Bir sabah uyansam ve hiç evlenmemiş olsam

Eşiniz tabiki de sizi seviyordur. sizinle bir ömür geçirmek istemiş ki evlenmiş. ama bu demek değil ki yapışık ikiz gibi olun. ha diyorsanız ki beni aldatmasından korkuyorum o yüzden sürekli dibindeyim. aldatacak olan adam her türlü yapar zaten. o yüzden biraz akışına bırakın bebeğiniz için mektuplar yazın, dizi izleyin, kitap okuyun. en önemlisi de iş yerinizdeki sıkıntıları asla eve taşımayın. biraz uzak kalın ona ama tavır yapmadan. surat asmayın mesela bakın kendiliğinden sizin yanınıza gelecek. sizi özleyecektir. ama her şeye trip atarsanız o da amaan yanına gitsem nolacak yine trip atacak ne de olsa diye düşünür

Sizin eşinizin ve kardeşinizin de benzer şeyler söylemesi eşimin beni üzüp kırmasını haklı mı çıkardı yani? O zaman ultrasonda duygulanan iple çeken erkekleri yabana mı atıcaz? Karnınınızdaki portakal değil elma değil, kalbi atan sizden bir parça

Ağzınıza sağlık

sen kendi hatalarını düzelt, gerisi gelir merak etme....

4 yıllık evliyim bazı sıkıntılar yaşadık 6 aydır falan evliliğin oturdu ve çocuk düşünmeye başladık.evlşlik çok farklı evlenmeden 8 yıl beraberliğimiz oldu. K bakmayın ama evlilik oturmadan bebek saçma. Hamile olduğunuz için ilgi beklemeniz normal ama zaten sıkıntılar üzerine hamilelik olunca iyi davranması beklenilemezdi.

Ama trafik ceza yemek istemiyor farkında olmayabilir yoksa arabada bağırmazdı veya dışarda bir sıkıntısı olabilir sana patlıyordur

Gerçekten burdaki bazı kadınların eşim gibi adamlardan hiçbir fark yok yaptıkları yorumlara ithafen söylüyorum, erkek kadın meselesi değil kişilik meselesi bütün bunlar

Kesinlikle. İlgiyi beklemeden gören kadınlar pek anlayamıyoruz bu beklentiyi ve umursamazlığı. Ama görmeseydim eminim ben de buruk olurdum.
Ben de rahat bir hamilelik geçirdim hiç aşermedim. Eşim bile şaşırırdı.

Eşim bir tek kontrole gelmedi onda da ben zaten o gün rapor alıp izne ayrılacaktım.
Benim eşim de "bu ultrasondan bir şey anlayamıyorum" demiştir. Bir şeyi söylemenin bir çok yolu vardır dimi? Bu lafa alınılmaz.

Bunun erkeklikle, hamileliği benimsememekle alakası yok. Tamamen sevgisizlikten ve mayası bozukluktan..

Her insan farklıdır. Bu agresif, alıngan tavırlarınızı bence bir gözden geçirin. Okuduğunuzu da lütfen objektif bir şekilde okuyun. Ben erkeklerin beklentileri ile ultrasonda karşılaştıkları şeylerin uyuşmadağından büyük ihtimalle eşinizin de beklentisi farklıydı ve öyle bir şey söyledi, demek istedim siz farklı bir şey anladınız. Ben eşime mesela hadi benimle gel diye baskı uyhulamadım, kendi gelmeyi istedi ve hayal ettiği gibi bir şeyle karşılaşmadı. Karnımdaki cana elma, portakal muamelesi de yapmadık biz mesela. Sevse de somut olarak tekmelerini hissedene kadar bebek kavramı birçok erkek hatta kadın için soyuttur. Bu babalarının çocuklarını sevmediği, sevmeyeceği anlamına gelmiyor. Mesela eşim kızlarımıza tapar. Abim kızlarım için ölüp biter, her gün neredeyse ya arar ya görüntülü konuşulurlar. Siz eşinize de böyle absürt tepkiler veriyorsanız, karşılaştığınız tepkiler de normal kaçar. Bakın yorumun en başında da söyledim, her insan aynı değildir. Eşiniz de ultrasonu iple çeken bir yapıda olmayabilir normal olarak.

Maşallah hamile halinle çatır çatır cevap verebılıyorsun helal sana

Cok abjürt bi kocaniz var psikolojk sorunlari var bu adamin kendinizi ezdirmeyin ailenize anlatin durumu

Ben önceki konularını okumadım ama madem adam hep böyleydi niye bu adama çocuk yaptın?O zamanda önünü göremiyor olman gerekti çünkü. Hamile olunca sen adama Bi nur gelmeyecek bu gayet belli Bi durum. Senin kocan yontulmamış Bi kalas ve düzelmez. Ya önüne bak yada hayatını kavga dövüşle geçirmeye devam et.

Daha önceki konunuzu biliyorum başka konu açtınız mı bilgim yok kavgalarını hakkında. Ama eğer olmayacak yapamayacağım yetti gari bu adam beni öldürmezse ben onu boğarım diyorsanız (ne zaman ultrasonda çıkıyor bebiş bilmiyorum ama eğer hala kürtaj zamanınızı geçmediyseniz) boşanın ve bebeği aldırın bence. Hem kendinize hem bebeğe işkence çektirmeyin...

Sonuçta o adamın cocuğunu taşıyor ki ne kadar doğal bir olay olsada icinde insan var çok değişik

Ya eve misafir gelecekken cıkıp gitmesi cok sinir bozucu.. bende çikar giderdim. Kac haftalik hamilesiniz? Daha onceki konunuza da3 yorum yaptim hamile oldugunuz icin ozel ilgi bekliyorsunuz belki hamile kalinca sizi uzmez degisir diye beklediniz ama olmadi iste olmaz cunku adamin kisiligi boyle kendine fazla guveniyor sizi kirmaktan cekinmiyor.. seviyor ya da sevmiyor o kismini bilemeyiz ama adamin karakteri sert.. cok sey beklemeyin.. size tavsiyem sizde gidin madem o gitti.. misafir gelecekken evden gitmesi ve bunu da misafir gelecek kisilere hissettirmesi cok sinir bozucu. Tepkinizi ortaya koyun.

eski konunuzu yorumlarınızı falan da okudum.sürekli bir "hamile halimle" kafasındasınız ve aşırı kapris modundasınız.her şeyi tersinden anlama, bir şeyleri anlamadan dinlemeden güç gösterisine girme.iki taraf da böyle burnu düşse eğilip almayacak modda gezerse o çocuğa çok yazık olacak.

Maşallah hamile halinle çatır çatır cevap verebılıyorsun helal sana
maşallah sen de senin gibi düşünen kocasının prenseslerinin her iğneleyici yorumunu beğeniyorsun, başkasının mutsuzluğundan kendi mutluluğunu pekiştiriyosun helal sana :)

15 haftalık hamileyim ( şimdi hamileyim dedim diye bile linç grubu gelir yine)
Tepki koymak neyime kapris falan aman allah korusun benim görevim el pençe divan durmak kocamın her eşekliğine :) o zaman büyük takdir alırım burdaki kadınlardan

maşallah sen de senin gibi düşünen kocasının prenseslerinin her iğneleyici yorumunu beğeniyorsun, başkasının mutsuzluğundan kendi mutluluğunu pekiştiriyosun helal sana :)
Senın yorumunu da begendim ne oldu yanı herşeyi bu kadar kasmayın Allah aşkına.hamilesiniz diye biraz fazla alıngansınız ama hayat boyle devam etmiyor.ben size haksızsınız demiyorum ama hamilelik altına sıgınmaktan vazgecin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…