Bir senelik evliyim , ama asla gezemedik ? Bir şeyler yapmamak ileride sorunlara neden olur mu ?

Gezmekten kastınızın ne olduğu önemli. Biz geçen eşimle termosta çay, kahve hazırladık güzel parkurlu bir parka gittik hem yürüdük hem oturup içeceklerimizi içtik. İlaç gibi geldi. Bazen daha masraflı gezilerimiz de oluyor ama önemli olan beraber vakit geçirmek sonuçta, minimum masrafla da bir şeyler yapılabilir. İki işte çalışılsa bile mutlaka boş vakit oluşturulabilir.

Bir senedir evliyiz , bu bir senelik süreçte eşim iki iş yaptığı için asla hafta sonu hafta içi bir şeyler yapamıyoruz yaptığımız şeyler çok nadir … bazen basit bir Avm ye gitmek gibi , eşime söylüyorum gezicez diyor , ama yeni evlenenlere bakıyorum en azından bir yerler görebiliyorlar birlikte … yıldönümümüz geldi o günde işe gidiyor ;(
Doğum günüm de de işte ;(
Ortada para da yok ki bir karşılığı olsun hep daha çok borcumuz oluyor ;(
Çok dertlendim (( acaba seneler geçtikten sonra çünkü 2025 de de çalışacak , eee bundan sonra bir de çocuk olursa ne yapacağız yani bunları düşünmek istemiyorum ama evde diğer gezen kişileri görünce çok imreniyorum
Çalışıyor musunuz? eğer ki elinizde bir meslek varsa ve müsaitseniz çalışmak için sağlık vs gibi sorun yoksa girin bir işe çalışın hem eşinizin yükü kalkar hem size faydası olur hem de istedikleriniz daha kısa zamanda yaparsınız bence bir süre çocuk düşünmeyin derim

bitmeyen üst düzey nişanlılık süreçleri evlilikle taçlandı artarak devam ediyor yaniiii
Şimdi ne desem bilmiyorum yine her zaman ki gibi yazıp yazıp G*t gibi kalmak istemiyorum zorunlu 🤣
Evlilik nasıl gidiyor borç harici sen ondan haber ver

Bir senedir evliyiz , bu bir senelik süreçte eşim iki iş yaptığı için asla hafta sonu hafta içi bir şeyler yapamıyoruz yaptığımız şeyler çok nadir … bazen basit bir Avm ye gitmek gibi , eşime söylüyorum gezicez diyor , ama yeni evlenenlere bakıyorum en azından bir yerler görebiliyorlar birlikte … yıldönümümüz geldi o günde işe gidiyor ;(
Doğum günüm de de işte ;(
Ortada para da yok ki bir karşılığı olsun hep daha çok borcumuz oluyor ;(
Çok dertlendim (( acaba seneler geçtikten sonra çünkü 2025 de de çalışacak , eee bundan sonra bir de çocuk olursa ne yapacağız yani bunları düşünmek istemiyorum ama evde diğer gezen kişileri görünce çok imreniyorum
Bence çok fazla instagrama bakıp da daha fazla canını sıkma derim..

Hahah hoş geldin ama ben sevinmedin seni sevmezdim hala sevmiyorum o kadar akıl verildi dinlemedin şimdi ağla napim öde borçları paşa paşa
Bu borçların çoğu zorunluya ait değil mi zaten.

Bulmuş sessiz adamı iki işte çalıştırıyor daha ne olsun. .

Bir de adamdan gezme tozma istiyor hanımefendi.

Bu borçların çoğu zorunluya ait değil mi zaten.

Bulmuş sessiz adamı iki işte çalıştırıyor daha ne olsun. .

Bir de adamdan gezme tozma istiyor hanımefendi.
Tabi canım öncesinde ona yediricek diye evlenecek diye çekti durdu kredileri yeterki bunu alsın evlensin diye şimdide şikayet ediyor

Tabi canım öncesinde ona yediricek diye evlenecek diye çekti durdu kredileri yeterki bunu alsın evlensin diye şimdide şikayet ediyor
😅 Garip adam bilseydi bunun planlarını, yer miydi acaba? Bir de iki işte çalışmak zorunda..

Derler ya kadın isterse vezir de eder, rezil rüsva da.

Ah zorunlu ah o kadar dedik yapma diye. "evlenecemde evlenecem olmaz ise kaçacam " modunda gezdin durdun .Al evlendin hayrını gör herşeyin tamamdı kuşu da kondurdun Şu an senden mutlusu olmamalı.

X