- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
- Konu Sahibi yazgecesiii
Allah yardimcin olsun kocan tam bir odun hiç bişey yapma gelmesede gelsede hiç tepki verme umursama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda hamile kalinca esinin prensesler gibi davranmasini beklemissin belki duzelir demissin hamileligi gozunde cok buyutmussun. Ama adam ayni adam olunca hayal kirikligin artmis sanirim. Esin degismez arkadasim. Karari sen vereceksin ya devam ya tamam.. yerinde olsam onun davrandigi gibi davranirdim. Onu onemseme yero gedliginde azarla sende. Cagirma doktor kontrolune filan kendin git. Sasirt onu bence. Ondan vazgecmis gibi davran. Heee evet evet de gec..15 haftalık hamileyim ( şimdi hamileyim dedim diye bile linç grubu gelir yine)
Tepki koymak neyime kapris falan aman allah korusun benim görevim el pençe divan durmak kocamın her eşekliğine :) o zaman büyük takdir alırım burdaki kadınlardan
Teşekkürler tavsiyeleriniz için sağolun :)Ben sevilmediğinizi ve umursanmadığınizi düsünmuyorum. Bir tartışmadan sonra gece yanında uyumamanız rahatsız etmiş onu. Ve iletisime gecmeye calismis. Aman banane ne b.. yerse yesin tavrında olan biri bunuda umussamazdı. Evet iletişim tarzı yanlış ki bence ayni sorun sizde de var.
Daha eski konularıniza bakmadım ve genel anlamda tartışma nedenlerinizı bilmiyorum. O yuzden sadece bu konuya göre yüzeysel bir yorum yapıyorum. Tartışirken sizin sözleriniz ve tavrınızda bu kadar katı olmasına sebep olabilir. Unutmayın karşımızdakini değistirmek için önce kendimizi değistirmeliyiz. O zaman aranızdaki iletişim ve iliski degisebilir ki karşınızdakini de yansır.
Yani şöyle ki hani çıkarken çok inceydi, kırmazdı, dökmezdi ama evlenince icinden baska biri cikti denir ya. Aslında biz ve sartlarda degismistir o degisimin etkisiyle karsi tarafta degismistir. Etkiye tepki gibi. Tamamen suc sende demek istemiyorum yanliş anlama. Özelestiri yapmanı saglamaya calisiyorum.
Hamile olabilirsin dogal olarak hassassın. Ama hamilelik hastalık degil bunu ayırt etmen lazım. Duygularıni senin kadar yogun yasamıyor olabilir, bu beklentiyle gereksiz elestiriye girme. Sen degil ben/biz dili kullanarak derdini anlatmaya calis. "Ne bicim adamsın, nasıl böyle söylersin" yerine "bu hareketin bana şunu hissettirdi, kendimi yalnız kimsesiz hissettim" gibi.
Ve tavsiyemdir Gary Chapman'ın "Bes Sevgi Dili" isimli kitabıni okuyun. Hatta basarırsaniz esinize de okutun. Kitapta herkesin bir sevgi dili oldugu, sevgiyi sana göre farklı sekilde hissettigi ve hissettirmeye calistigi ile ilgili bilgiler var. Aslında biz çicek bekliyoruz ama adam bir filmi sırf sen sevdigin icin izleyerek gösteriyor gibi.
Bence simdi yatin ve uyuyun. Yarın bir seyleri degistirmek icin uyanın. Esinizin sevdigi bir seyi yapin ve tartismaya meyil vermeden konusmaya calisin. Suclamadan, elestirmeden. Kendi taleplerinizi kırgınliklarınızı, gelecege dair mutluluk, huzur vb. beklentilerinizi anlatın. Yeni kararlar alın ve ikinizde sadık kalarak ona göre hareket edin. Bir seyler degisecektir diye düsünüyorum. Boyle sürekli küstüm barıstimla olmaz. Siz sorunu cozmuyorsunuz, üstünü örtüyorsunuz.
Ha bunca cabaya ragmen geri dönüş alamazsanız o zaman zaten sabrınız ve sevginiz kalmayacaktır. Biz dur desekte durmazsınız.
4 aylığım henüzÇok fazla ince düşünüyorsunuz.
Kaç aylık hamilesin.
9 aylık zannettım okurken.
Evet farklı davranılsın ister kadınlar. Fakat ben hamileliğin çok abartılmasına da sinir oluyorum. Şimdi iş yerinde oda arkadaşım hamile. Ben böyle bir şey görmedim sanırsın biz fare yavrusu doğurmuşuzBide arkadaşlar hamile olunca biraz daha farklı davranılsın istemez mi insan ki bunu yazan benim gibi sert katı bir kadın
Fakat çok yanlış düşünüyorsun. Erkekler bizim gibi düşünmüyor. Nasıl olsa her hatamı affediyor kasmama gerek yok diye düşünüyorlar. Gururu bir kenara bırak al karşına bütün içtenliğinle ben diliyle kavga etmeden suçlamadan konuş. Terapiste gitmeyi teklif et. O konuşmada verdiği tepkilere göre de nihai kararını ver.Daral geldiğinde aldatmıştı nişanlıyken... ve ben bu hatasıyla kabul ettim onu, çünkü inandırmıştı beni çünkü çok seviyordum. Galiba biraz da bu yüzden ondan tüm beklentilerim... Ben bu kadına karşı yapabileceğim en kötü şeyleri zaten yaptım, ama o beni affetti, artık hata yapma lüksü yok gözüyle bakıyorum belki de... yani 2 yıl oldu evleneli hiç mi değişmez bir insan... ne düşünceğimi ne yapacağımı bilemez yıpranmış yılmış bir halde sürdürüyorum işte herşeyi, evet çocuk istedim bu da benim hatamdı ama benim şu an istediğim tek şey bu saatten sonra ne yapabilirim onu konuşabilmek...
9 aylık olunca ınsana bır kal gelıyor, bunalıyor ve bıtırmek ıstıyor ama 4 aylıkken hayır4 aylığım henüz
9 olsaydım haklı mı oluyordum :) ben de sizin yorumunuzu tuhaf buldum açıkçası
Sizi aldatmış bi insan nasıl bu hayatta en güvendiğiniz insan olabilir ki???Bu hayatta en güvendiğim insandan kocamdan merhamet göremeyip kendimi bataklıkta hissetmiş halimle mesela, tanımadığım kadınlar burda cephe alıyor şu an olduğu gibi, bunun beterini de eşim yapıyor anlamadığınız şey bu işte