Bir saklama meselesi

Millet yeri geliyor 100 tl için adam öldürüyor bacım . Naptın sen altın evde saklanırmı allah aşkına git bi kasa kirala .

Baya fikir ediniyor buradan acemi hırsızlar . Kamuya açık özel ders oldu resmen :)
altının olsa dert olmasa dert bu zaman da evlenirken de dert yok az taktı çok taktı yok kocamın ailesi takılarıma el koydu şu bu varlığı da dert yokluğu da dert saklaması da dert satsam mı alsam mı diye düşünmesi de dert.offf dert küpü yapar bu sarı şeyler insanı

Benim komple borçlara gitti. Kafam rahat

evet banka güvence vermiyor çünkü kasaya ne koyduğunuzla ilgilenmiyorlar ben çalışanlara güvenmem çünkü bir arkadaşımın çalındı kasadan hiç te ispat edemedi dava açsa da
Bankanin kamera goruntusu yok mu? Parmak izinden falan bulunamadi mi?
Annem yillarca takilarini bankada muhafaza etti, sorun olmadi. Arkadasinizinki cok uzucu bir durum.

Sakın artık kendim saklamak istiyorum demeyin, kalp kırmaya gerek yok, takılarımı takmak istiyorum falan diye yol yapın ama alın, malınız sizde dursun. Onlardan çalınırsa yükü ağır olur, kaybolursa da sizin evinizden kaybolsun.

Muhtemelen. Benim de aklima kasalardan sorumlu banka calisani geldi. Cunku kasa iki anahtar ile aciliyor.
altınları beyaza çevirelim hırsıza karşı ben de ki beyaz altınları gören teyzeler bile ayy kızımmm ben de gençken gümüş çok sever takardım aynı senin gibi diyorlar pırlantalar için de geçerli pazara git kimse farketmiyor ama 22 ayar sarı sarıysa tüm hırsızlar tekmili birden peşinize düşer ha ha ha

En iyisi banka kasası benimde kasada duruyor içim rahat ediyor ama ben burada bir sey okumuştum bir üyenin abisi icin biriktirmiş annesi, ama daha sonra o kasaya ulasamamislar mahkeme falan herseyi denemişler cok şaşırmıştım. Banka kasaları doğal afete karşı falan sorumluluk almıyor ama en iyi seçenek o alın altınlarınızı kayinvalidenizden

Evde kasa güvenli degil, açmak için çok basit bir mantığı var. Bankaya koyun kafanız rahat etsin.

1 yıldır siteye girmiyordum ama takipeydim kuzum bebeğin olmuş bu arada çok tebrikler sağlıkla büyüsün minik

Altın hesabı açın bence en mantiklisi vergisi düşük galiba kasaya göre daha uygun fiyatlı oluyor. Takmayın lütfen cok komik geliyor bana bilezik takanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…