Bir senelik evliyim , ama asla gezemedik ? Bir şeyler yapmamak ileride sorunlara neden olur mu ?

Y yenibiben nicki boyle yapinca her seyi sildik mi simdi? Onca konunda emegimiz var neden erkadaslari engelledin :KK43: madem yenibiben olmussun o zaman akideslerin engelini lutfen kaldir 🥰 sen kesin beni de engellersin bu ara herkes beni engelliyor zaten :KK43:
😂 Butun konularını buluota hortlatman tek tek yazman yok mu 😂😂engeller garantı

Ya bu sosyal medya insanların psikolojisini nasıl da bozuyor . Eskiden bizim annelerimiz böyle gezmek filan bilmezdi gayette mutlulardı. Şimdi herkes de onlar yaptı bende yapmalıyım gayreti var.
Siz eşinizle mutlu musunuz ona odaklanın . Çok aktif gezen kişilerin arka planda neler yaşadığını bilemezseniz.
Eskiden çamaşır makinesi de yoktu. Elinizle yıkamaya devam mı?

Eşin ne iş yapıyor? İki iş yapıyor çoluk çocuk yok ama her yer borçlu. Ben tek maaşlıyım. 2 de çocuğum var Allah bağışlar inş. Hep geziyoruz. Paramın yettiği kadar yani. Ben böyle adamdan şüphe ederdim. Kumar mı oynuyor, birine mi yediriyor, gizli birikim mi yapıyor, bana mı layık görmüyor derdim açıkçası. Çocuk falan yapma kesinlikle. Hesaplarını incele. Eğer e devlet şifresini biliyorsan borçlarına bak.
Yine maaşlı çalışan iş arkadaşım 1,5 yıl önce evlendi. Bir Avrupa turu yaptı. 2 yaz tatili yaptı. Yılbaşına da yurt dışı düşünüyor. Seni avmye bile götüremeyen biri için sakın kendini yorma.

Bir senedir evliyiz , bu bir senelik süreçte eşim iki iş yaptığı için asla hafta sonu hafta içi bir şeyler yapamıyoruz yaptığımız şeyler çok nadir … bazen basit bir Avm ye gitmek gibi , eşime söylüyorum gezicez diyor , ama yeni evlenenlere bakıyorum en azından bir yerler görebiliyorlar birlikte … yıldönümümüz geldi o günde işe gidiyor ;(
Doğum günüm de de işte ;(
Ortada para da yok ki bir karşılığı olsun hep daha çok borcumuz oluyor ;(
Çok dertlendim (( acaba seneler geçtikten sonra çünkü 2025 de de çalışacak , eee bundan sonra bir de çocuk olursa ne yapacağız yani bunları düşünmek istemiyorum ama evde diğer gezen kişileri görünce çok imreniyorum
Çalışıyor musun? Eğer sen çalışmıyorsan ve adam 2 işte çalışıyorsa bence fazla şikayetlenme gibi bir lüksün yok adam yorgun düşüyor demek ki. Şayet çalışmıyorsan kendini onun yerine koy o istemez mi gezmek nefes almak insan çalışınca eve gelip. Yemek yiyip yatmak istiyor yorulan insan anlar emek veren insan anlar emek harcamayan asla anlayamaz yorulan insanı. Bu çok ağır tek kişi evi geçindiriyorsa . Elbette ilk sene de biraz tadını çıkarmak senin de hakkın ama bu el birliği ile olacak şey ikiniz birbirinizin yükünü hafifletmekle birlikte yapabilirsiniz bunu ancak.. adam izin alsa 2 gün eksik çalışacak para gelmeyecek okadar iyi anlıyorum ki onu.

X