- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Biraz uzun olacak ama annem zengin bir ailedenmis babam ona gore daha fakir evlenmisler babannem anneme ilk gun démis kizim sen gariban gelinisin altin takman hos degil ben saklayim senin icin demis tabi annemde hic kotu dusunmeden vermis Aradan zaman gectikten sonra altinlari satip amcamla babama ortak araba almislarannem sok tabi kadin nasil icerlediyse babam arabayla kaza yapti araba pert altinlar basli basina gitti oyle guvenilecek sey degil yani
Çok uzağız 1 ay sonra gidince alacağım
inşallah altınlara bişey olmamıştır
onlar köyde yaşıyor sizde büyükşehirde iseniz
o bahaeyle almış ve vermek istemiyor olabilirler
hani büyükşehirde hırsızlık vs den
bende olsam alırım
Ben sizin esinizin tutumunu tahmin ettiğim icin o.altinlari unutun diyorum
Kayinvalideden önce esiniz sorun çıkartır sen anneme guvenmiyor.musun diye ya da bir yatirim.yapilmis ve kayın aile.adina alinmis bile olabilir esiniz benim iznim.var sizin icin x'e sormaya gerek yok bile demis olabilir
Sizin esinizde bir sıkıntı var cozemedim ama var yani...
O zaman tamam.ama simdi bir sey demeyin unutmuş gibi yapin konusu acilmasin gidene kadarInşallah öyle değildir. Yani öyle düşünmediğini varsayıyorum. Alalım diye kendi dedi zaten
takmak ıstedıgınızı takın takmadıklarınızı da bankada kasaya koyunSizlere bir konuda danışacağım.
Benim altınlarımı kayınvalidem muhafaza ediyor ama bence çok büyük sorumluluk ve almak istiyorum onlardan. Kasa mı kiralasam yoksa evde tutup taksam mı bilmiyorum. Şuan zaten sürekli evdeyim. Evde tutsam bir şey olur mu? Kayınvalidem de evinde tutuyor. Alayım nasılsa evde tutuyor bende dursun diyorum.
Biz tatile gideceğiz diye bırakmıştık kamerada gösterdiler altınları. Yani altınlarımız yaşıyor hâlâ
Bence sorun saklamak degıl, altın dedektöruyle eve gıriyor hırsızlar. Dedektörün gormemesı gereken bır yer olması önemlı. Öyle bır yer de yok. Yani belkı yanıltmak amaclı bısıler dusunulebılır.
Neden? Onun evi pitbullarla mi korunuyor?Sizlere bir konuda danışacağım.
Benim altınlarımı kayınvalidem muhafaza ediyor ama bence çok büyük sorumluluk ve almak istiyorum onlardan. Kasa mı kiralasam yoksa evde tutup taksam mı bilmiyorum. Şuan zaten sürekli evdeyim. Evde tutsam bir şey olur mu? Kayınvalidem de evinde tutuyor. Alayım nasılsa evde tutuyor bende dursun diyorum.
dogru arkadas dogru demıseve bunlamı giriyorlar hiç duymadım
Eki Görüntüle 2673800
koca alet ile girerken kimse görmüyor mu ona şaşırıyptum bu alet ufak değilkş bükük büyük bir aley onu bişiyin altında sıkıştıramazdogru arkadas dogru demıs
o yuzden hırsızlar ellerıyle koymus gıbı buluyorlar
o karpuzun ıcıne sakladım buzluga koydum falan dıyenler oluyor tarhananın ıcıne sakladım dıyorlar onlarınkı nasıl bulunuyor sanıyorsunuz hıc kımse bılmezken :)
komsumuz parkesını sokmus altına gızlemıs hırsız onu da bulmus polısler soyledı 10 yıldır dedektorle calısıyor hırsızlar onların meslegı bu dıye ...
posete sarar teknık servıscıymıs gıbı gırer ıcerı kutuya koyar sankı kuryecıymıs gıbıkoca alet ile girerken kimse görmüyor mu ona şaşırıyptum bu alet ufak değilkş bükük büyük bir aley onu bişiyin altında sıkıştıramaz
Neden altınların kaynananda hala bana hic samimi gelmedi kim ne derse desin bence bankada kasaya koy sigorta yaptır evde durması daha tehlikeliSizlere bir konuda danışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?