Bir saklama meselesi

biz de düğünden sonra kv ye ya da anneme verelim diye bi çıtlattık. ikisi de ateşe düşmüş gibi can hıraş yok yok yok demişti

alın altınlarınızı sizde dursun bankaya koyun, eve kasa alın vs. çaldırıp onlar ah vah edeceğine sizde kalsın.

eve bunlamı giriyorlar hiç duymadım
Eki Görüntüle 2673800
Evet, altın avına cıkanlarda genellıkle dedektörle ararlar. Bu aletın görmeyecgı bır seye sarılması lazım, makıneyı etkısız hale getırmesı ıcın. Ama işte o sey ne olabılır onu bılmıyoruz

Çünkü evde altın varsa ve hırsız gırdıyse bir sekılde o altınlara ulasıyorlar.

ozel cantalar posetler varmıs ıcı alımınyum gıbı dısı ozel kumas falan degısık bu tarz aletlere yakalanmıyor pahalı ama

kv FBI ya da CIA falan sanırım? umarım o altınların tamamının yüzünü bi daha görebilirsin

bizim eve hırsız girmişti 6 yıl evvel, duvardaki tvyi sökmüşler, bilgisayar, fotoğraf makinesini götürmüşler ama yatağın altındaki bilezik ve altınları almamışlardı. dedektörle girmemiş bizimkiler anlaşılan.

hırsız olsam kesin dedektörle girerdim, elimle koymuş gibi bulur çıkardım. o yüzden evde tutmamak lazım altınları.

kasaya yıllık para vereceğinize, bozdurun hepsini altın hesabı açtırın. azcık zarar edersiniz bozarken ve altın hesabı açarken ama yine de en güvenlisi bu şekil bence.

Banka kasasına koyun neden güveniyorsunuz başkasına. Eve hırsız girmeyeceğinin garantisi mi var? Ve evet elleriyle koymuş gibi alıp hiçbir yeri dağıtmadan usulca çıkıyorlar. En mantıklısı banka kasası. Ama onda da sigorta vs yok yani çok ince düşünürsek hiçbirşeyin garantisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…