- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi yazgecesiii
-
işte o halinden vazgeç.
evet hamilesin dünya üzerindeki milyonlarca kadının olduğu gibi.
güçlü dur biraz. senin bu halimle bu halimle tavrın mız mızlık olarak yansıyor çünkü.
ha biz önemli değiliz ama eşine de böyle yansıyordur.
bir hamile diye bu kadar nazlanan beni bırakıp gidemez istediğimi söylerim alt metni veriyorsun adama.
Para konusunda derdi olduğunu düşünmüyorum,evi terketmen çare değil adam zaten ortada sorun görmüyor
para konusunda biraz ya sıkışık yada para konusunu sıkıntı yapmış
oturup sorunlarınızı sakin bir şekilde konuşun
misafirliğe eşin için kendiniz için karar verin
işi çıktu gelemedi diyin mesela
çok takılırsanız çok yıpranırsınız
Kim bilir bir ben bir AllahHamile halinle böyle davranıyorsa ,hamile halin olmadan kim bilir nasıl davranıyordu ...
Daral geldiğinde aldatmıştı nişanlıyken... ve ben bu hatasıyla kabul ettim onu, çünkü inandırmıştı beni çünkü çok seviyordum. Galiba biraz da bu yüzden ondan tüm beklentilerim... Ben bu kadına karşı yapabileceğim en kötü şeyleri zaten yaptım, ama o beni affetti, artık hata yapma lüksü yok gözüyle bakıyorum belki de... yani 2 yıl oldu evleneli hiç mi değişmez bir insan... ne düşünceğimi ne yapacağımı bilemez yıpranmış yılmış bir halde sürdürüyorum işte herşeyi, evet çocuk istedim bu da benim hatamdı ama benim şu an istediğim tek şey bu saatten sonra ne yapabilirim onu konuşabilmek...peki ya bu bebeği eşiniz de istedi mi? belki de istemiyordu çocuk sahibi olmak? belki de sürekli geriliyor bu yüzden belki de sizi kırmamak için çocuk fikrine olur dedi ama şu an sorumluluğu kaldıramıyor belki de iş yerinde sorunlar yaşıyor ve tek isteği biraz yalnız kalıp kafa dinlemek siz her fırsatta belki de hamileyim diyorsunuz ve adama artık daral geldi? evet hoş değil size bu şekilde davranması ama bir düşünün
Daral geldiğinde aldatmıştı nişanlıyken... ve ben bu hatasıyla kabul ettim onu, çünkü inandırmıştı beni çünkü çok seviyordum. Galiba biraz da bu yüzden ondan tüm beklentilerim... Ben bu kadına karşı yapabileceğim en kötü şeyleri zaten yaptım, ama o beni affetti, artık hata yapma lüksü yok gözüyle bakıyorum belki de... yani 2 yıl oldu evleneli hiç mi değişmez bir insan... ne düşünceğimi ne yapacağımı bilemez yıpranmış yılmış bir halde sürdürüyorum işte herşeyi, evet çocuk istedim bu da benim hatamdı ama benim şu an istediğim tek şey bu saatten sonra ne yapabilirim onu konuşabilmek...
çok seviyordum, yada öyle sandım... anne olma isteğim de hep vardı zaten çevremden de etkilendim malesefNeden her dakika kavga ettigin adamdan çocuk yaptın
Zaten alttan almadım beni bununla tehdit ettin ya bu ayıp sana ömür boyu yeter dedim sonra o işi tatlılığa vurarak kapatmaya çalıştı ama asla konuşarak haklısın diyerek değil, dırdır etme adamı darlama diyenler olmuş ama işin aslı öyle değil, senin üzüldüğün bir konuyu karşı taraf ciddiye almıyosa sende ne gülecek ne olmamış gibi davranacak ne kendi özüne dönecek hal kalmıyorBu adama neden cocuk yaptınız?
Adamın sıtkı sıyrılmıs resmen.
Hee kendi de ökuz o ayrı ama.
Sizi de anlamadım,neden alttan alıyorsunuz?
Eve gelmicemle tehdit ediyor surekli.
Gelmezsen gelme der kitler kapımı yatarim.
İyi de naz yaptığımı nerden cıkardınız? Yada eşe mızmızlanmak kötü birşey midir? Yaşananlardan bu alt metni çıkaracak olan adama zaten naz yapılmaz, kendisini çekeceğini kaldıracağını bilen kadınlar eşlerine naz yapar ancak, benim anlattığım hiçbirşey ama hiçbirşey naz değil, lütfenişte o halinden vazgeç.
evet hamilesin dünya üzerindeki milyonlarca kadının olduğu gibi.
güçlü dur biraz. senin bu halimle bu halimle tavrın mız mızlık olarak yansıyor çünkü.
ha biz önemli değiliz ama eşine de böyle yansıyordur.
bir hamile diye bu kadar nazlanan beni bırakıp gidemez istediğimi söylerim alt metni veriyorsun adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?