- 23 Ağustos 2018
- 141
- 75
- 13
- 31
- Konu Sahibi yazgecesiii
-
haklı olabilirsiniz fakat bunun birazcık farkında olsa ben bunu sürekli kullanıyo gibi görünmek zorunda kalmazdımÖnceki konun + bununla beraber 20 kez "hamile halimle" demişsin
Sen hamileliğini abartıyorsun o da tartışma adabı bilmiyor
haklı olabilirsiniz fakat bunun birazcık farkında olsa ben bunu sürekli kullanıyo gibi görünmek zorunda kalmazdımanlattığım olayları düşünün hiçbirinde alttan alıp üzdüğünü farketmedi yaşattığı stresi farketsin istemiştim ben sadece, siz olsanız napardınız
Ya hayır nasıl böyle bişey yapabilirim sevdiğim adamdan çocuk sahibi olmak istedim evet sorunlarımız olduğunu biliyodum ama Allah da verdi işte, tek isteğim sadece biraz anlayış biraz sevgi. Zoruma gidiyor zoruma gittikçe sakin kalamıyorum öncekileri konuşarak halletmediğimiz içinSiz bu adam size daha iyi davransın diye mi hamile kaldınız? Yada kendine çeki düzen verir diye?
Adam evden çekti gitti nasıl deneyeceğim yapıcı olmayı, ben zaten yıllardır yapıcı olmayı deneyen tarafım ama karşı taraf iletişime açık değil, bugüne kadar bana yapılan şeyleri affetmiş olmam bile ona karşı bi sevgi bi yapıcılıktır diye düşünerek onun da bunun farkında olup anlayış ve merhametli olmasını bekledim. Ama bu sanırım benim aptallığımdan başka bişey değilmişYapıcı konuşmayı denerdim
Sen rest çekiyorsun
O rest çekiyor
Siz evlilik mi yürütmeye çalışıyorsunuz
Birbirinize güç kanıtlamaya mı
İnsanlar iletişim kura kura anlaşır
Baktın yapıcılığına da terslik yapıyor o zaman çekersin resti
Ya hayır nasıl böyle bişey yapabilirim sevdiğim adamdan çocuk sahibi olmak istedim evet sorunlarımız olduğunu biliyodum ama Allah da verdi işte, tek isteğim sadece biraz anlayış biraz sevgi. Zoruma gidiyor zoruma gittikçe sakin kalamıyorum öncekileri konuşarak halletmediğimiz için
Bu hayatta en güvendiğim insandan kocamdan merhamet göremeyip kendimi bataklıkta hissetmiş halimle mesela, tanımadığım kadınlar burda cephe alıyor şu an olduğu gibi, bunun beterini de eşim yapıyor anlamadığınız şey bu iştene var halinde?
bu halimle bu halimle....
Bu hayatta en güvendiğim insandan kocamdan merhamet göremeyip kendimi bataklıkta hissetmiş halimle mesela, tanımadığım kadınlar burda cephe alıyor şu an olduğu gibi, bunun beterini de eşim yapıyor anlamadığınız şey bu işte
O bir kere oldu bidaha olmasına izin vermem oyuncak gibiallah yardımcın olsun ama ufak bir cinnet geçirsen aileler bir ayaklansa iyi olacak
Evet haklısınız ama şu anlattıklarım 1 hafta içinde yaşandı tüm naifliğimi sakinliğimi kullanarak sessiz küs bir hafta geçirdik kavga anları dışında, ben naif oldukça içime kapandıkça yine karşıdan bir adım gelmedi, sorunlarımızın en azından birkaçını karşılıklı anlaşarak çözmüş olsaydık zaten bugün böyle olmazdık, ne olursa ne yaşanırsa yaşansın adam konuşmayı bilmiyorDaha naif olmayi dene dominant adamlar daha naif kadinlardan hoşlanır. Daha az konus sikayet et. Daha tatli dilli ol. Belli ki ne yapiosa adam daha da uzaklasio. Her ne yapiosan tam tersini yap baktin yine duzelmio o zaman denedim dersin. Sidik yaristirmanin manasi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?