- 13 Nisan 2008
- 5.749
- 26.560
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen çocuk yapmayın derim önce uktelerinizi gerçekleştirin ki sonra başa kakma durumu olmasın...Bir senedir evliyiz , bu bir senelik süreçte eşim iki iş yaptığı için asla hafta sonu hafta içi bir şeyler yapamıyoruz yaptığımız şeyler çok nadir … bazen basit bir Avm ye gitmek gibi , eşime söylüyorum gezicez diyor , ama yeni evlenenlere bakıyorum en azından bir yerler görebiliyorlar birlikte … yıldönümümüz geldi o günde işe gidiyor ;(
Doğum günüm de de işte ;(
Ortada para da yok ki bir karşılığı olsun hep daha çok borcumuz oluyor ;(
Çok dertlendim (( acaba seneler geçtikten sonra çünkü 2025 de de çalışacak , eee bundan sonra bir de çocuk olursa ne yapacağız yani bunları düşünmek istemiyorum ama evde diğer gezen kişileri görünce çok imreniyorum
Evet konularınıza baktim da, yukarıda tahmin edilen kişisiniz. Bu durumda bu borçlara şaşırmayın arkadaşlar, kendisi yıllardır borçları ile ünlü bir kişimiz o borçlar ne şekilde yapıldı inan bilmek istemezsiniz.
Ay gerçekten mi lütfen gerçek deyinÜyenin mesajlarına baktım da lovaba kelimesini görünce emin oldum, sevgili zorunlu geri dönmüş
Gercek gercek, yaptırdığı lazer ve yaktığı saçlarından tanıdım sonu ne kadar belli olsa da üzüldüm ya. Saf bir kızcagizdi. Bari en azından çocukta iş yoksa da ailesinde belki işe yarar biri vardır demiştim ama öyle de değilmiş.Ay gerçekten mi lütfen gerçek deyin
Valla lovaba yazmış A aaaa oley zorunlu döndü ay yok ya çocuğun ailesi de bi garipti zaten anlatıyoduGercek gercek, yaptırdığı lazer ve yaktığı saçlarından tanıdım sonu ne kadar belli olsa da üzüldüm ya. Saf bir kızcagizdi. Bari en azından çocukta iş yoksa da ailesinde belki işe yarar biri vardır demiştim ama öyle de değilmiş.
Cevap vermeden başka konu açtıysa artık şüphesiz tahminim doğrudur.Hiç aklıma gelmemişti. Siz diyince fark ettim cidden zorunluya çok benziyor bu üye. Onun da çok borcu vardı ve onun gibi konuları açıp cevap vermeden gidiyor, olumlu olumsuz her yoruma beğeni atıyor Üstelik zorunlu gibi memurmuş da.
uzun zamandır takipliyorum bence doğru tahmin hshzjsjakala;( bu şapşirik emojiyi de çok kullanırdı ağlak kekim.
Perması da var ikisinin de, zorunlu 2023te 2 sene önce demiş yenibiben şimdi 4 demiş tarihler de tutuyo aşağı yukarı ndkfkg ay ne kadar sevindim töbestCevap vermeden başka konu açtıysa artık şüphesiz tahminim doğrudur.
Özlemiştim gitmez inşallah.
uzun zamandır takipliyorum bence doğru tahmin hshzjsjakala
Ben her yazılanı okuyorum , ama üyeler kendi aralarında konuşuyorlarHiç aklıma gelmemişti. Siz diyince fark ettim cidden zorunluya çok benziyor bu üye. Onun da çok borcu vardı ve onun gibi konuları açıp cevap vermeden gidiyor, olumlu olumsuz her yoruma beğeni atıyor Üstelik zorunlu gibi memurmuş da.
Maalesef yok ;(((((((
Onun kardeşiyim felan bahsjjsjwHerkes zorunluyu mu bekliyormuş niye böyle bi talep oldu şu an
Sen turkiyenin dış borcuna sahip olduğun halde hep bi pozitiftin neler oldu sana böyleOnun kardeşiyim felan bahsjjsjw
uzun zamandır senin sen olduğunu tahmindeydim de artık tutamadım kendimi jsbdjjsks bak gidersen gelirsen yine bilirim bu defa bu kadar tutamam da çenemi, zort diye yazarım.Onun kardeşiyim felan bahsjjsjw
Valla lovaba yazmış A aaaa oley zorunlu döndü ay yok ya çocuğun ailesi de bi garipti zaten anlatıyodu