- 22 Haziran 2020
- 599
- 423
- 33
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
Aynen senelik 400 lira heralde daha güvenliBen bankamda kasa kiraladim. Senede fazla bir rakam degil. Hem sigortali her ihtimale karsi. Hem evde durmuyor.en güvenlisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen senelik 400 lira heralde daha güvenliBen bankamda kasa kiraladim. Senede fazla bir rakam degil. Hem sigortali her ihtimale karsi. Hem evde durmuyor.en güvenlisi
Evet, altın avına cıkanlarda genellıkle dedektörle ararlar. Bu aletın görmeyecgı bır seye sarılması lazım, makıneyı etkısız hale getırmesı ıcın. Ama işte o sey ne olabılır onu bılmıyoruzeve bunlamı giriyorlar hiç duymadım
Eki Görüntüle 2673800
Onlar her yolu bulurlar, katlanıyordur alet.koca alet ile girerken kimse görmüyor mu ona şaşırıyptum bu alet ufak değilkş bükük büyük bir aley onu bişiyin altında sıkıştıramaz
ozel cantalar posetler varmıs ıcı alımınyum gıbı dısı ozel kumas falan degısık bu tarz aletlere yakalanmıyor pahalı amaEvet, altın avına cıkanlarda genellıkle dedektörle ararlar. Bu aletın görmeyecgı bır seye sarılması lazım, makıneyı etkısız hale getırmesı ıcın. Ama işte o sey ne olabılır onu bılmıyoruz
Çünkü evde altın varsa ve hırsız gırdıyse bir sekılde o altınlara ulasıyorlar.
kv FBI ya da CIA falan sanırım? umarım o altınların tamamının yüzünü bi daha görebilirsinSizlere bir konuda danışacağım.
Benim altınlarımı kayınvalidem muhafaza ediyor ama bence çok büyük sorumluluk ve almak istiyorum onlardan. Kasa mı kiralasam yoksa evde tutup taksam mı bilmiyorum. Şuan zaten sürekli evdeyim. Evde tutsam bir şey olur mu? Kayınvalidem de evinde tutuyor. Alayım nasılsa evde tutuyor bende dursun diyorum.
Adı ne olarak gecıyor?ozel cantalar posetler varmıs ıcı alımınyum gıbı dısı ozel kumas falan degısık bu tarz aletlere yakalanmıyor pahalı ama
ay vallahı bılmıyorum daha dogrusu unuttum alengırlı bırseydı :)Adı ne olarak gecıyor?
Aynen senelik 400 lira heralde daha güvenli
Yani anlayisli kvdeler boyle dusunurde iste nerde o kvdelerBen kayınvalide olsam istemezdim verseler de saklamam derdim. Ne yaparsanız yapın derdim. Ki annem öyle dedi. Altını olan saklasın dedi
Kayinvalideniz mi talep etti altınları saklamayı siz mi bunu ondan istediniz ?
Çok uzağız 1 ay sonra gidince alacağım
Çok merak ediyorum bakali m alabilecek mısınız:)
Senelik kaç tlBen bankamda kasa kiraladim. Senede fazla bir rakam degil. Hem sigortali her ihtimale karsi. Hem evde durmuyor.en güvenlisi