• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir saklama meselesi

Biraz uzun olacak ama annem zengin bir ailedenmis babam ona gore daha fakir evlenmisler babannem anneme ilk gun démis kizim sen gariban gelinisin altin takman hos degil ben saklayim senin icin demis tabi annemde hic kotu dusunmeden vermis Aradan zaman gectikten sonra altinlari satip amcamla babama ortak araba almislar 😂annem sok tabi kadin nasil icerlediyse babam arabayla kaza yapti araba pert altinlar basli basina gitti oyle guvenilecek sey degil yani

Ben kayınvalide olsam istemezdim verseler de saklamam derdim. Ne yaparsanız yapın derdim. Ki annem öyle dedi. Altını olan saklasın dedi

Ben sizin esinizin tutumunu tahmin ettiğim icin o.altinlari unutun diyorum
Kayinvalideden önce esiniz sorun çıkartır sen anneme guvenmiyor.musun diye ya da bir yatirim.yapilmis ve kayın aile.adina alinmis bile olabilir esiniz benim iznim.var sizin icin x'e sormaya gerek yok bile demis olabilir
Sizin esinizde bir sıkıntı var cozemedim ama var yani...

inşallah altınlara bişey olmamıştır
onlar köyde yaşıyor sizde büyükşehirde iseniz
o bahaeyle almış ve vermek istemiyor olabilirler
hani büyükşehirde hırsızlık vs den

bende olsam alırım

Biz tatile gideceğiz diye bırakmıştık kamerada gösterdiler altınları. Yani altınlarımız yaşıyor hâlâ 😂

Ben sizin esinizin tutumunu tahmin ettiğim icin o.altinlari unutun diyorum
Kayinvalideden önce esiniz sorun çıkartır sen anneme guvenmiyor.musun diye ya da bir yatirim.yapilmis ve kayın aile.adina alinmis bile olabilir esiniz benim iznim.var sizin icin x'e sormaya gerek yok bile demis olabilir
Sizin esinizde bir sıkıntı var cozemedim ama var yani...

Inşallah öyle değildir. Yani öyle düşünmediğini varsayıyorum. Alalım diye kendi dedi zaten

Inşallah öyle değildir. Yani öyle düşünmediğini varsayıyorum. Alalım diye kendi dedi zaten
O zaman tamam.ama simdi bir sey demeyin unutmuş gibi yapin konusu acilmasin gidene kadar
Gittiğinizde de istersiniz
Çünkü gidince alma ihtimalinizi net olarak belli ederseniz baska seyler de yapabilirler ama unutmus gibi yaparsanız hic ummadiklari anda istemis oldugunuzdan vermek zorunda kalırlar

Sizlere bir konuda danışacağım.
Benim altınlarımı kayınvalidem muhafaza ediyor ama bence çok büyük sorumluluk ve almak istiyorum onlardan. Kasa mı kiralasam yoksa evde tutup taksam mı bilmiyorum. Şuan zaten sürekli evdeyim. Evde tutsam bir şey olur mu? Kayınvalidem de evinde tutuyor. Alayım nasılsa evde tutuyor bende dursun diyorum.
takmak ıstedıgınızı takın takmadıklarınızı da bankada kasaya koyun
kayınvalıde zeyna falan degılse super guclerı yoksa olası yangın deprem hırsızlık gıbı seylerden nasıl koruyabılırkı
cok anlamsız altınlarınızın baskasının evınde olması

Biz tatile gideceğiz diye bırakmıştık kamerada gösterdiler altınları. Yani altınlarımız yaşıyor hâlâ 😂

nasıl yani

kvye altınları bıraktınız

sonra da arada görüntülü arayıp altınlarınıza mı baktınız

şaka mı bu

kv me altınları bırakıp tatile gittik kv ve görümce bırakmayın dedi

bir hafta sonra geri aldık

evde idi eşim hırsızlarla apartmanda karşılaşmış alt kilidi kırmışlar üst kilit ile uğraşırken

o günden beri de kasada duruyorlar

tabii yine evde yüzük takı vs var onlara çözüm yok

Bence sorun saklamak degıl, altın dedektöruyle eve gıriyor hırsızlar. Dedektörün gormemesı gereken bır yer olması önemlı. Öyle bır yer de yok. Yani belkı yanıltmak amaclı bısıler dusunulebılır.

eve bunlamı giriyorlar hiç duymadım
F366EAF7-5625-41A3-97E1-EE519ACD7393.webp

Benim altınlarımı kayınvalidem muhafaza ediyor ama bence çok büyük sorumluluk ve almak istiyorum onlardan. Kasa mı kiralasam yoksa evde tutup taksam mı bilmiyorum. Şuan zaten sürekli evdeyim. Evde tutsam bir şey olur mu? Kayınvalidem de evinde tutuyor. Alayım nasılsa evde tutuyor bende dursun diyorum.
Neden? Onun evi pitbullarla mi korunuyor?

eve bunlamı giriyorlar hiç duymadım
Eki Görüntüle 2673800
dogru arkadas dogru demıs
o yuzden hırsızlar ellerıyle koymus gıbı buluyorlar
o karpuzun ıcıne sakladım buzluga koydum falan dıyenler oluyor tarhananın ıcıne sakladım dıyorlar onlarınkı nasıl bulunuyor sanıyorsunuz hıc kımse bılmezken :)
komsumuz parkesını sokmus altına gızlemıs hırsız onu da bulmus polısler soyledı 10 yıldır dedektorle calısıyor hırsızlar onların meslegı bu dıye ...

Bende konuya benzer kendi hikayemi anlatayım. Düğünde eşimin iş arkadaşları bilezik getirmiş bende biraz büyük diye aldım Kv’ye verdim düğün esnasında bana sonra verir diye düşündüm. Balayı sonrası gittik bilezikten hiç söz etmiyor Kv.
Sofrada kp bileziği verdin mi diye sordu ağzının ucuyla yok veririm dedi. Aradan zaman geçti bana sordu aldın mı bileziğini diye yok dedim yine. En son gitmeden zorla diye diye verdirtti bileziği. O gün bugün değil bilezik günahımı vermem kendisine 🤣

dogru arkadas dogru demıs
o yuzden hırsızlar ellerıyle koymus gıbı buluyorlar
o karpuzun ıcıne sakladım buzluga koydum falan dıyenler oluyor tarhananın ıcıne sakladım dıyorlar onlarınkı nasıl bulunuyor sanıyorsunuz hıc kımse bılmezken :)
komsumuz parkesını sokmus altına gızlemıs hırsız onu da bulmus polısler soyledı 10 yıldır dedektorle calısıyor hırsızlar onların meslegı bu dıye ...
koca alet ile girerken kimse görmüyor mu ona şaşırıyptum bu alet ufak değilkş bükük büyük bir aley onu bişiyin altında sıkıştıramaz

koca alet ile girerken kimse görmüyor mu ona şaşırıyptum bu alet ufak değilkş bükük büyük bir aley onu bişiyin altında sıkıştıramaz
posete sarar teknık servıscıymıs gıbı gırer ıcerı kutuya koyar sankı kuryecıymıs gıbı
cok basıt :)
bunların katlananı da uzayıp kısalanı da var

Neden altınların kaynananda hala bana hic samimi gelmedi kim ne derse desin bence bankada kasaya koy sigorta yaptır evde durması daha tehlikeli

Back
X