Bir senelik evliyim , ama asla gezemedik ? Bir şeyler yapmamak ileride sorunlara neden olur mu ?

Y yenibiben Arabanın borcunu mu ödüyorsunuz? Düğün takıları birikim falan yazmıştınız, kredi de çektiniz mi? Yazık günah bir anda bütün birikim yok oldu gitti. Hani size çarpan adamı bulmuştunuz, baktım Mayıs ayında 5. avukatı tuttuk falan yazmışsınız. Hiç ilerleme yok mu davada?

Bir senedir evliyiz , bu bir senelik süreçte eşim iki iş yaptığı için asla hafta sonu hafta içi bir şeyler yapamıyoruz yaptığımız şeyler çok nadir … bazen basit bir Avm ye gitmek gibi , eşime söylüyorum gezicez diyor , ama yeni evlenenlere bakıyorum en azından bir yerler görebiliyorlar birlikte … yıldönümümüz geldi o günde işe gidiyor ;(
Doğum günüm de de işte ;(
Ortada para da yok ki bir karşılığı olsun hep daha çok borcumuz oluyor ;(
Çok dertlendim (( acaba seneler geçtikten sonra çünkü 2025 de de çalışacak , eee bundan sonra bir de çocuk olursa ne yapacağız yani bunları düşünmek istemiyorum ama evde diğer gezen kişileri görünce çok imreniyorum
Hemen çocuk yapmayın derim önce uktelerinizi gerçekleştirin ki sonra başa kakma durumu olmasın...

Evet konularınıza baktim da, yukarıda tahmin edilen kişisiniz. Bu durumda bu borçlara şaşırmayın arkadaşlar, kendisi yıllardır borçları ile ünlü bir kişimiz 🫣 o borçlar ne şekilde yapıldı inan bilmek istemezsiniz.

Üyenin mesajlarına baktım da lovaba kelimesini görünce emin oldum, sevgili zorunlu geri dönmüş😍
Ay gerçekten mi lütfen gerçek deyin 🥹🥹🥹🥹

Ay gerçekten mi lütfen gerçek deyin 🥹🥹🥹🥹
Gercek gercek, yaptırdığı lazer ve yaktığı saçlarından tanıdım 🥲 sonu ne kadar belli olsa da üzüldüm ya. Saf bir kızcagizdi. Bari en azından çocukta iş yoksa da ailesinde belki işe yarar biri vardır demiştim ama öyle de değilmiş.

Gercek gercek, yaptırdığı lazer ve yaktığı saçlarından tanıdım 🥲 sonu ne kadar belli olsa da üzüldüm ya. Saf bir kızcagizdi. Bari en azından çocukta iş yoksa da ailesinde belki işe yarar biri vardır demiştim ama öyle de değilmiş.
Valla lovaba yazmış A aaaa oley zorunlu döndü 🥹 ay yok ya çocuğun ailesi de bi garipti zaten anlatıyodu

Hiç aklıma gelmemişti. Siz diyince fark ettim cidden zorunluya çok benziyor bu üye. Onun da çok borcu vardı ve onun gibi konuları açıp cevap vermeden gidiyor, olumlu olumsuz her yoruma beğeni atıyor 😬 Üstelik zorunlu gibi memurmuş da.
Cevap vermeden başka konu açtıysa artık şüphesiz tahminim doğrudur.
Özlemiştim gitmez inşallah.
;( bu şapşirik emojiyi de çok kullanırdı ağlak kekim.
uzun zamandır takipliyorum bence doğru tahmin hshzjsjakala

Cevap vermeden başka konu açtıysa artık şüphesiz tahminim doğrudur.
Özlemiştim gitmez inşallah.

uzun zamandır takipliyorum bence doğru tahmin hshzjsjakala
Perması da var ikisinin de, zorunlu 2023te 2 sene önce demiş yenibiben şimdi 4 demiş tarihler de tutuyo aşağı yukarı ndkfkg ay ne kadar sevindim töbest

Hiç aklıma gelmemişti. Siz diyince fark ettim cidden zorunluya çok benziyor bu üye. Onun da çok borcu vardı ve onun gibi konuları açıp cevap vermeden gidiyor, olumlu olumsuz her yoruma beğeni atıyor 😬 Üstelik zorunlu gibi memurmuş da.
Ben her yazılanı okuyorum , ama üyeler kendi aralarında konuşuyorlar 🌸🌸

X