- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Evim 6. KatAma balkondan girebilirler
nasıl bir yermiş valla merak ettim ben de uygulayayımVallahi saklamak için öyle biryer biliyorum ki değil hırsız fbi cia gelse bulamazal kendin sakla kv asla bişiyimi vermem ne mana
banka kasasından da çalınıyor şahit oldumEn guvenli yontem bir bankada kasa kiralamak.
O zaman en guvenilir yol altinlari bozdurup bankaya o parayi altin hesabina yatirmak.banka kasasından da çalınıyor şahit oldum
evet banka güvence vermiyor çünkü kasaya ne koyduğunuzla ilgilenmiyorlar ben çalışanlara güvenmem çünkü bir arkadaşımın çalındı kasadan hiç te ispat edemedi dava açsa daO zaman en guvenilir yol altinlari bozdurup bankaya o parayi altin hesabina yatirmak.
posete sarar teknık servıscıymıs gıbı gırer ıcerı kutuya koyar sankı kuryecıymıs gıbı
cok basıt :)
bunların katlananı da uzayıp kısalanı da var
altının olsa dert olmasa dert bu zaman da evlenirken de dert yok az taktı çok taktı yok kocamın ailesi takılarıma el koydu şu bu varlığı da dert yokluğu da dert saklaması da dert satsam mı alsam mı diye düşünmesi de dert.offf dert küpü yapar bu sarı şeyler insanıBaya fikir ediniyor buradan acemi hırsızlar . Kamuya açık özel ders oldu resmen :)
altının olsa dert olmasa dert bu zaman da evlenirken de dert yok az taktı çok taktı yok kocamın ailesi takılarıma el koydu şu bu varlığı da dert yokluğu da dert saklaması da dert satsam mı alsam mı diye düşünmesi de dert.offf dert küpü yapar bu sarı şeyler insanı
Bankanin kamera goruntusu yok mu? Parmak izinden falan bulunamadi mi?evet banka güvence vermiyor çünkü kasaya ne koyduğunuzla ilgilenmiyorlar ben çalışanlara güvenmem çünkü bir arkadaşımın çalındı kasadan hiç te ispat edemedi dava açsa da
yok kayıt bulunamadı banka çalışanı belki de üst bir çalışandı bence ört bas edildiBankanin kamera goruntusu yok mu? Parmak izinden falan bulunamadi mi?
Annem yillarca takilarini bankada muhafaza etti, sorun olmadi. Arkadasinizinki cok uzucu bir durum.
Muhtemelen. Benim de aklima kasalardan sorumlu banka calisani geldi. Cunku kasa iki anahtar ile aciliyor.yok kayıt bulunamadı banka çalışanı belki de üst bir çalışandı bence ört bas edildi
altınları beyaza çevirelim hırsıza karşı ben de ki beyaz altınları gören teyzeler bile ayy kızımmm ben de gençken gümüş çok sever takardım aynı senin gibi diyorlarMuhtemelen. Benim de aklima kasalardan sorumlu banka calisani geldi. Cunku kasa iki anahtar ile aciliyor.
1 yıldır siteye girmiyordum ama takipeydim kuzum bebeğin olmuş bu arada çok tebrikler sağlıkla büyüsün minikEn iyisi banka kasası benimde kasada duruyor içim rahat ediyor ama ben burada bir sey okumuştum bir üyenin abisi icin biriktirmiş annesi, ama daha sonra o kasaya ulasamamislar mahkeme falan herseyi denemişler cok şaşırmıştım. Banka kasaları doğal afete karşı falan sorumluluk almıyor ama en iyi seçenek o alın altınlarınızı kayinvalidenizden
Çok teşekkür ederim canım cok sağol. Amin insallah Allah razı olsun1 yıldır siteye girmiyordum ama takipeydim kuzum bebeğin olmuş bu arada çok tebrikler sağlıkla büyüsün minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?