilgi sahibi olayım diye.
Bilgi sahibi olsan burda şöyle miyim böyle miyim demez gidip işin uzmanından düzgün detaylı bilgi alırsın ne olup olmadığını da öğrenirsin.

Back
X