- 4 Eylül 2020
- 43
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi Zaman su misali
-
Ay böyle bir şey duymuştum bazı kadınlar hissetmiyormuş kv anlatıyordu komşusu olan kadının kocası uykuda işini hallediyormuş kadının ruhu duymazmış sabah eşi söylermiş gusül abdesti al diye ama sen bakire misin sonuçta ilk ilişkide acı hissediliyor uyanırsın öyle bişey olsa bilmiyorum ya böyle bişeyi hissetmemek için ölü gibi uyumak lazım bence çok uç bir durumYa bayramda bir yerde kaldık bekarım alkol ilaç gibi bir şey almadım normal bir uykuda ama uykum biraz ağır tabi şüphem var bir erkek gelip benle ilişkiye girse hisseder uyanır mıyım yoksa rüyalanma gibi olup hissetmez miyim? Yardım edinn?
Başka bir yerde kaldık yq onun korkusu var ve adetim gecikti ama pcosum da var kesin uyanırdım de mi?Böyle bişeyi hissederdin imkansız hissetmemen. Rüyayla uyanıklık arası olur insan bazen öyle olmuştur bence
Başka bir yerde kaldık ya onun korkusu var bir adetim gecikti ama pcosum da varBaygin olmadiktan sonra ne kadar agir uyku olsa da hissedilir diye dusunuyorum normal bir durum degil ki!
bizim odada kedinin mamasi var gece gelip kitir kitir yeme sesini bile duyup uyaniyorum ki oyle cok hafif uykum da yok.
sizi boyle supheye dusurecek ne yasadiniz?
Bi ilaç alıp bayıltılmadıysan her türlü uyanırdın bence. Sakin ol benceBaşka bir yerde kaldık yq onun korkusu var ve adetim gecikti ama pcosum da var kesin uyanırdım de mi?
Nasıl ya uyanmaz mıydım önceden ilişkiye girmedimAy böyle bir şey duymuştum bazı kadınlar hissetmiyormuş kv anlatıyordu komşusu olan kadının kocası uykuda işini hallediyormuş kadının ruhu duymazmış sabah eşi söylermiş gusül abdesti al diye ama sen bakire misin sonuçta ilk ilişkide acı hissediliyor uyanırsın öyle bişey olsa bilmiyorum ya böyle bişeyi hissetmemek için ölü gibi uyumak lazım bence çok uç bir durum
Bakireysen hissetmemen imkansız. Gerçi bakire değilsende hissedersin.Ya bayramda bir yerde kaldık bekarım alkol ilaç gibi bir şey almadım normal bir uykuda ama uykum biraz ağır tabi şüphem var bir erkek gelip benle ilişkiye girse hisseder uyanır mıyım yoksa rüyalanma gibi olup hissetmez miyim? Yardım edinn?
De mi ya sürekli kafama takıyorumBi ilaç alıp bayıltılmadıysan her türlü uyanırdın bence. Sakin ol bence
Bence de ama zevkle hissetmemiş olabilir miyim kiBakireysen hissetmemen imkansız. Gerçi bakire değilsende hissedersin.
Bacım bakire isen ilk ilişki zevkli olmuyor inan bana. 2 ay ilkini oldurana kadar ecel yerleri döktüm benBence de ama zevkle hissetmemiş olabilir miyim ki
Daha önce ilişkiye girmedim demişsin o zaman imkansız yani.Bence de ama zevkle hissetmemiş olabilir miyim ki
Siz evlisiniz ben bilmeyince tedirgin oluyorum işte uykum da ağırBacım bakire isen ilk ilişki zevkli olmuyor inan bana. 2 ay ilkini oldurana kadar ecel yerleri döktüm ben
DemiDaha önce ilişkiye girmedim demişsin o zaman imkansız yani.
Yok emin ol hissedersin. O baskı ve yanma hissi adamın gözlerinden yaş getiriyorSiz evlisiniz ben bilmeyince tedirgin oluyorum işte uykum da ağır
Çok sağ olun içime su serptiniz doktora bile gitmeyi düşündümYok emin ol hissedersin. O baskı ve yanma hissi adamın gözlerinden yaş getiriyor
Neden bu şekilde düşündünüz sizi tedirgin eden ne kiÇok sağ olun içime su serptiniz doktora bile gitmeyi düşündüm
Adetim geciktiNeden bu şekilde düşündünüz sizi tedirgin eden ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?