- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Eve bir kasa alın. Altınlarınızı kasaya koyun. Bir güvenlik kamerası da taktırabilirsiniz. Çünkü banka kasaları da çalınmaya karşı sigortalı değildir. Olası durumda bankada sorumluluk almazSizlere bir konuda danışacağım.
Benim altınlarımı kayınvalidem muhafaza ediyor ama bence çok büyük sorumluluk ve almak istiyorum onlardan. Kasa mı kiralasam yoksa evde tutup taksam mı bilmiyorum. Şuan zaten sürekli evdeyim. Evde tutsam bir şey olur mu? Kayınvalidem de evinde tutuyor. Alayım nasılsa evde tutuyor bende dursun diyorum.
su kvdesine guvenip altin saklatanlar siz neyinize guveniyorsunuz anlamadim
Eve bir kasa alın. Altınlarınızı kasaya koyun. Bir güvenlik kamerası da taktırabilirsiniz. Çünkü banka kasaları da çalınmaya karşı sigortalı değildir. Olası durumda bankada sorumluluk almaz
Tövbeler olsunSonun benzesin asla istemem ama benim bir arkadaş da senin gibi kv verdi altınlarını onlar da arsa almış haber bile vermeden sonra size öderiz dediler hem o arsa biz ölünce size kalir dediler. çok sorun oldu.
Arkadaşım çok Üzülmüştü çünkü o parayı başka yerlere harcamak istemişti karı koca.
Siz en basta olduğunuza göre istediğiniz gibi yatırıma çevirin parayı.
Evde saklıyorsa sız de saklayabılırsınız. Sonucta onunkı evse sızınkı de ev. Evde kasa olsa neyse.
Alın altınları! Bugun arayın almaya gelıcem deyın
NereVallahi saklamak için öyle biryer biliyorum ki değil hırsız fbi cia gelse bulamazal kendin sakla kv asla bişiyimi vermem ne mana
Demiyorum. Banka kasaları sigortalı değildir ama kendi evinizde banka kasasıda kayınvalidenin evinde durmasından güvenlidirEn iyisi evde mi tutmak diyorsunuz?
Bence sorun saklamak degıl, altın dedektöruyle eve gıriyor hırsızlar. Dedektörün gormemesı gereken bır yer olması önemlı. Öyle bır yer de yok. Yani belkı yanıltmak amaclı bısıler dusunulebılır.Vallahi saklamak için öyle biryer biliyorum ki değil hırsız fbi cia gelse bulamazal kendin sakla kv asla bişiyimi vermem ne mana
Sız sımdıden alt yapı olusturup soyleyın de ruh halını hazırlasın o zamanÇok uzağız 1 ay sonra gidince alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?